Gott sei Dankgerhat pisze:Co do reszty podtrzymuja i wiyncyj zgodnie z obietnicom nie pisza

O Europejskie Puchary to sie nie oplaca walczyc?Cover pisze:ludzie trzeba myslec racjonalnie o mistrza niech walczy Lech Wisla Legia
Wisłą z duzo lepszym skladem nie daje rady to my damy - rozumiem milosc do klubu ale troche racjonalizmuHKSADIK pisze: O Europejskie Puchary to sie nie oplaca walczyc?
HKSADIK pisze:Tak,super!Sprzedajmy Sadloka i Sobiecha od razu najlepiej.
Z Wisła nie dalismy rade,zobaczymy ja zaprezentujemy sie u siebie z Legią,czy tez Lechem.Mamy tyle samo punktow co Lech,3 punkty mniej niz Legia-pozycja wyjsciowa swietna,zeby zaatakowac.Cover pisze:Wisłą z duzo lepszym skladem nie daje rady to my damy - rozumiem milosc do klubu ale troche racjonalizmu
Takich znawcow to ja mam za przeproszeniem w du***.Jesli dla Ciebie wyrocznia jest przeglad sportowy,czy tez ten caly Kolodziejczyk co jest w "szybkiej pilce" to gratuluje.Cover pisze:a popieram opinie znawcow pilki ktorzy twierdza ze Ruch jest w tarapatahc finansowych i walka o mistrzostwo to nie nasza dzialka
Cover pisze:ja popieram opinie znawcow pilki ktorzy twierdza ze Ruch jest w tarapatahc finansowych i walka o mistrzostwo to nie nasza dzialka nie finansowo nie podolamy - 4 miejsce Ruchu to i tak szczyt - warto przypomniec ze wazniejsze mecze z Lechem Wisla przegrywalismy
Ty sie martwisz występem Ruchu w pucharach, kiery nie wystąpił w Europie od 98r?Cover pisze:jurek, - troche w tym racji jest ale najpierw trzeba wywalczyc te puchary a potem sie w nich jakos zaprezentowac o co sie martwie
Użytkownicy przeglądający to forum: stasiu1971 i 36 gości