MOJE OSWIADCZENIE

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#76 Post autor: Ozor » 6 maja 2004, o 16:23

Wielkie brawo dla ciebie LUKAS trafiłes w samo sedno problemu.

pozdrawiam.

bluefil
Kontakt:

ciekawe

#77 Post autor: bluefil » 17 maja 2004, o 10:15

Ja mam tylko pytanie, dlaczego niektorzy czlonkowie stowarzyszenia biora do siebie te bluzgi na PF. Chyba kazdy rozumie, ze to zupelnie inna historia. NU dla mnie to oprawy, PF to ci ktorzy sie leja. Prosze ich nie laczyc ze soba. Poza tym jak wy moderatorzy mozecie brac odpowiedzialnosc za wolne forum. Skoro ja napisze, ze zdzislaw to ku*** to jest to tylko i wylacznie moja decyzja, i ani radzion ani viro ani nikt inny nie powinien sie za to tlumaczyc.
A tak swoja droga zastanawiam sie czy PF zaluja, ze to sie stalo, ale w sumie tak jak ktos juz powiedzial, moze czara goryczy przebrala i nastapi teraz oczyszczenie.
Przeciez sie nie poddamy i nie zrezygnujemy z naszego klubu?
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#78 Post autor: Patton » 17 maja 2004, o 10:57

:? :? :? :? :?
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

krzychuu

#79 Post autor: krzychuu » 17 maja 2004, o 11:13

Ale nie ktorzy tu sa debile a szczegolnie ty gerhat o to twoje slowa
"" Jo placa co szpil 26,-zł, + 4,-parking""" chwala ci za to ze wspomagasz Ruch ,,,,no ale nie dziwie ci sie ze najezdzasz na innych a szczegolnie na PF bo po meczu jedziesz sobie do domciu autkiem i dupe masz bezpieczna
a pojezdzij sobie tramwajem po meczyku w jakies w odlegle miejsce od Chorzowa to wtedy zobaczysz co to jest Pf .Mi nieraz skore ratowali ,,chociaz ich nieznam :: a po 2 nieraz na wyjazdach rozmawialem z tymi chlopcami i jakos nigdy mi nie dali odczuc ze jestem kibicem 2 kategorii
Zaraz pewnie napiszesz mi tu ze jestem....... ale ja tylko stwierdzam fakty.Dzieki nim prawdopodobnie mam zeby, glowe itp

:flaga: Pozdrowienia dla wszyskich Niebieskich.

Bolek
Kontakt:

#80 Post autor: Bolek » 17 maja 2004, o 11:29

krzychuu bardzo dobrze napisane, lepiej bym tego nie ujal ;]
[img]http://www.widzewlodz.pl/images/logo/chorzow_d.jpg[/img]

hanys1920
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#81 Post autor: hanys1920 » 17 maja 2004, o 18:30

krzychuu dokladnie opisujacy sytuacje post i ( mam nadzieje) kończący tę dyskusje. Krzychuu koncz lepiej pisac eseje na forum tylko zapraszaj wszystkich stałych bywalców forum na piwo :D
MOIM DOMEM GÓRNY Śląsk MOIM ŻYCIEM RUCH Chorzów

www.wolnyposredni.pl

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#82 Post autor: gerhat » 19 maja 2004, o 09:03

krzychuu pisze:Ale nie ktorzy tu sa debile a szczegolnie ty gerhat o to twoje slowa
"" Jo placa co szpil 26,-zł, + 4,-parking""" chwala ci za to ze wspomagasz Ruch ,,,,no ale nie dziwie ci sie ze najezdzasz na innych a szczegolnie na PF bo po meczu jedziesz sobie do domciu autkiem i dupe masz bezpieczna
a pojezdzij sobie tramwajem po meczyku w jakies w odlegle miejsce od Chorzowa to wtedy zobaczysz co to jest Pf .Mi nieraz skore ratowali ,,chociaz ich nieznam :: a po 2 nieraz na wyjazdach rozmawialem z tymi chlopcami i jakos nigdy mi nie dali odczuc ze jestem kibicem 2 kategorii
Zaraz pewnie napiszesz mi tu ze jestem....... ale ja tylko stwierdzam fakty.Dzieki nim prawdopodobnie mam zeby, glowe itp

:flaga: Pozdrowienia dla wszyskich Niebieskich.
:lol: Nie będę Cię nazywł debilem bo z mojej strony dla Ciebie to byłby komplement.
Przejrzyj sobie moje posty kolego, to moze dojdziesz do wniosku ze zawsze bronilem niezaleznosci kazdej z grup kibicow, miedzy innymi przed takimi naparzencami jak ty, ktorzy tylko widza swoje racje.
Syneczku, jak ja jeździlem banką na szpile to grali goście tacy jak Beniger, Walot, Wrona, Mikulski itp. Moze wtedy nie było hip-hopu, a bluze z kapturem mial tylko ten komu ciotka z rajchu przysłała, ale w bankach wybijali takie same szyby, w Bytomiu dworzec obsatwiała polonia z takimi samymi ketami, pała milicyjna nie rożniła sie od pały policyjnej, żabol z tego samego osiedla wbijał Ci siekierę w drzwi a wybite zabki bolały tak samo jak teraz. Więc nie mów mi co to znaczy, bo doskonle wiem.

Tylko nikt z nas nie przerywał meczu, nie biegał po stadionie z metrową pałą i maską na gebie zeby się wyodrębnic od pozostałych. Nikt z nas nie szczycił się tym że futbol na meczu mnie nie interesuje, ze w normalnym zyciu jestem nikim wiec tutaj przynajmniej mogę być kimś. W tamtym systemie my wszyscy tez bylismy nikim, ale mielismy chyba troche wiecej oleju w głowie.
Moja krytyka PF jest związana z wydarzeniami z 03.05 i słowo "debil" jest najwiekszym komplementem jaki mogłem uslyszć od osoby popierajacej te wydarzenia.
Bez odbioru.

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#83 Post autor: Patton » 19 maja 2004, o 10:52

"Post zmieniony po dlugotrwalych negocjacjach" :wink: W sumie nic nie wnosil ciekawego do dyskusji. 8)
Ostatnio zmieniony 20 maja 2004, o 17:36 przez Patton, łącznie zmieniany 1 raz.
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Niebieska
Kontakt:

#84 Post autor: Niebieska » 19 maja 2004, o 12:56

Panowie, bardzo proszę dajcie już z tym spokój, no i co to ma wspólnego z oświadczeniem Radziona, bo chyba o tym jest ten temat :?
bardzo proszę o głosy: http://kfotoksiazka.nazwa.pl/fotokniha1 ... e=0000.jpg, za każdy głos bardzo dziękuję głosować można raz dziennie do końca października

Gość

#85 Post autor: Gość » 20 maja 2004, o 10:57

temat o radzionie a tu znow co po niektore swinskie ryje zaczepki szukaja i wciskaja ciemnote !

Ruda Śląska

#86 Post autor: Ruda Śląska » 20 maja 2004, o 11:07

Bezdomny nie unoś się ..... chyba Ci brakuje tego co w Radlinie :hehe: ...... no ale Tyś jest z Rudy to się wybaczo.....

Gość

#87 Post autor: Gość » 20 maja 2004, o 13:50

haha odezwol sie promotor z halemby :lol:

ODPOWIEDZ