sławne 2 tygodnie trwa....
Chcę żebyś miał rację. Gazetkę mam i potwierdzam: Ruch na okładce i wewnątrz zresztą tak samo jak w numerze listopadowym.bzk pisze:W styczniowej gazetce Taurona chwalili się strasznie tym WOŚPem więc ja przypuszczam, że skoro to gazeta ze STYCZNIA umowa będzie podpisana. Dlaczego tak sądzę? Skoro Ruch miał z nimi umowę do grudnia podpisaną oni używając loga Ruchu w styczniu musieli by za to zapłacić a wydawało by się to dziwne w szczególności, że są nowe koszulki przygotowane.
Ależ mieli zapewnienie. Nikt tego nie neguje. Niestety nie mieli i nie mają umowy. Ale póki nie ma jej ktoś inny, to ciągle jest nadzieja.bzk pisze:Dobrze dobrze Adrianie ale chodzi mi o to, że to już był styczeń. Jakby nie mieli jakiegoś zapewnienia Taurona to by nie pchali nawet na replikę ich loga.aju pisze:Bzk powiedz mi jakie koszulki??? te co na wośp???? to zwykłe repliki lotto.Zrobione tylko na ta okazja.
wiem, ale w ramach protestu to by była odpowiedzialność zbiorowabolo23 pisze:Ty mosz sztrom z VatenfallaElmer pisze:w takim razie włączam z powrotem prąd![]()
na pewno poczekają do końca lutego, tuż przed wznowieniem rundyDZIES.10.NA pisze:no obyś miol 100% info od tego kogos... a kiedy bydzie to podane do wiadomosci powiedziala ci ta osoba ?Lysy pisze:Tauron będzie na 100% i tyle napiszę ,żeby Was uspokoić
Użytkownicy przeglądający to forum: Darth Kabut, Google [Bot], jajo i 40 gości