Nowi pilkarze w Ruchu
Nowi pilkarze w Ruchu
Sezon powoli sie konczy i napewno bedzie trzeba pozyskac nowych zawodnikow. Dlatego proponuje aby tutaj pisac nazwiska pilkarzy ktorych mogliby zobaczyc trenerzy Ruchu. Moja propozycja to pilkarz Widzewa Juliano ( w Widzewie byl jednym z najlepszych pilkarzy a teraz chce odejsc i jest do wziecia za darmo ). Innym pilkarzem ktory powinien grac dla Ruchu jest Tukaj wielokrotnie juz mowil ze jego marzeniem jest gra w Chorzowie (wtedy kierownictwo klubu tlumaczylo ze pomiedzy i a IV liga jest przepasc ) teraz Ruch gra w II lidze a Tukaj w III i radzi sobie doskonale. Mamy Srutwe i Cwielaga ale mysle ze 3 dobry napastnik by sie przydal i moglby nim byc Tukaj. Piszcie co o tym myslicie a takze wlasne propozycje. Pozrdawiam wszystkich PRAWDZIWYCH kibicow niebieskich
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Hyhy jakies piec minut temu pisalem na gygy Kace o Juliano
Tukaj juz gral u nas ( to jest rocznik Adriana Adamczyka , Rafala Zugi i bodajze Piotrowskiego) .Wtedy wydawalo sie ze bedziemy mieli super graczy jednak zaden z nich kariery nie zrobil.
Mozna go sprobowac ale Loch tez sie wyroznial w Poloni a teraz niestety zawodzi ( a szkoda bo ma duzy potencjal)
Ja jestem za Juliano (bo slyszalem ze to bardzo dobry grojek) jak i za sprowadzeniem Powiecki.

Tukaj juz gral u nas ( to jest rocznik Adriana Adamczyka , Rafala Zugi i bodajze Piotrowskiego) .Wtedy wydawalo sie ze bedziemy mieli super graczy jednak zaden z nich kariery nie zrobil.
Mozna go sprobowac ale Loch tez sie wyroznial w Poloni a teraz niestety zawodzi ( a szkoda bo ma duzy potencjal)
Ja jestem za Juliano (bo slyszalem ze to bardzo dobry grojek) jak i za sprowadzeniem Powiecki.
-
- Kontakt:
Ile lat ma ten Tukaj
Co do Juliano to jest rzeczywiscie dobry
tylko nie wydaje mi sie zeby chcial zagrac dla Ruch :? :roll: chcociaz kto wie...
Ja bym chcial zobaczyc Gucia w Ruchu niestety tylko szkoda ze to jest nie mozliwe
Bo konczy kariere...Ale i tak jakby jeszcze u nas zagral to wymiatalby rowno

tylko nie wydaje mi sie zeby chcial zagrac dla Ruch :? :roll: chcociaz kto wie...
Ja bym chcial zobaczyc Gucia w Ruchu niestety tylko szkoda ze to jest nie mozliwe

Bo konczy kariere...Ale i tak jakby jeszcze u nas zagral to wymiatalby rowno

-
- Kontakt:
- KOSTA
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- KOSTA
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Lutz
- Kontakt:
Jo by sie tam o nowe transfery niy martwioł...........co mie martwi to to jak utrzimać Pepe,Bartosa,Maliny,Lindnera i innych.Jak po sezonie dali bydymy w taki sytuacji finansowy jak teroz to obawiom sie że niy tylko niy bydzie nos stać na nowych fusbaloków , ale naszo kadra rozszabrujom krakusy abo warszawioki. To je tyn problym, jak zatrzimać tych chopców w Ruchu !!??
:flaga:
:flaga:
-
- Kontakt:
Lista pilkarzy ktorym sie w czerwcu koncza kontrakty:
Rafał Kaczmarczyk (32) - pomocnik - Groclin
Paweł Peczak (27) - obronca - GKS
Blazej Jankowski (24) - obronca - Odra
Mateusz Bukowiec (17) - pomocnik/napastnik - Gornik (kontrakt amatorski)
Rzucac nazwiskami pilkarzy ktorym sie koncza kontrakty w czerwcu
Rafał Kaczmarczyk (32) - pomocnik - Groclin
Paweł Peczak (27) - obronca - GKS
Blazej Jankowski (24) - obronca - Odra
Mateusz Bukowiec (17) - pomocnik/napastnik - Gornik (kontrakt amatorski)
Rzucac nazwiskami pilkarzy ktorym sie koncza kontrakty w czerwcu

-
- Kontakt: