Ruch w TV
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
nie mam bladego pojęcia, gdzie o tym napisać (jak coś, to proszę moderów o przeniesienie do właściwego wątku)
Nie macie wrażenia, że Kabaret Młodych Panów sympatyzuje z nami?
- ogladałem skecz mecz, gdzie prezentowano mecz Ruchu z "gorolami",
- ogladałem tez skecz "kopciuszek po slasku" był za***isty, wg mnie polewali z żaboli: najpierw stwierdzili, ze małe dzieci kichaja na Respondka (Kabaret Rak - publicznie przyznał się do zżabolenia), potem gadali, że zła macocha swoim cerom daje wuszty, a biednemu kopciuszkowi ciągle ino te krupnioki i krupnioki.
widział to ktos z Was? mieliscie podobne odczucie?
może by chcieli wystąpić na naszym jubileuszu?
Nie macie wrażenia, że Kabaret Młodych Panów sympatyzuje z nami?
- ogladałem skecz mecz, gdzie prezentowano mecz Ruchu z "gorolami",
- ogladałem tez skecz "kopciuszek po slasku" był za***isty, wg mnie polewali z żaboli: najpierw stwierdzili, ze małe dzieci kichaja na Respondka (Kabaret Rak - publicznie przyznał się do zżabolenia), potem gadali, że zła macocha swoim cerom daje wuszty, a biednemu kopciuszkowi ciągle ino te krupnioki i krupnioki.
widział to ktos z Was? mieliscie podobne odczucie?
może by chcieli wystąpić na naszym jubileuszu?
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jak się jest artystą (np. kabareciarzem) to rzecz jasna nie można dosłownie popierać takiej, czy innej opcji (np. polityki czy innych sympatii kibicowskich), bo wowczas jest się skończonym. Ideologii oczywiście nie ma sensu na siłe dorabiać, ale jakoś tak oni fajnie "puścili oko" do nas - szeroka publiczność nie interesująca się futbolem nawet tego nie zauważyła, za to dla mnie komunikat był dość czytelny. Trudno opisać cały kontekst w jaki sposób było to mówione, jakie były gesty, mimika itp. To wszystko jest kwestia interpretacji dla widza, ale np. wypowiadając słowo "krupnioki", gość miał na twarzy taki... litościwo, lekceważący uśmieszek, ta cześć była wypowiedziana nieco wolniej i głośniej... zakładam, że chcieli, żeby widz zwrócił na to uwagę.
Pytanie, czy ogladaliście występy, o których pisałem???
http://www.tvp.pl/rozrywka/programy-sat ... -po-slasku
Pytanie, czy ogladaliście występy, o których pisałem???
http://www.tvp.pl/rozrywka/programy-sat ... -po-slasku
-
W niedzielę dostaliście zaproszenie do telewizji w związku z XVIII edycją WOŚP.
-Do Warszawy jedziemy silną 50-sobową grupą. W autokarze będą kibice, piłkarze, działacze "Niebieskich". Wejście mamy między piętnastą a szesnastą, a więc w znakomitym moim zdaniem czasie antenowym. Przekażemy Jurkowi między innymi wielkiego Tauronka. W dwójce pokazany zostanie też spot o Ruchu, w któtym zostanie ujęty nasz najlepszy występ jesienią, chyba wybrany został mecz z Jagiellonią Białystok.
SPORT
-Do Warszawy jedziemy silną 50-sobową grupą. W autokarze będą kibice, piłkarze, działacze "Niebieskich". Wejście mamy między piętnastą a szesnastą, a więc w znakomitym moim zdaniem czasie antenowym. Przekażemy Jurkowi między innymi wielkiego Tauronka. W dwójce pokazany zostanie też spot o Ruchu, w któtym zostanie ujęty nasz najlepszy występ jesienią, chyba wybrany został mecz z Jagiellonią Białystok.
SPORT
OD KOŁYSKI AŻ PO GRÓB JEDNA WIARA JEDEN KLUB - RUCH Chorzów
-
- Kontakt:
jesli to co kolega wyzej pisał jest prowdom to Tauron mo reklama ze ja pierdo...le
no i Ruch tez wiec cza przyznac ze seRce na klocie to jednak dobre posuniecie i zaden sponsor napewno nie powie ze chce byc na treskach zamiast seRca bo Orkiestra jest chyba poza papiezem JANEM PAWŁEM II najbardziej rozpoznawaną polską ideą albo osobą na swiecie no jeszcze Wałesa i Pudzian ale to chyba nizsza liga niz 2 pierwsze wymienione
http://pl.wikipedia.org/wiki/Wielka_Ork ... nej_Pomocy na samym koncu
o 15 30 na TVN-ie jest transmisja wiec cza lukac

http://pl.wikipedia.org/wiki/Wielka_Ork ... nej_Pomocy na samym koncu

o 15 30 na TVN-ie jest transmisja wiec cza lukac

- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Ridej1920
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
jak na WOŚP to aż 20 sekund. Reklamę Taurona było widać, śpiewy było słychaćSZPADYZOR pisze:teraz byli i chyba 20 sekiund tylko

Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt: