Pytania do rzecznika prasowego

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
scaneRboy
Kontakt:

#271 Post autor: scaneRboy » 8 sty 2010, o 14:04

Rzecznik Prasowy pisze:P.S. Jeżeli macie jakiś fajny pomysł na sondę lub tematy na naszej oficjalnej stronie to też czekam na pomysły. Piszcie tutaj lub na moją skrzynkę pocztową. Uważam, że trzeba rozkręcić trochę tematy kibicowskie. Pozdrawiam.
tak, ja mam i proponowałem na niebiescy.pl
zapytać kibiców, które źródło informacji sporcie i o Ruchu w szczegóności uważają za najbardziej wiarygodne i za najmniej wiarygodne. Może być prasa, portale, tv, radio lub cokolwiek innego.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.

marek79
Kontakt:

#272 Post autor: marek79 » 8 sty 2010, o 16:25

19banczol20 pisze:162. W zwiazku z Pana pytaniem co by sie moglo znalezc? to ja mam propozycje zeby pojawil m.in. sygnet (kiedys takie byly do kupienia u Frontala)
do tego szaliki ale takie wizytowe do garnituru z małym logo Ruchu i ... apaszki dla kobiet klubowe z "eRką"

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/56e ... eb6a1.html

oczywiscie niebieskie albo z dodatkiem białego i logo

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#273 Post autor: Scypion » 8 sty 2010, o 16:59

19banczol20 pisze:162. W zwiazku z Pana pytaniem co by sie moglo znalezc? to ja mam propozycje zeby pojawil m.in. sygnet (kiedys takie byly do kupienia u Frontala)
koszulki retro... nie musi to byc koszulka z lotto, wystarczy stylizowana na dawną... karty do gry... dobry album o Ruchu

Awatar użytkownika
Chudy81
Kontakt:

#274 Post autor: Chudy81 » 8 sty 2010, o 17:17

pościel
Obrazek Obrazek
Nie ważne w jakim świata miejscu, ważne że Ruch mam w mym Niebieskim SeRcu.

Awatar użytkownika
KajzeR Wiluś
Kontakt:

#275 Post autor: KajzeR Wiluś » 8 sty 2010, o 17:28

A ja bym z chęcią kupił wściekle niebieski krawat z małą eRką :hyhy:
albo w biało-niebieskie pasy z eRką, albo biały z niebieskimi eRkami (ten ostatni by mi chyba najbardziej przypadł do gustu).
Naiwnością jest myśleć, że funkcjonując w normalnych warunkach, najpopularniejszy i najbardziej utytułowany klub w kraju byłby po wojnie jednym z najbiedniejszych, mając siedzibę w centrum największego okręgu przemysłowego, będącego zarazem najbogatszą częścią tego kraju.
Jeśli dodać do tego, że w regionie gdzie miał siedzibę rodziło się najwięcej talentów piłkarskich, brak hegemonii takiego klubu musiałby być wynikiem absurdalnego zbiegu okoliczności. Takim absurdalnym zbiegiem okoliczności było dla tego klubu zjawisko o nazwie PRL.

RudaSlaska7
Kontakt:

#276 Post autor: RudaSlaska7 » 8 sty 2010, o 19:01

Chudy81 pisze:
pościel
tez czekam na jakas zajefajna niebieska posciel!

JoRSL
Kontakt:

#277 Post autor: JoRSL » 8 sty 2010, o 21:20

163. Może woda gazowana i niegazowana, batony oraz alkohol mocniejszego typu, czyli wódka. Ale gorzoła oznakowano samom Slonskosciom bez symboli Ruchu wtedy to pili by ja nie ino kibice Ruchu :wstyd: Takie ino smieszne propozycje ale kto wie moze niezly interes by szlo nakrecic jesli to oczywiscie mozliwe.

Awatar użytkownika
Rejon
Kontakt:

#278 Post autor: Rejon » 9 sty 2010, o 13:02

Co mogło by być w sklepiku? Byłem tam przed świętami i dokładnie nie pamiętam co jest, wg tego co widać na stronie moje propozycje to:

-magnesy na lodówka,
-karty do gry,
-czapki z daszkiem (dżokejki),
-opaski silikonowe na rękę
-większy asortyment koszulek (polo i t-shirt), smyczy i szali, bo na dziś to trochę wszystko po najmniejszej linii oporu, 2-3 wzory, niebieski kolor eRka, napis i to wszystko,
-szkło(kufle i szklanki)
-art. szkolne, czyli kredki, zeszyty,
-może by spróbować wydać wlepki z piłkarzami, coś a la naklejki panini,
-frotki(opaski materiałowe na rękę)
-czapki kibicowskie, jak były kiedyś, albo jak się widzi na reprezentacji czyli kapelusz, kaszkiet, jakieś z rogami itp.
-chusty!!
-zapalniczki,

Zaznaczam, że wszystko tu wymienione to nie żadna ekstrawagancja, a rzeczy powszechnie spotykane w sklepikach większości klubów ekstraligi i pierwszej też (polecam przeglądać strony internetowe sklepików kibicowskich konkurencji oraz klubów zagranicznych). Dbać o design, tak aby to nie było wszystko na zasadzie bierzemy coś w kolorze niebieskim, napis Ruch, eRka i koniec, niech to ma jakiś wzorek, ciekawą czcionkę, kilka kolorów, jakieś naszywki, nadruki itp.
Ogłosić konkurs w którym kibice będą projektować wzory szali, koszulek i innych gadżetów, projekt skierowany do realizacji niech będzie nagradzany wykonanym gadżetem, tak za czasów świetności sklepu F. robiono projekty szali i vlepek.
"Od piłkarzy wymagam wyłącznie respektu. Tak jak w szkole musisz mieć szacunek do nauczyciela, w domu do ojca i matki, tak w szatni do trenera. I ten respekt musi być zawsze, a nie tylko wtedy, kiedy trener zrobi awanturę." - J. Kocian

MaRtinez

#279 Post autor: MaRtinez » 9 sty 2010, o 18:29

Panie Rzeczniku w lechu potrafią http://www.youtube.com/user/LechTV
to nasi piłkarze też dadzą rade, to nie ma być cała płyta tylko jedna piosenka czyli singiel
i wcale nie musi być wydany na płycie wystarczy wrzucić do sieci pozdRawiam

marek79
Kontakt:

#280 Post autor: marek79 » 10 sty 2010, o 19:53

do kupiynia mogły by być fuzekle materiałowe, lub skórkowe (skóropodobne) do paska spodni - pokrowce na telefon

farmer99
Kontakt:

#281 Post autor: farmer99 » 10 sty 2010, o 22:11

fuzekle i pokrowce na telefon som

19aRtuR20
Kontakt:

#282 Post autor: 19aRtuR20 » 11 sty 2010, o 18:46

ja proponuje (o ile nie ma a jest to mozliwe, ze jest, bo widze tylko to co jest w sklepie na oficjalnej...) http://www.ruchchorzow.com.pl/cms/File/ ... t_haft.jpg
taka koszulke tylko w bialym kolorze... przydatna dla wielu osób np. na wf

ps. jak juz ktos widzial ja, to prosze niech napisze mi na pw do 6sciu godzin, a zglosza posta do usuniecia

Awatar użytkownika
jakimamnick?
Kontakt:

#283 Post autor: jakimamnick? » 11 sty 2010, o 19:13

nie rozpierdalajcie tematu. o takich rzeczach piszcie tu -> http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php ... start=1365
ObrazekObrazek

scaneRboy
Kontakt:

#284 Post autor: scaneRboy » 12 sty 2010, o 09:34

164. Czy klub zareaguje?

http://www.januszokrzesik.blog.bielsko.pl/

mnie ogarnia śmiech i bym to olał. Przynajmniej wiemy, kto jest naszym wrogiem.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.

scaneRboy
Kontakt:

#285 Post autor: scaneRboy » 14 sty 2010, o 12:08

165. Ciekawe, czy nasz Rzecznik Prasowy monituruje media pod kątem ilości publikacji o danym zawodniku, czyli oprócz wartości sportowych zawodnik, którego zamierzamy kupić ciągnie za soba zainteresowanie mediów? Chodzi Panie Rzeczniku o wątek komercyjny i potencjał medialny zawodnika w polityce transferowej klubu? Czy w klubie rozpatruje się ruchy transferowe pod tym kątem.

Z tym Cantoro to o tyle byłby temat ciekawy, że jego obecność i (zakładam) skuteczna gra na pewno przyciągnęła by na stadion większą ilość dziennikarzy, kamer telewizyjnych, a w konsekwencji kibiców i sponsorów - jakoś o tym aspekcie polityki transferowej nigdy nie dyskutujemy na tym forum, a przecież to jest dużo ważniejsze od tego, czy w sklepiku są do kupienia fuzekle z eRką. Taka Odra Wodzisław napewno nie spienięży tego transferu w takim stopniu, jak moglibyśmy my.

Zablokowany