Pytania do rzecznika prasowego

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
RudaSlaska7
Kontakt:

#256 Post autor: RudaSlaska7 » 5 sty 2010, o 23:50

ktos z klubu moglby napisac ze OFICJALNIE nikogo z Ruchu nie było bo nie jezdzimy do Zabrza a nieoficjalnie mogla tam byc i moja matka a prezesiowi z Zabrza .... do tego.

100Silesian
Kontakt:

#257 Post autor: 100Silesian » 6 sty 2010, o 08:27

Uważam ,że sprawa jest taka ,że można byłoby oficjalnie ośmieszyć ten klubik z kompleksami.I Pokazać ,że klub Ruch Chorzów dba o wizerunek swoich kibiców.Tylko trzeba mieć "jaja".
100% Silesian

Katun
Kontakt:

#258 Post autor: Katun » 6 sty 2010, o 11:49

Równie dobrze ja mogę powiedzieć, że w rozróbach w Zabrzu udział brali kibice Wisły, Legii i Lecha i oni teraz maja udowadniać, że ich tam nie było? Kpina :rotfl:

I pytanie:
158. Jak się mają zyski odnotowywane miesięcznie przez sklepik klubowy do tych, które klub miał wtedy, gdy Frontal mógł sprzedawać rzeczy z eRką i część kasy wędrowała do klubu ? (nie interesują mnie konkretne liczby, wiem, że nie może Pan tego ujawnić, ale mniej więcej: obecnie klub zarabia z tego powodu dwa razy więcej? trzy ? tyle samo ? mniej ? )

Rzecznik Prasowy
Kontakt:

#259 Post autor: Rzecznik Prasowy » 6 sty 2010, o 12:10

Wracając do pytania 149. Może źle się wyraziłem. Ja głęboko wierzę, a nawet jestem przekonany, że tam nie byo naszych kibiców i na pewno nie zachowaliby się w ten sposób, może powiem tak, były osoby, który mogły uzywać naszych barw klubowych (Widzew?), a to wystarczy, żeby były dowody. Zresztą nasz klub interweniował w tej sprawie. Jakiekolwiek tego typu zachowania i sytuacje będą powodem tego, by Ruch Chorzów interweniował w tej sprawie. A ja tym bardziej!
150) Na dzień dzisiejszy wygląda to tak, że Andrzej Niedzielan zostaję z nami!. Co do Taurona, rozmowy są prowadzone, finalizacja powinna nastąpić jeszcze do końca stycznia.
151) Grzegorz Baran jest ważnym punktem zespołu, dlatego klub podjął kroki, by zawodnik pozostał na kolejne lata.
152) A jakieś konkretne propozycje odnośnie piosenki?
153) zawsze coś przekręcą
154) Od dłuższego czasu są załatwiane sprawy odnośnie jubileuszu 90-lecia. Uiwerzcie mi, klub robi wszystko, żeby wypadł okazale. O szczegółach przyjdzie jeszcze czas powiedzieć.
155) Prezentacja drużyny w maju? Owszem warto zrobić taką efektowną prezentację drużyny, ale lepiej przed sezonem.
156) Karty Kibica będa od rundy wiosennej! Nie będzie to wymóg, bowiem dopiero od nowego sezonu każdy kibic musi mieć obowiązkowo kartę kibica. ID na rundę wiosenną będa obowiązywały te same, ale warto zaopatrzyć się w Karty Kibica, pozwoli to uniknąć stania w kolejkach przy wejściu na stadion a później przy nabuciu. Niestety, trzeba bedzie ponieść dodatkowe koszty za zakup Karty Kibica!
157)KARNETY Już można kupować! Info będzie niebawem na stronie!

_pnwk_
Kontakt:

#260 Post autor: _pnwk_ » 6 sty 2010, o 12:16

fRyta pisze:
RudaSlaska7 pisze:154- witam. mozliwe ze pytanie juz padło ale je zadam. Jak daleko jestesmy w sprawie organizacji 90-lecia klubu czy juz klub ustalil z kim zagramy? czy przewidziano jakies gwiazdy (Feel, itp.) ? jakies atrakcje ? czy wszystko dopiero bedzie załatwiane...
Lepiej FIRMA !
Jak te zespoły to do wos gwiazdy to gratulaja.Cza pomyśleć o kim fto wszyskim kibicom przipadnie do gustu,niy yno modym. Jo proponuja Dżem :padam: fajno muzyka,zespoł ze Ślonska,wszysko na tyn tymat.Wiync;
159) Panie rzeczniku jest szansa zeby sciongnoć Dżem na 90cio lecie?
Ostatnio zmieniony 6 sty 2010, o 12:20 przez _pnwk_, łącznie zmieniany 2 razy.
Obrazek
NIEBIESKIE PANEWNIKI !!!

Rzecznik Prasowy
Kontakt:

#261 Post autor: Rzecznik Prasowy » 6 sty 2010, o 12:16

158) Jest całe nagranie, ale ja nie mam do niego dostępu. Udało mi się dowiedzieć tylko tyle, że były osoby z naszymi barwami i to jest dowód. W końcu nawet kibice Górnika mogą ubrać barwy Ruchu (udawać naszych kibiców) i specjalnie wszcząć burdy. Taki też jest możliwy scenariusz. I pewnie miną lata zanim wyeliminujemy ten problem. Pozdrawiam.
MG

RudaSlaska7
Kontakt:

#262 Post autor: RudaSlaska7 » 6 sty 2010, o 12:23

Panie Rzeczniku moze niekoniecznei kibice Gornika przebieraja sie w barwy Ruchu... bardziej kibice Widzewa. od nas pewnie ktos nie raz byl w Łodzi na derbach w barwach Widzewa co za roznica zreszta. to oni powinni udowodnic ze byli kibice z Chorzowa a nie my ze nie bylismy!

Katun
Kontakt:

#263 Post autor: Katun » 6 sty 2010, o 12:23

Powtórzę:
159. Jak się mają zyski odnotowywane miesięcznie przez sklepik klubowy do tych, które klub miał wtedy, gdy Frontal mógł sprzedawać rzeczy z eRką i część kasy wędrowała do klubu ? (nie interesują mnie konkretne liczby, wiem, że nie może Pan tego ujawnić, ale mniej więcej: obecnie klub zarabia z tego powodu dwa razy więcej? trzy ? tyle samo ? mniej ? )

A na 90- lecie Dżem i Myslovitz

Koledze odnośnie prezentacji chodziło zapewne o taką, która odbędzie się przed rundą wiosenną na hali moris.

Awatar użytkownika
vinc84
Kontakt:

#264 Post autor: vinc84 » 6 sty 2010, o 19:00

Dżem i Myslovitz :padam: ewentualnie do tego PIN
GŮRNY ŚLŮNSK

Sophos
Kontakt:

#265 Post autor: Sophos » 6 sty 2010, o 20:01

160) Panie Rzeczniku, czy jest jakakolwiek szansa zrobienia strojów, bądź koszulek retro na 90-lecie?

binaR
Kontakt:

#266 Post autor: binaR » 6 sty 2010, o 20:40

Rzecznik Prasowy pisze: 152) A jakieś konkretne propozycje odnośnie piosenki?
Nagrać taka piosenke z teledyskiem w ktorej pilkarze spiewaja jakas z naszych piesni. Jaką by mieli zaspiewac ? A to juz sie nadaje na sonde na Ruchchorzow.com.pl lub Niebiescy.pl - przemowi glos ludu i bedzie kazdemu odpowiadac. Taka forma jak ta Schalke , ze teledysk pokazuje i pilkarzy i wydarzenia ze stadionu itp. mysle ze jest odpowiadajaca :) Pozdrawiam i zycze spokojnej szychty ;)
[img]http://img45.imageshack.us/img45/4044/adammalyszfannl6hn6.png[/img]

MaRtinez

#267 Post autor: MaRtinez » 6 sty 2010, o 21:21

Może odświeżona wersja hymnu, zaspiewana przez nasze Gwiazdy i zremiksowana np. przez DJ Matysa

Awatar użytkownika
jurek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#268 Post autor: jurek » 7 sty 2010, o 08:35

Ta wersja hymnu zaspiywano na nowo przez naszych grajkow to by bylo cos piyknygo :D

Rzecznik Prasowy
Kontakt:

#269 Post autor: Rzecznik Prasowy » 8 sty 2010, o 13:42

Witam serdecznie

152... obawiam się, że nasi piłkarze są "artystami" jedynie na boisku, ale zapytać zawsze można. Tylko kto by wydał taką płytę? Bo to są kolejne wydatki, na które klub w tej chwili nie stać.

... sklepik klubowy z każdym dniem kręci się coraz lepiej. Coraz więcej kibiców zakupuje klubowe gadżety, najlepiej schodzą koszulki meczowe, choć muszę też przyznać, że wszystkie gadżety sprzedają się dobrze. Wyniki finansowe też idą w górę. I TUTAJ pytanie, jeżeli czegoś nie ma, a chcielibyście powiększyć asortyment to śmiało piszcie!

159) Te pytanie proszę skierować na marketing
160) Były rozmowy z firmą Lotto, ale obawiam się, że nie zrobi nam strojów w stylu retro. To są ogromne koszty, więc na dziisaj sprawa wygląda tak, że ich nie będzie, chyba, że znajdzie się sponsor, który wyprodukuje stroje.

[ Dodano: Pią 08 Sty, 2010 ]
P.S. Jeżeli macie jakiś fajny pomysł na sondę lub tematy na naszej oficjalnej stronie to też czekam na pomysły. Piszcie tutaj lub na moją skrzynkę pocztową. Uważam, że trzeba rozkręcić trochę tematy kibicowskie. Pozdrawiam.
MG

arcio
Kontakt:

#270 Post autor: arcio » 8 sty 2010, o 13:49

161. Kiedy strona oficjalna będzie miała w miarę normalny wygląd a nie wygląd migającego słupa ogłoszeniowego? Obecnie jest 9 reklamopodobnych elementów a widziałem już 11 - czy to nie przesada? Są inne sposoby na przekaz takich informacji.
nigdy nie jest za późno

Zablokowany