Lepiej FIRMA !RudaSlaska7 pisze:154- witam. mozliwe ze pytanie juz padło ale je zadam. Jak daleko jestesmy w sprawie organizacji 90-lecia klubu czy juz klub ustalil z kim zagramy? czy przewidziano jakies gwiazdy (Feel, itp.) ? jakies atrakcje ? czy wszystko dopiero bedzie załatwiane...
Pytania do rzecznika prasowego
- fRyta
- Kontakt:
Zawsze wierni i oddani Siemianowice Śląskie !
- Adam1983
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
155. Panie Rzeczniku wielkimi krokami zblizaja sie obchody 90-lecia Naszego kochanego Klubu i chciolbych sie dowiedziec czy niy szlo by ich rozpoczac jakas efektowna prezentacja druzyny w hali chorzowskiego MORIS-u???
Ino, zeby bylo to wydarzenie odpowiednio wczesnie naglosnione i zeby na hala wlezli wszyscy chyntni, a niy tak jak pora lot tymu, ze polowa ekipy stola i marzla przed telebimem bo zabraklo do nich wejsciowek, kerych powinno niy byc.
Ino, zeby bylo to wydarzenie odpowiednio wczesnie naglosnione i zeby na hala wlezli wszyscy chyntni, a niy tak jak pora lot tymu, ze polowa ekipy stola i marzla przed telebimem bo zabraklo do nich wejsciowek, kerych powinno niy byc.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Byłem na urlopie i nie miałem dostępu do Internetu, by na bieżąco odpisywać. Ale teraz już jestem w pracy.
135) Nie wiem dokładnie czego dotyczą zaległości... I tak, długi narobiło Stwaorzyszenie (zresztą nie po raz pierwszy), a Spółka Akcyjna musi za to po raz kolejny płacić. W ten sposób pozbyliśmy się już z kasy ponad 6 mln zł! Jakim prawem? Tym bardziej, że nie jesteśmy żadnym spadkobiercą Stowarzyszenia! Te pieniądzę moglibyśmy przeznaczyć na wypłaty dla zawodników i transfery. Na szczęscie, jest nadzieja, że z ZUS-em można dojść do ugody i sprawa ułoży się po naszej myśli. Poczekajmy.
- Ruch zawsze będzie dementował nieprawdziwe informacje. Prawda jest taka, że niektórzy nam zazdroszczą sukcesów i swoją gorycz przelewają na papier. Uwierzcie mi, że żaden z zaprzyjaźnionych z nami dziennikarzy ze Śląska nie będzie oczerniał Ruchu. Już w tym moja głowa.
136) Oki, te zapytanie już wysłałem do ekstraklasy.tv, może da się zmienić. Skoro już rozmawiamy o zmianach to dodam, że poprosiłem dziennikarzy, by zmienili nasz budżet z wysokości 8 mln na 10, bo taki mamy, zastosowali prawidłowy herb oraz - co ważne, w końcu nauczyli się pisac poprawnie nasze barwy, czyli "biało-niebieskie".
- Kolega ma rację. W naszej ekstraklasie większość klubów stoi gorzej od nas, a nikt tego głośno nie mówi, a to dlatego, że jesteśmy na giełdzie, i dlatego musimy być transparentną i przejrzystą Spółką.
137) Nie wiem, skąd wziąłeś te info, ale to nieprawda. Pani Mrozik nadal pracuje w Ruchu i z jej pracy jesteśmy wszyscy zadowoleni.
138) Nie znam odpowiedzi na to pytanie.
139)Nie mogę się wypowiadać na ten temat, dopóki sprawa nie bedzie miała końca.
135) Nie wiem dokładnie czego dotyczą zaległości... I tak, długi narobiło Stwaorzyszenie (zresztą nie po raz pierwszy), a Spółka Akcyjna musi za to po raz kolejny płacić. W ten sposób pozbyliśmy się już z kasy ponad 6 mln zł! Jakim prawem? Tym bardziej, że nie jesteśmy żadnym spadkobiercą Stowarzyszenia! Te pieniądzę moglibyśmy przeznaczyć na wypłaty dla zawodników i transfery. Na szczęscie, jest nadzieja, że z ZUS-em można dojść do ugody i sprawa ułoży się po naszej myśli. Poczekajmy.
- Ruch zawsze będzie dementował nieprawdziwe informacje. Prawda jest taka, że niektórzy nam zazdroszczą sukcesów i swoją gorycz przelewają na papier. Uwierzcie mi, że żaden z zaprzyjaźnionych z nami dziennikarzy ze Śląska nie będzie oczerniał Ruchu. Już w tym moja głowa.
136) Oki, te zapytanie już wysłałem do ekstraklasy.tv, może da się zmienić. Skoro już rozmawiamy o zmianach to dodam, że poprosiłem dziennikarzy, by zmienili nasz budżet z wysokości 8 mln na 10, bo taki mamy, zastosowali prawidłowy herb oraz - co ważne, w końcu nauczyli się pisac poprawnie nasze barwy, czyli "biało-niebieskie".
- Kolega ma rację. W naszej ekstraklasie większość klubów stoi gorzej od nas, a nikt tego głośno nie mówi, a to dlatego, że jesteśmy na giełdzie, i dlatego musimy być transparentną i przejrzystą Spółką.
137) Nie wiem, skąd wziąłeś te info, ale to nieprawda. Pani Mrozik nadal pracuje w Ruchu i z jej pracy jesteśmy wszyscy zadowoleni.
138) Nie znam odpowiedzi na to pytanie.
139)Nie mogę się wypowiadać na ten temat, dopóki sprawa nie bedzie miała końca.
MG
- Chudy81
- Kontakt:
-
- Kontakt:
140) Jesteśmy na dobrej drodze, aby problemy szybko się skończyły.
141) Pieniądze cały czas są przelewane. W styczniu mają zostać zapłacone ostatnie zaległości. Jeżeli chodzi o płatności to stoimy w czołówce ekstraklasy, w innych klubach są większe probemy z płatnościami.
142) Nikt nie mówił, że na 100 procent emisja akcji będzie do końca ubiegłego roku, ale że do kwietnia.
143) Pani Prezes dobrze zapewaniała, większość zaległości została spłacona przed świętami, piłkarze dostali pieniądze.
145) Jak to w każdej firmie, klub ma zaległości wobec innych podmiotów i vice versa. Jednakże większość długów są przejmowane od Stowarzyszenia!
146) Z każdym dniem cena poszczególnych zawodników się zmienia. Każdy może mieć swoje zdanie na temat wartości. Dla mnie osobiście taki Sobiech czay Sadlok jest wart łącznie około 5 mln zł. Bynajmniej dla mnie na taką kwotę prezentują swoje umiejętności. Romozwy z Brzyskim i innymi zawodnikami w sprawie regulacji kontraktów są toczone.
147) Nie rozwija się dalej. W każdym razie jest zawodnikiem Ruchu.
148) W Polsce pracuje 200 tysięcy dziennikarzy (chyba), a na tych ze Śląska, co kontaktują się ze mną - oczywiście - mogę wpłynąć. Zazdrość w świecie piłki zawsze istniała. Dlaczego czasami tak piszą o nas? Bo już mówilem, jesteśmy na giełdzie i musimy odsłaniać wszystkie problemy, inne kluby tego nie robią, więc...
149) Już mówilem, że nie mamy pewności, że na stadionie Górnika nie było kibiców z niebieskimi szalikami...
C.D.N.
141) Pieniądze cały czas są przelewane. W styczniu mają zostać zapłacone ostatnie zaległości. Jeżeli chodzi o płatności to stoimy w czołówce ekstraklasy, w innych klubach są większe probemy z płatnościami.
142) Nikt nie mówił, że na 100 procent emisja akcji będzie do końca ubiegłego roku, ale że do kwietnia.
143) Pani Prezes dobrze zapewaniała, większość zaległości została spłacona przed świętami, piłkarze dostali pieniądze.
145) Jak to w każdej firmie, klub ma zaległości wobec innych podmiotów i vice versa. Jednakże większość długów są przejmowane od Stowarzyszenia!
146) Z każdym dniem cena poszczególnych zawodników się zmienia. Każdy może mieć swoje zdanie na temat wartości. Dla mnie osobiście taki Sobiech czay Sadlok jest wart łącznie około 5 mln zł. Bynajmniej dla mnie na taką kwotę prezentują swoje umiejętności. Romozwy z Brzyskim i innymi zawodnikami w sprawie regulacji kontraktów są toczone.
147) Nie rozwija się dalej. W każdym razie jest zawodnikiem Ruchu.
148) W Polsce pracuje 200 tysięcy dziennikarzy (chyba), a na tych ze Śląska, co kontaktują się ze mną - oczywiście - mogę wpłynąć. Zazdrość w świecie piłki zawsze istniała. Dlaczego czasami tak piszą o nas? Bo już mówilem, jesteśmy na giełdzie i musimy odsłaniać wszystkie problemy, inne kluby tego nie robią, więc...
149) Już mówilem, że nie mamy pewności, że na stadionie Górnika nie było kibiców z niebieskimi szalikami...
C.D.N.
MG
-
- Kontakt:
Odpowiedż dyskfalifikująca Pana jako osoby broniącej dobrego imienia klubu. Wystarczy zapytać organa ścigania czy na stadionie Górnika Zabrze zatrzymano choć jednego kibica Ruchu. Odpowiem Panu ,że nie zatrzymano więc reakcja ze strony klubu powinna być stanowcza i natychmiastowa.Klub powinien bronić dobrego imienia kibica bo to jest jego skaRb. Dla was jest ważne żebyśmy kupili karnet albo bilet a potem już można na nas psy wieszać i klubu to nie obchodzi.Byle do następnej kolejki po bilet ,prawda? My nie jesteśmy bandą bezmózgich kretynów ,żeby jakiś prezes Górnika się na nas wyżywał.Chcecie kibiców na stadionie to czasem warto stanąć w obronie ich dobrego imienia bo to z pewnością zaprocentuje w przyszłości. Najlepiej umyć rączki ,prawda?Rzecznik Prasowy pisze: 149) Już mówilem, że nie mamy pewności, że na stadionie Górnika nie było kibiców z niebieskimi szalikami...
C.D.N.
-
- Kontakt:
Mnie martwi tylko spora odpowiedzi typu, nie wiem, nie moge na to odpowiedzie, sprawa jest w toku, nikt nie obiecywal, wszystko jest na dobrej drodze, obie strony sa zadowolone. Pustoslowie i mowa politykow nic nie znaczaca i nic nie zmieniajaca, a tym bardziej nic nie wyjasniajaca. Mam wielka nadzieje, ze przed nowym sezonem sprawy z ZUS, Colo, zaleglosciami wobec pilkarzy, Tauronem, wygasajacymi kontraktami zostana pozytywnie zakonczone i wtedy oficjalnie bedziemy o tym poinformowani.
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
jaca patrz na siebie co ty robisz i daruj sobie slowa o zamknieciu tematu. Oceniasz rzecznika bo zrobil cos nie po twojej mysli i kazesz mu pakowac manatki. Tak samo pisales o Prezesowej.jaca22 pisze:Ale wtedy to my to sobie przeczytamy z drugiej ręki jak już rzecznik prasowy opowie najpierw o tym dziennikarzom.Moim zdaniem cały temat do zamknięcia bo duby smalone nam Pan Rzecznik serwuje. A to powinien być profesjonalizm.
Po prostu idz walnij karnetem o biurko bo to twoja specjalnosc mozna powiedziec "profesjonalnie" nim rzucosz.
Daj pracowac ludziom w ciezkich warunkach jakie maja po innych "zawodowcach"
-
- Kontakt:
158. Witam Panie Mariuszu jeżeli na 100% nie wiadomo czy w Zabrzu byli nasi kibice czy też nie to na jakiej podstawie prezes i szef ochrony I ligowego klubu z Zabrza mówią, że nasi tam byli? Czy jest możliwe, że Pan zwróci się do organów ścigania z prośbą o taką informację?
SERCEM I DUCHEM NA ZAWSZE Z RUCHEM