Mittal stracil w zeszlym i tym roku kupe kasy i jakos mi sie nie chce wierzyc ze interesuje go sponsoring.19_kRzysiek_20 pisze:Mam 3 pytania
1.Jak wygląda sprawa z Mittalem wiem że kiedyś były prowadzone ale nic z tego nie wyszło. Uważam że kolejne podjecie rozmów nikomu by nie zaszkodziło a każda ze stron mogła by zyskać.
ł
Sponsorzy
-
- Kontakt:
[color=blue][b]JESTESMY WSZEDZIE ALE NASZE SERCA SA ZAWSZE NA CICHEJ[/b][/color]
- jurek
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Kasik zech jeszcze wczorej slyszol ze grupa Mittal w obliczu kryzysu na colkim swiycie zwolni 10 000 pracownikow, to tela wiela zatrudnio w Polsce. Nie wydowo mi sie coby byli chetni utopic pora baniek w Ruchu 
A z Sandvikiem to richtig dziwno sytuacja, nojprzod wlezli ze sponsorigiem z niemalom pompom do ME a potym jakos cichaczym, zadniom furtkom zitli, jakies to dziwne.

A z Sandvikiem to richtig dziwno sytuacja, nojprzod wlezli ze sponsorigiem z niemalom pompom do ME a potym jakos cichaczym, zadniom furtkom zitli, jakies to dziwne.
- Hmmm...
- Kontakt:
Ruch Chorzów ponownie ma kłopoty finansowe. Sprawa dotyczy zaległości w stosunku do firmy Colo, które wynoszą 300 tysięcy złotych.
http://www.90minut.pl/news/111/news1111 ... Ruchu.html

http://www.90minut.pl/news/111/news1111 ... Ruchu.html

"...w latach 1922-1939 Śląsk miał swój sejm i skarb, a niewielkie województwo dawało ok. 46 proc. polskiego PKB. Tylko co dziesiątą wytworzoną tu złotówkę przekazywano Warszawie. Śląsk mógł samodzielnie zaciągać pożyczki zagraniczne i sam udzielał pożyczek rządowi. Był bogaty, szczególnie na tle reszty kraju. Autonomię oficjalnie zniesiono w 1945 r. dekretem KRN (w 1939 r. zlikwidował ją Hitler). ..."
-
- Kontakt:
-
Wiem ze WOŚP to nie nasz sponsor a partner strategiczny, ale ich logo czyli serce na klacie mamy i za kazdym razem jako tako sa u nas reklamowani na 1 miejscu.
Za to drugi rok z rzedu my jako KS Ruch Chorzow nie jestesmy nawet ujeci wsrod ponad 30 firm reklamujacych sie na bilbordach tegorocznej WOŚP w calej Polsce ,wg mnie troszeczke jest to nie fer!
Za to drugi rok z rzedu my jako KS Ruch Chorzow nie jestesmy nawet ujeci wsrod ponad 30 firm reklamujacych sie na bilbordach tegorocznej WOŚP w calej Polsce ,wg mnie troszeczke jest to nie fer!
Ostatnio zmieniony 31 gru 2009, o 11:34 przez COBRA, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
no niestety tez jestem tym zdiwiony reklamujemy WOŚP przez cały rok a co za to mamy? 2 min na antenieCOBRA pisze:Wiem ze WOŚP to nie nasz sponsor a partner strategiczny, ale ich logo czyli serce na klacie mamy i za kazdym razem jako tako sa u nas reklamowani na 1 miejscu.
Za to drugi rok z rzedu my jako KS Ruch Chorzow nie jestesmy nawet ujeci wsrod ponad 30 firm reklamujacych sie na plakacie tegorocznej WOŚP wg mnie troszeczke jest to nie fer!

jedynie jesteśmy na stronie internetowej a to tez w takich dużych rozmiarach że szkoda gadać.
PS. Jurek Owsiak ubrałw reszcie ta koszulke Ruchu i był na łazienkowskiej?
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Blaszany
- Kontakt:
hahaha przynajmnij na wikipedii jest w koszulce Ruchu: http://pl.wikipedia.org/wiki/Jerzy_Owsiak
-
- Kontakt:
- alek900
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ludzie z Tauronu bardzo dbaja o rozgłos i reklame, są w sporcie jak i telewizji, tylko nie widać żeby ochoczo w Ruch się angażowali. Pani Sobstyl mowiła że sprawa z Tauronem wyjaśni sie na początku stycznia, tymczasem jeż już połowa tegoż miesiąca. Zdaje mie sie że nie będzie to chojny sponsor, aczkolwiel lepszy taki od żandnego.
- Kirek
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sprawa z Tauronem ma wyjaśnić się do końca stycznia. Wszystko wskazuje na to, że dojdzie do podpisania umowy, a wtedy na konto Ruchu będą wpływać dwa miliony złotych rocznie. To są informacje, o których mówiło się już miesiąc temu. A co do hojności ( nie chojnościsnuffq pisze:Ludzie z Tauronu bardzo dbaja o rozgłos i reklame, są w sporcie jak i telewizji, tylko nie widać żeby ochoczo w Ruch się angażowali. Pani Sobstyl mowiła że sprawa z Tauronem wyjaśni sie na początku stycznia, tymczasem jeż już połowa tegoż miesiąca. Zdaje mie sie że nie będzie to chojny sponsor, aczkolwiel lepszy taki od żandnego.