Piłkarskie Oscary
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Korona Kielce 11000SZPADYZOR pisze: ale w tym sezonie to frekfencja jak na 2 miejsce to żenua
Lechia Gdańsk 9900
Zagłębie Lubin 8100
Ruch Chorzów 7900
Śląsk Wrocław 6200
Arka Gdynia 5600
Polonia Bytom 5400
Jagiellonia Białystok 5200
Legia Warszawa 3700
Odra W. Śląski 3500
Lech Poznań 3400
Piast Gliwice 3000
GKS Bełchatów 2900
Polonia Warszawa 2900
Wisła Kraków 2200
Cracovia 600
mamy najliczniejszą publikę z czołówki

Na marginesie - co nowy stadion robi. Na Lubinie rzadko bywało ponad 5 tys. ludzi...
Oskar dla Fornalika i Sobiecha.
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Publicznosc to bylo pewne ze zdobedzie Lech , miałem nadzieje że oskara zdobędzie nasz trener bałem się ze może ewentualnie przegrać ze Smudą ale Skorża za co? Odkrycie to już mniej liczylem na Sobiecha choć po cichutku liczyłem. To piłkarze wybierali więc oni wiedzą sami kto jest najlepszy. I co by nie mówić o zachowaniach Peszki i Małeckiego to im się należało jak już pisałem dla mnie jedynym nieporozumieniem jest oskar dla Skorży
-
- Kontakt:
- ch-R
Skorża zdobył mistrza , ale kto by z takim składem by go nie zdobył ? A Levadia ? Dla mnie to nieporozumienie ten oskar .
Co zrobił nasz Waldi z miernot ?Stworzył coś co sie cudem utrzymało w lidze w zeszłym sezonie a w tym jest na 4 miejscu w lidze . Nie wiem może taka moja zazdrość lub niesprawiedliwość .
Szkoda że nie było kategorii typu uczciwy klub , może w tym byśmy wygrali . Bo w końcu to my spłacamy długi a inni grają na nie swoich licencjach . Ale i tak najlepsza była Super Nowa TV
Co zrobił nasz Waldi z miernot ?Stworzył coś co sie cudem utrzymało w lidze w zeszłym sezonie a w tym jest na 4 miejscu w lidze . Nie wiem może taka moja zazdrość lub niesprawiedliwość .
Szkoda że nie było kategorii typu uczciwy klub , może w tym byśmy wygrali . Bo w końcu to my spłacamy długi a inni grają na nie swoich licencjach . Ale i tak najlepsza była Super Nowa TV

Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
- Rly
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wystarczy porównać osiągnięcia obu trenerów .
Skorża - mistrzostwo i lider z drużyną która od dekady jest najlepsza w Polsce - ogromny sukces? no niewiem , za kompromitację w LM gdzie miał najłatwiejszą drogę do fazy grupowej w historii oskara nie powinien dostać
Fornalik - utrzymanie Ruchu , który zanim został objęty przez byłego mistrza Polski zdobył zaledwie 4 pkt ( wygrana w Bytomiui gdzieś remis ale już nie pamiętam gdzie ) w rundzie wiosennej . Awans do finału puchar Polski , eliminując Legie , gdzie mimo tego , że jak się dzisiaj okazało , Wisła miała lepszego trenera , nie awansowała . To co w tym sezonie zrobił Fornalik to już jest kosmos .
I po tym się poznaje najlepszych trenerów - potrafią zrobić coś z niemal niczego np. Mourinho z Porto .
Małecki - odkrycie . Jakie to odkrycie ? Ten pajac zagrał 27 spotkań w zeszłym sezonie , zdobył 5 bramek .
Skorża - mistrzostwo i lider z drużyną która od dekady jest najlepsza w Polsce - ogromny sukces? no niewiem , za kompromitację w LM gdzie miał najłatwiejszą drogę do fazy grupowej w historii oskara nie powinien dostać
Fornalik - utrzymanie Ruchu , który zanim został objęty przez byłego mistrza Polski zdobył zaledwie 4 pkt ( wygrana w Bytomiui gdzieś remis ale już nie pamiętam gdzie ) w rundzie wiosennej . Awans do finału puchar Polski , eliminując Legie , gdzie mimo tego , że jak się dzisiaj okazało , Wisła miała lepszego trenera , nie awansowała . To co w tym sezonie zrobił Fornalik to już jest kosmos .
I po tym się poznaje najlepszych trenerów - potrafią zrobić coś z niemal niczego np. Mourinho z Porto .
Małecki - odkrycie . Jakie to odkrycie ? Ten pajac zagrał 27 spotkań w zeszłym sezonie , zdobył 5 bramek .
"Uganda? To są jakieś jaja. Albo te inne afrykańskie drużyny, pełętają się tam po buszu, ale w rankingu są przed nami. To jest zabawa! "
-
- Kontakt:
Ten caly LeGuren czy jak mu tam z Canal plus przywolal akcje bramkowa Wojtka Grzyba i Abdula z Piastem jako przyklad , ze w Polskiej pilce "mozna" grac.Abdula okreslil jako jednego z najbardziej obiecujacych polskich zawodnikow.To sie nazywa reklama.
7900 to nie jest prawdziwa frekwencja.Moze na jednym meczu bylo 7,5 kola.Tak to ponad 8 do 10-11 tys z Wisla.Srednia faktyczna kolo 9 tys.Stac nas na duzo wiecej ale nie ma co narzekac.Jak nam nie rozsprzedadza druzyny to napewno od nastepnej rundy bedzie lepiej.
7900 to nie jest prawdziwa frekwencja.Moze na jednym meczu bylo 7,5 kola.Tak to ponad 8 do 10-11 tys z Wisla.Srednia faktyczna kolo 9 tys.Stac nas na duzo wiecej ale nie ma co narzekac.Jak nam nie rozsprzedadza druzyny to napewno od nastepnej rundy bedzie lepiej.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
-
- Kontakt:
gala super wykonana, takie cos sie z przyjemnoscia ogladało, na luzie, nie było widać jakiegoś przerażenia...
Irek Jeleń mo gadane, dziwi mie ze nikt tego nie wytknał jeszcze, ale on jest od strzelania goli
jesli chodzi o te odkrycie, to mom zastrzezenie, bo Malecki juz grol w 07roku, Rybus wtedy wchodził... a nasz Abdul jak wskoczył do składu (dosc szybko) to pokozoł co potrafi, nie musiol być wypożyczany jak Małecki np....
trener to samo, ale chcieli jakos wesprzec Skorze, tylko jaki jest sens stawiać budowlańca, kery cały budynek stawio od fundamentów (w naszym przypadku remont gruntowny) w porównaniu z kimś kto przyłazi do bogatego pałacu mieszkac i zarzadzac?
trener roku to nie powinny być ino wyniki, ale także z czym te wyniki sa osiagniete, prawda jest taka, ze obojetnie kto byłby trenerem Wisły to byliby w czołówce, i moze nawet w europejskich pucharach... jak wypadomy w europie, jak trenerem roku jest trener co zlekceważył amatorów i odpadł(sam przyznał, ze forma miała przyjsc w połowie sierpnia...)
Irek Jeleń mo gadane, dziwi mie ze nikt tego nie wytknał jeszcze, ale on jest od strzelania goli

jesli chodzi o te odkrycie, to mom zastrzezenie, bo Malecki juz grol w 07roku, Rybus wtedy wchodził... a nasz Abdul jak wskoczył do składu (dosc szybko) to pokozoł co potrafi, nie musiol być wypożyczany jak Małecki np....
trener to samo, ale chcieli jakos wesprzec Skorze, tylko jaki jest sens stawiać budowlańca, kery cały budynek stawio od fundamentów (w naszym przypadku remont gruntowny) w porównaniu z kimś kto przyłazi do bogatego pałacu mieszkac i zarzadzac?
trener roku to nie powinny być ino wyniki, ale także z czym te wyniki sa osiagniete, prawda jest taka, ze obojetnie kto byłby trenerem Wisły to byliby w czołówce, i moze nawet w europejskich pucharach... jak wypadomy w europie, jak trenerem roku jest trener co zlekceważył amatorów i odpadł(sam przyznał, ze forma miała przyjsc w połowie sierpnia...)
-
- Kontakt:
Dobrze , ze ten Dowhan dostal.To rzeczywiscie nie moze byc przypadek , ze ostatnio w Legii co bramkarz to bardzo dobry lub swietny.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
- radzion
- Kontakt:
fakt, trzeba to przyznac, legia od kilku dobrych lat ma bez przerwy swietnego bramkarzajugador pisze:Dobrze , ze ten Dowhan dostal.To rzeczywiscie nie moze byc przypadek , ze ostatnio w Legii co bramkarz to bardzo dobry lub swietny.
ja po cichu liczylem na oscara dla nas za publike, ale jakos bylo pewne ze dostana go. ... k....poznanskie
to ze wtorek i abdul nie dostana to mozna bylo przewidziec choc dla mnie odkrycie z maleckiego zadne, on juz gral w tamtym roku i to nie malo wiec nie mozebyc odkryciem tego, dla mnie bezsens totalny, podobnie byloby z grosickim,
reszta nominacji ?mozna bylo sie spodziewac,
skorza terner roku???o ku.. z takim skladem i taka kasa to ciezko nie zrobic majstra, poza tym nic innego nie osiagnal
- MBR-200
- Kontakt:
-
- Kontakt: