ŁKS chce skarżyć Ruch!!!!!!!!!!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Damiano
Kontakt:

#31 Post autor: Damiano » 11 maja 2004, o 15:06

A mnie ze stadionu nie wygoniła policja ani kibice RUCHU ino te żydki z łksu bo byłech z bajtlem idlatego panie prezesie papis wniose oskarżenie przeciwko tej grupie i całemu łksowi o zwrot kosztów zakupu biletu a o dojeżdzie nie wspomne

Awatar użytkownika
Adi-Żory
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#32 Post autor: Adi-Żory » 11 maja 2004, o 17:28

wojt pisze:Wiesz co Pegaz? Tego coś tu napisał to nawet wstyd komentować.
Dobrze powiedziane.;)
PozdRawiam.

Ronaldinho

Mnie zaatakowali!!

#33 Post autor: Ronaldinho » 11 maja 2004, o 21:15

byem poraz 1 na Ruchu bo mieszkam bardzo daleko i patrzalem jak sie bija, Przynam ze Chorzowscy zaczeli (raczej nie tylko Chorzowscy), ale łks nie byl wogole gorszy. Szedlem z kuzynkiem i kumplem. Mialem koszulke, czapeczke i Szalikw wsio Niebieskie i 3 B Y K O W wyskoczylo do nas przez plot i chcieli nam zabrac szaliki! kuzynkowi nawet zabrali, ale udowodnilismy im gdzie sa, ze Chorzowskich pamiatak nie przywioza do domu i odebralismy im szalik i ucieklismy! Jakbysmy zostali to nie wiem co by z nas zostalo! Oni przyjechali Armia do Zabijania!! Inaczej tego nie mozna nazwac! a teraz chca zwrot kosztow, ze sa pokrzywdzeni, czy cos jeszcze. Czego oni wogole chca!? :evil: niech sie odp...olą bo Ci co byli na trybunach i poza nimi dobrze wiedza o co tam chodzi! Pozdro:)

ODPOWIEDZ