sprawa jest skomplikowana a ja stanę na stanowisku ze Niedzialan był spoko jak potrzebował Ruchu.Jak Ruch już mu niepotrzebny to nie ma Niedzielana a słowa ,że Ruch nie straci bo dostanie podwójnie w stosunku do jego zarobków uważam za hipokryzję.kibol-siem-ce pisze:CI co ciepią na Niedzielana mają nie równo pod sufitem, ale niy byda sie zniżoł do tego poziomu. Co do meczu ważne 3pkt, Piast byl cianki i powinien dostac więcej. Dziękuja za wspaniało runda, było z czego sie cieszyc, teroz ino sie wzmocnic i utrzymac sie w czubie.
Kto więcej zyskał? Niedzielan czy Ruch?Bezapelacyjnie Niedzielan i gdyby był człowiekiem w porządku to dograłby cały sezon choćby dlatego żeby zachować jakąś klasę .Z niewolnika nie ma pracownika.Nie chce grać w klubie ,który dał mu szansę na odbudowę formy? Bez łachy.Odchodząc w połowie sezonu pozostawi po sobie miłe wspomnienia,strzelone bramki ale także wielki niesmak. tak na prawdę na świecie nie ma wielu ludzi ,którzy zasługują na szacunek.Mnie się zdawało i wydawało mi się to logiczne,że on zagra u nas przynajmniej do końca sezonu.Widocznie jestem tępym łbem i naiwnym jełopem,prawda panie Andrzeju?
cest la vie!!!!!!!!!
no chyba ,że to co się pisze i mówi o odejściu jest wyssaną z palca sensation