[17 kolejka] Piast Gliwice : Ruch Chorzów
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
i powiem tom tak :
niech niedzielan se idzie.. co wazniyjszy mecz to chory abo cos, fajny z niego chop i pomago druzynie ale sie ku*** zachowuje napewno niy jak profesjonalista.. niych se idzie a my szukejmy innych wzmocniyn.. stac nos na wiynyj... licza sie z tym ze niekierzy mnie teroz zjebiom ale takie moje zdanie
niech niedzielan se idzie.. co wazniyjszy mecz to chory abo cos, fajny z niego chop i pomago druzynie ale sie ku*** zachowuje napewno niy jak profesjonalista.. niych se idzie a my szukejmy innych wzmocniyn.. stac nos na wiynyj... licza sie z tym ze niekierzy mnie teroz zjebiom ale takie moje zdanie
Ostatnio zmieniony 11 gru 2009, o 18:54 przez Strusiekmcze, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
- Zip
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Może w końcu uwierzą,że w przypadku nieobecności kogoś z dwójki 'Sobiech-Niedzielan' jednak można wygrać..
bo coś bardzo kontuzjogenny jest ostatnio Andrzej...
Pierwszej połowy nie komentuje bo włączyłem akurat na bramke dla Piasta więc nic nie napisze..
bo coś bardzo kontuzjogenny jest ostatnio Andrzej...
Pierwszej połowy nie komentuje bo włączyłem akurat na bramke dla Piasta więc nic nie napisze..
Ostatnio zmieniony 11 gru 2009, o 18:48 przez Lukas89, łącznie zmieniany 1 raz.

-
- Kontakt:
ale pi***olisz, zastanow sieStrusiekmcze pisze:i powiem tom tak :
niech niedzielan wypierdoalo.. co wazniyjszy mecz to chory abo cos, fajny z niego chop i pomago druzynie ale sie ku*** zachowuje napewno niy jak profesjonalista.. niych se idzie a my szukejmy innych wzmocniyn.. stac nos na wiynyj... licza sie z tym ze niekierzy mnie teroz zjebiom ale takie moje zdanie
-
- Kontakt:
Mogeś to synku inaczyj napisać.Terozki pokazujesz swoj "wysoki" poziom,niyma cie gańba?Strusiekmcze pisze:niech niedzielan wypierdoalo..
jo pi***ola czasym sie zastanowiom wiela sam co nikejrż skońcyli klas w podstawowce

dejcie linka dobrego na sopcasta bo mnie zaroz coś strzeli.
Wciepnij sie www.niebiescy.tv kanał niebieski,tam mosz szpil

NIEBIESKIE PANEWNIKI !!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ecik w Sobiecha
Chyba wdupia lacie
Strusiekmcze czy jak Ci tam skońc mi dupić boś chyba z komiksu wyrany. za te teksty bych Cie ujeboł osobiscie na tym forum.zachowujesz sie jak zakompleksiony smarkocz.Boli Cie to za "Wtorek" może pońś?To sie rozbec a od Andrzeja sie wyjebej.bez odbioru

Chyba wdupia lacie

Strusiekmcze czy jak Ci tam skońc mi dupić boś chyba z komiksu wyrany. za te teksty bych Cie ujeboł osobiscie na tym forum.zachowujesz sie jak zakompleksiony smarkocz.Boli Cie to za "Wtorek" może pońś?To sie rozbec a od Andrzeja sie wyjebej.bez odbioru
Ostatnio zmieniony 11 gru 2009, o 19:23 przez _pnwk_, łącznie zmieniany 1 raz.

NIEBIESKIE PANEWNIKI !!!
-
- Kontakt:
Wydaje mi się ze odejdzie,zaproponują mu lepszą kasę i tyle.Tak samo było jak gral w Gorniku,zaczął strzelać,Groclin zaproponował mu dobry kontrakt i poszedł.Jak przechodził do Górnika był wypalony,tak samo było teraz z Ruchem.Wiele zawdzięcza tym klubom,ale tez wiele samemu Fornalikowi bo to on drugi raz dał mu szansę i pomógł odbudować formę.
/

-
- Kontakt:
- Lutz
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
wygrana jest i to jest wazne choc Piast to totalne dno
wrocili Straka i Brzyski - tacy jak byli od poczatku sezonu
a co do Niedzielana-to bardzo ciekawa sprawa,ale mysle ze mozemy mu podziekowac za wspolprace i niech se idzie do jakiejs Cracovii albo ch***j wie kaj...a za kase za niego sie kupi kogos na jego miejsce

wrocili Straka i Brzyski - tacy jak byli od poczatku sezonu
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
a co do Niedzielana-to bardzo ciekawa sprawa,ale mysle ze mozemy mu podziekowac za wspolprace i niech se idzie do jakiejs Cracovii albo ch***j wie kaj...a za kase za niego sie kupi kogos na jego miejsce

KLIMZOWIEC!!!
-
- Kontakt: