Lecz napisalem nizej ze przy korzystnej dla nas umowie wcale nie musi odbic sie to na budzecie. Miasto w tym wypadku moze pokryc calosc kwoty wynajmu skoro na wybudowanie nowego stadionu nie ma kasy.M86 pisze:Moim zdaniem to nie ma sensu...Organizacja meczu na śląskim to wielki wydatek, a jak ma tam przychodzić po 7-8 tyś, to Ruch musi do interesu dopłacać....Daniel__20 pisze:Daltego najlepszym rozwiazaniem na obecno chwila bedzie przeniesienie sie na Slaski.
Co z tym Ruchem?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Adam1983
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Moim zdaniem ktoś tym skądś steruje. Tak jak wcześniej ktoś pisał, Ruch nie miał zaległości względem ZUS i dzięki temu mógł debiutować na giełdzie. A teraz nagle wychodzi sprawa długów, akurat przed okienkiem transferowym, gdzie gorole chcieliby kupić Sadloka i innych. Kiedyś się brało do woja, teraz transfery się załatwia przez ZUS. To tylko moja teoria, ale wydaje mi się, że trochę prawdy w niej jest.
I co z tego, że za 2 lata okaże się, że sprawę wygraliśmy skoro np. Sadlok i ktoś jeszcze będzie sprzedany.
Napiszę jeszcze raz: jak widzę Sklepowicza na Ruchu to mnie skręca
PS. Jurku Buzku pokaż na co Cię stać
I co z tego, że za 2 lata okaże się, że sprawę wygraliśmy skoro np. Sadlok i ktoś jeszcze będzie sprzedany.
Napiszę jeszcze raz: jak widzę Sklepowicza na Ruchu to mnie skręca

PS. Jurku Buzku pokaż na co Cię stać

Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Dopoki wyrok nie jest prawomocny to mam wrazenie , ze moga nam nadmuchac.
Mam wrazenie , ze skoro do tej pory to tyle trwalo to do Maja kiedy waza sie losy licencji takowy nie bedzie.
Szkoda tylko , ze moze to zniechecic potencjalnych inwestorow.Dziwna to sprawa.
Wyskoczyla jak krolik z kapelusza.
Mam wrazenie , ze skoro do tej pory to tyle trwalo to do Maja kiedy waza sie losy licencji takowy nie bedzie.
Szkoda tylko , ze moze to zniechecic potencjalnych inwestorow.Dziwna to sprawa.
Wyskoczyla jak krolik z kapelusza.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Spokojnie, jakoś Rogali spółce ZUS nie wszedł na konta, nie zlicytował domów i samochodów tylko sprawa była w sądzie i nikt nie musiał płacic a konto tych 3 baniek, zarząd powinien dochodzic swoich racji w sądzie a zadaniem takich osób jak Kopel lub Buzek jest mediacja aby ZUS nie zajmował kont tylko poczekał na decyzję sądu.
-
- Kontakt:
Za duzo larma sie porobilo.Tak jak pisze Gerhat jakos Rogala,Sklepowicz i reszta zlodziejaszkow nie musiala wplacac 3 mln zl przed ostateczna decyzja sadu.A to jeszcze poootrwa jak samo odwolanie moze byc zlozone z poczatkiem stycznia.
Ostatecznie jakbysmy musieli to zaplacic (fuj oby nie ) to pewnie mozna sie dogadac i rozlozyc to na 3-4 lata po bance.Sa chyba jakies furtki dla firm , ktore pomagaja im przetrwac w tym po***anym panstwie ?
Na banke rocznie nas stac jak gramy w ekstraklasie choc znowu tyle kasy w luft.
Rzygi ...
Ostatecznie jakbysmy musieli to zaplacic (fuj oby nie ) to pewnie mozna sie dogadac i rozlozyc to na 3-4 lata po bance.Sa chyba jakies furtki dla firm , ktore pomagaja im przetrwac w tym po***anym panstwie ?
Na banke rocznie nas stac jak gramy w ekstraklasie choc znowu tyle kasy w luft.
Rzygi ...
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
- ch-R
Po raz kolejny okazuje sie że w tym kraju trzeba być ch***m i sk***ysynem . Nie można być uczciwym bo to nikogo daleko nie zaprowadziło . W tym pierdolonym kraju ulubionym sportem jest kopanie leżącego a gdy leżący wstaje to dup - mu kopa po to żeby sie nie podniósł . I tak jest w tym przypadku z naszych RUCHEM.
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
-
- Kontakt:
A moze ktos mi wytlumyczyc? Dlaczego Stowarzyszenie (Rogola i spolka) sa zwolnieni z splaty dlugu? Znajomosci w sadzie? Co jak co ale Sobstylowa nie zrobila tych dlugow.
Ale ta sprawa cos smierdzi. Kto to nakreca? Komu zalezy zniszczyc Ruch. Ja widze paru takich osob, ale przepraszam to sa tylko moje domysly. Nie moge ich podac.
Ale ta sprawa cos smierdzi. Kto to nakreca? Komu zalezy zniszczyc Ruch. Ja widze paru takich osob, ale przepraszam to sa tylko moje domysly. Nie moge ich podac.
-
- Kontakt:
A ja dalej swoje.
Zaproście znowu Rogalę na Wigilię na C6 jak to było w ubiegłym roku.
Zapytałem później podczas spotkania kibiców z panem Klimkiem M. Śrutwę który był uwieczniony na zdjęciu z naszym byłym wielkim sternikiem z tejże wigilii podczas łamania się opłatkiem:co Rogala robił na tym spotkaniu gdyż zdaniem wielu powinien mieć dożywotni zakaz wstępu na C6. Na to nasz idol odpowiedział mi, że to wigilia była.
Nadmieniam, że o działaniach ZUSu w sprawie odzyskania owych 3 milionów już było wiadomo.
Może co niektórym było lepiej za czasów "przyspawanego" ???
Zaproście znowu Rogalę na Wigilię na C6 jak to było w ubiegłym roku.
Zapytałem później podczas spotkania kibiców z panem Klimkiem M. Śrutwę który był uwieczniony na zdjęciu z naszym byłym wielkim sternikiem z tejże wigilii podczas łamania się opłatkiem:co Rogala robił na tym spotkaniu gdyż zdaniem wielu powinien mieć dożywotni zakaz wstępu na C6. Na to nasz idol odpowiedział mi, że to wigilia była.
Nadmieniam, że o działaniach ZUSu w sprawie odzyskania owych 3 milionów już było wiadomo.
Może co niektórym było lepiej za czasów "przyspawanego" ???
- milanos
- Kontakt:
Pewnie dlatego że nowa spółka zobowiązała się zapłacić i zapłaciła zawodnikom/trenerom/masażystą/itp,itd zaległe pieniądze. A skoro zapłaciła, to musi od tego odprowadzić ZUS i podatek. I chyba żadna umowa nie zezwala na to, że jedni płaca wynagrodzenie(nowa spółka), a inni (stare stowarzyszenie) pozostałe koszty. I chyba nawet (niestety) ten akt notarialny nic tu nie pomorze.Marceli ~Sk~ pisze:A moze ktos mi wytlumyczyc? Dlaczego Stowarzyszenie (Rogola i spolka) sa zwolnieni z splaty dlugu? Znajomosci w sadzie? Co jak co ale Sobstylowa nie zrobila tych dlugow.
Tak mi się wydaje.
---------
PS: Jeśli faktycznie okaże się że ten akt notarialny jest niezgodny z prawem, to klub powinien wynająć innych prawników i żądać odszkodowania od firmy która go sporządziła.
Ale nie ma się co martwić, cokolwiek się wydarzy, to my i tak z tego wyjdziemy. Bo my jesteśmy RUCH!
Ostatnio zmieniony 9 gru 2009, o 22:16 przez milanos, łącznie zmieniany 3 razy.