[16 kolejka] Ruch Chorzów - Wisła Kraków
-
- Kontakt:
Wisla bardziej zaistniala na arenie europejskiej ? Nie wydaje mi sie.
Cwiercfinal Pucharu UEFA,cwiercfinal PEMK i final Intertoto ma Ruch.
Co do mistrzostwa to takie byly reguly.To tak jakby teraz kwestionowac mistrzostwa Wisly bo wygrala lige.Takie sa reguly.Od nich zalezy co sie zdobywa.Nie trafiona uwaga.
Cwiercfinal Pucharu UEFA,cwiercfinal PEMK i final Intertoto ma Ruch.
Co do mistrzostwa to takie byly reguly.To tak jakby teraz kwestionowac mistrzostwa Wisly bo wygrala lige.Takie sa reguly.Od nich zalezy co sie zdobywa.Nie trafiona uwaga.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
-
- Kontakt:
Szkoda szkoda, kazdy liczył na dobry wynik.. stało sie inaczej i zostalo nam pokazane miejsce w szeregu na ta chwile..
obecnie mamy 4 moze 5 zawodnikow ktorzy prezentuja jakis poziom co do lawki to nawet sie nie wypowiadam... widac bylo w Wisle co do znaczy dobre zmiany..
Nie ma co płakac bo niikt nie liczył na taki wynik przed sezonem, teraz tylko oby zima byla dla nas korzysta bo jak nie to jestesmy skazani na przecietnosc..
ale poki co jedziemy dalej i trzeba wygrac w Wodzislawiu z Piastem a łatwy mecz to napewno nie bedzie.
obecnie mamy 4 moze 5 zawodnikow ktorzy prezentuja jakis poziom co do lawki to nawet sie nie wypowiadam... widac bylo w Wisle co do znaczy dobre zmiany..
Nie ma co płakac bo niikt nie liczył na taki wynik przed sezonem, teraz tylko oby zima byla dla nas korzysta bo jak nie to jestesmy skazani na przecietnosc..
ale poki co jedziemy dalej i trzeba wygrac w Wodzislawiu z Piastem a łatwy mecz to napewno nie bedzie.
PSZCZYNA Moim miastem RUCH Moim klubem!!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Panowie nie rozczulajmy się nad słabą ławką, bo mówicie, że Wisła ma dobrą ławkę bo wszedł Łobodziński i Boguski i ta gra się rozruszała... sorry Ci panowie szykowani byli do pierwszego składu od początku sezonu, tylko, że Łobo grał padakę ostatnio, a Boguś się leczył. Nie porównujmy w ogóle Ruchu i Wisły, bo Niebiescy dopiero tworzą to na co czekamy od kilku lat, a Wisła etap budowy ma już za sobą.
Poczekajcie do końca sezonu na rozliczanie trenera, zawodników i ławki. Mam wrażenie, że już w przyszłym sezonie Ruch może być na równi z Lechem i Legią pod względem sportowym - jeśli już nie jest... Ogromny postęp i tak już nastąpił. Teraz trzeba nadal podążać w tym kierunku
Poczekajcie do końca sezonu na rozliczanie trenera, zawodników i ławki. Mam wrażenie, że już w przyszłym sezonie Ruch może być na równi z Lechem i Legią pod względem sportowym - jeśli już nie jest... Ogromny postęp i tak już nastąpił. Teraz trzeba nadal podążać w tym kierunku

-
- Kontakt:
1. Zatrzymac trzon druzyny.
2. Dokonac wzmocnien druzyny.
3. Wprowadzac mlodych wychowankow nawet do mlodej ekstraklasy.
4. Przeanalizowac kazdy mecz, wyciagac wnioski.
Czwarty punkt jest jak najbardziej aktualny. To zaczelo sie juz od Korony Kielce. Lecz przykro ,ze nikt nie wyciagnal z tego meczu wnioskow.
2. Dokonac wzmocnien druzyny.
3. Wprowadzac mlodych wychowankow nawet do mlodej ekstraklasy.
4. Przeanalizowac kazdy mecz, wyciagac wnioski.
Czwarty punkt jest jak najbardziej aktualny. To zaczelo sie juz od Korony Kielce. Lecz przykro ,ze nikt nie wyciagnal z tego meczu wnioskow.
-
- Kontakt:
Jeszcze nigdy po porażce zech niy boł taki wkurwiony.Wisła miała wygrać take je moje zdanie.Liga sie nigdy niy oczyści?(pacz Marcelo),goroli sztrasznie boli nasze wysoke miejsce,je*** PZPN ,Siejewicz ku*** do potyngi.
Dumni po zwyciynstwie,wierni po porażce.Dziynki grajkom za zaangażowane i walka bo tego niy brakowało. ch** do rzici kibicom sukcesu co przi 1-3 zaczli wyłazić!!!(Niy łazi mi o tych co majom fest daleko do dom,kożdy dobrze wiy o kim godom)
Jadymy dalij. pyRsk
Dumni po zwyciynstwie,wierni po porażce.Dziynki grajkom za zaangażowane i walka bo tego niy brakowało. ch** do rzici kibicom sukcesu co przi 1-3 zaczli wyłazić!!!(Niy łazi mi o tych co majom fest daleko do dom,kożdy dobrze wiy o kim godom)
Jadymy dalij. pyRsk
Ostatnio zmieniony 6 gru 2009, o 20:23 przez _pnwk_, łącznie zmieniany 1 raz.

NIEBIESKIE PANEWNIKI !!!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Dla mnie identyc\ny mecz jak z Koroną, po prostu mógłbym napisać to samo, różnica taka, że Wisła to nie Korona i bezlitośnie wykorzystała spóźnienia w obronie Brzyskiego, chop niestety ale od 60 minuty nadawał się do zmiany, może remis w przeniegu patrzenia przez 90 minut byłby bardziej sprawiedliwy, choć jednak dopóki mieliśmy siły to mecz był wyrównany, potem było słabo, kolejny raz te same zmiany, które nie iwem co mają zmienić, bo jak pokazują osattnie mecze nic nie zmieniają.
Szkoda, że tak szybko straciliśmy wyrównującą bramke bo poem wisła by grałą coraz bardziej nerwowo, a my moglibyśmy nie co bardziej kontrolować, gre, neistety tego zabrakło.
No cóż ja pisałem to po Koronie zeszliśmy ze szczytu formy, a tylko podczas przebywania na nim jesteśmy w stanie walczyć z dobrymi drużynami.
Natomiast żeby było jasne to i tak jedna z bardziej udanych rund w ostatnim czasie i oby na wiosne było jeszcze lepiej, a z Piastem tylko o trzy punkty choć lekko nie bedzie
Szkoda, że tak szybko straciliśmy wyrównującą bramke bo poem wisła by grałą coraz bardziej nerwowo, a my moglibyśmy nie co bardziej kontrolować, gre, neistety tego zabrakło.
No cóż ja pisałem to po Koronie zeszliśmy ze szczytu formy, a tylko podczas przebywania na nim jesteśmy w stanie walczyć z dobrymi drużynami.
Natomiast żeby było jasne to i tak jedna z bardziej udanych rund w ostatnim czasie i oby na wiosne było jeszcze lepiej, a z Piastem tylko o trzy punkty choć lekko nie bedzie
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- ch-R
ww21, Pewnie chciałeś mój post zacytować . Jak tak to nie pisz o roku 50 tylko 51 . I jak już to od początku wszyscy wiedzieli jak sie sprawa ma i o co sie gra więc o co ty masz pretensję !?
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ruch gra z mocnymi słabo,W Sosnowcu z Wisłą bez walki na Legi to samo z Lechem cienutko.Dzisiaj mimo że prowadzili z Wisłą to bylo widać że bramki dla Wisły to kwestia czasu.Inne kluby które są niżej w lidze pokazują że można wygrać z Wisłą { Cracovia },słaby Piast zremisował na Lechu,gdzie my nie mieliśmy nic do powiedzenia.Poprostu trener nie wyciąga wniosków po porazkach,złą taktyke obraliśmy na ten mecz.Na runde wiosenną musimy utrzymać skład i potrzebne są wzmocnienia,ale na to potrzebne są pieniądze,jak ich nie będzie to o mistrzostwie lub pucharach możemy zapomnieć
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
No cóż...
Jedną akcją Niedzielana nie można wygrać meczu. Wisłą przewyższała nas o jednąklsę.
Była szybsza, dokładniejsza, lepsza technicznie. Zasłużone zwycięstwo.
Jestem smutny nie tyle "batami" u siebie, co obnażeniem naszych słabości.
Panie Fornalik: kolejny mecz przeciwnik na nas siedzi i kompletnie nie dajemy rady
Ileż to było bezsensownych strat typu: kilka podań w obronie i bij a leć naprzód??
Takich Niedzielanów to powinniśmy mieć z pięciu: ten Chop jest raz w ataku drugi raz w obronie, potem na lewej stronie i na drugiej. Niesamowite, jak jemu chce się grać.
Sorry, ale pozostali stoją jak sieroty i czekają aż im piłka spadnie pod nogi - nie szukają miejsca, nie "chodzą"w meczu. Szkoda
Gdzie się podział szalejący po lewej Grzyb? Straka w środku? Pressing Wisły zrobił swoje. Wyrównująca bramka....
zrobili nas jak dzieci.
Kubeł zimnej, a raczej lodowatej wody na zimę, ale gramy dalej.
Co do frekwencji i dopingu wypowiem się w dziale kibice.
Jedną akcją Niedzielana nie można wygrać meczu. Wisłą przewyższała nas o jednąklsę.
Była szybsza, dokładniejsza, lepsza technicznie. Zasłużone zwycięstwo.
Jestem smutny nie tyle "batami" u siebie, co obnażeniem naszych słabości.
Panie Fornalik: kolejny mecz przeciwnik na nas siedzi i kompletnie nie dajemy rady

Takich Niedzielanów to powinniśmy mieć z pięciu: ten Chop jest raz w ataku drugi raz w obronie, potem na lewej stronie i na drugiej. Niesamowite, jak jemu chce się grać.

Sorry, ale pozostali stoją jak sieroty i czekają aż im piłka spadnie pod nogi - nie szukają miejsca, nie "chodzą"w meczu. Szkoda

Gdzie się podział szalejący po lewej Grzyb? Straka w środku? Pressing Wisły zrobił swoje. Wyrównująca bramka....

Kubeł zimnej, a raczej lodowatej wody na zimę, ale gramy dalej.
Co do frekwencji i dopingu wypowiem się w dziale kibice.
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
-
- Kontakt:
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10,91 ... _1_0_.html
miedzy 11 a 14 sekunda, zoboczcie, jak Niedzielan wysmiewo Skorże
jo ta brama juz poros kolejny ogladom, ino to dostołch na Mikołaja... miolech nadzieja, ze dłuży u mie posiedzi, i wyciagnie cos jeszcze... a tu ciul, poszedł po 7minutach i juz nie przyszedł..
nawet to tera w Liga+Extra zauwazyli, napewno przeczytali tego posta xD
miedzy 11 a 14 sekunda, zoboczcie, jak Niedzielan wysmiewo Skorże

jo ta brama juz poros kolejny ogladom, ino to dostołch na Mikołaja... miolech nadzieja, ze dłuży u mie posiedzi, i wyciagnie cos jeszcze... a tu ciul, poszedł po 7minutach i juz nie przyszedł..
nawet to tera w Liga+Extra zauwazyli, napewno przeczytali tego posta xD
Ostatnio zmieniony 6 gru 2009, o 20:30 przez 19aRtuR20, łącznie zmieniany 1 raz.