[16 kolejka] Ruch Chorzów - Wisła Kraków

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany

Jakim rezultatym zakończy sie tyn szpil?

Wygro Ruch
250
66%
Rymis
44
12%
Wygro Wisła
85
22%

Liczba głosów: 379

Wiadomość
Autor
jugador
Kontakt:

#151 Post autor: jugador » 6 gru 2009, o 16:56

Jestesmy trupem kondycyjnym , na teraz nawet z Odra nie wygramy.
Caly mecz ledwo biegamy a w 60 minucie odciecie tlenu.
Niestety jak Fornalik przez 14 kolejek odwalil swietna robote to trzy ostatnie zupelnie spierdolil.Tyle.

Ludzi duzo ale mogloby byc wiecej.jednak mysle , ze za 30 zl i 45 zl nie ma co narzekac na frekwencje.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "

Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.

/R
Kontakt:

#152 Post autor: /R » 6 gru 2009, o 17:04

Jakby przegrali z kimkolwiek innym to ch** z tym, ale jakim cudem klub emerytów i nażelowanych pizd kosi całą ekstraklase? Wisla to jedyny klub w ekstraklasie, ktory dziala mi na nerwy jak malo kto. Nienawidze takich smiesznych klubików, ktore nigdy nic nie znaczyły oprócz pojedynczych przebłysków, a tu nagle rok za rokiem zdobywają mistrzostwa. My całe swoje istnienie walczyliśmy o te 14 gwiazdek, a oni z dupy w ciągu 10 lat zrobią tyle ile my przez 90. Za 1,5 roku sie z nami zrównają, za 2,5 nas wyprzedzą i przyjdzie jakiś laik, popatrzy na statystyki i powie "Ruch ma 14 mistrzów, Górnik też, ooo a taka Wisła ma 15, to musi byc za***isty klub". Tylko, że większość zrobili w ciągu 10 lat, taką mają zajebistą historię. Jak dla mnie to te mistrzostwa może zdobywać ktokolwiek, nawet Legia, a najlepiej Lech, bo mają mało, ale nie Wisła.

PS. A co do meczu, to tej ku***e Małeckiemu bym łeb rozpierdolil. Zjebany cwaniaczek.

AndRe
Kontakt:

#153 Post autor: AndRe » 6 gru 2009, o 17:04

Wisla do ogrania

z ta obrona to Wisla moze sobie darowac jakies wieksze eskapady w Europie

na Ruch wystarczylo..

zagralismy frajersko Wisla cwanie i wynik 1-3

zgadzam sie z jugadorem ze fizycznie nie wytrzymalismy meczu, lekki kryzys tez sie wdarl (dobrze ze pod konic rundy)

zgadzam sie tez z fuhrem - oby nastepna runda byla tak samo udana jak jesienna

JESTESMY NAJLEPSI NA GORNYM SLASKU :padam:
nie ma co lamentowac - przed sezonem nikt nie snil o 4 miejscu
plusy
jest potencjal w 11
jest potencjal w kibicach

minus

nie ma zmiennikow
nie ma sponsora

nie bedzie dwoch ponizszych minusow moze doczekamy sie 15 majstra
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

Awatar użytkownika
jalboss
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#154 Post autor: jalboss » 6 gru 2009, o 17:09

Nie ma zmienników.
Późne zmiany, które nic nie dały. Choć i tak nie ma na kogo wymienić.

Szkoda, mam nadzieję że jednak nie będzie wyprzedaży, tylko zakupy i to kogoś na już do składu, a nie do ME.

Szacun dla wszystkich piłkarzy, trenerów i wszystkich, którzy przyczynili się że Ruch znowu jest wysoko w tabeli.
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...

mrokol08
Kontakt:

#155 Post autor: mrokol08 » 6 gru 2009, o 17:09

nie marudzić grali jak grali, kto przed sezonem by stawioł, że Ruch coś zrobi więcej. Więc nie ma co wciepować teraz że jak oni tak mogli zagrać kryzys formy i tyla. Wszyscy na Piasta!
Batory Fans

Awatar użytkownika
aigoR1920
Kontakt:

#156 Post autor: aigoR1920 » 6 gru 2009, o 17:11

szkoda...
zle nie grali....
oby sie nie zalamali... na nastepnym meczu....
Całe życie jest NIEBIESKIE!!
http://www.fcireland.eu/index.html

jugador
Kontakt:

#157 Post autor: jugador » 6 gru 2009, o 17:11

Genius ciul a nie wygramy z Piastem.Z taka szybkoscia i kondycja to jest niemozliwe.
A niestety jest coraz gorzej.Z Korona bylismy tylko wolni , dzisiaj 60 minuta i nie mogli oderwac nog od murawy.Wisla oczysiscie lepsza ale to co sie dzialo na boisku to glownie sprawy szybkosciowe zawazyly.Idealnie obrazuje to ostatni rajd Diaza.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "

Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.

Lukas89
Kontakt:

#158 Post autor: Lukas89 » 6 gru 2009, o 17:18

Lutz pisze:To już je bania !!! Po roz kolyjny pokozali nom miejsce w szeregu. Jak niy bydzie wzmocnień bydzie sie trzeba poleku orientować w dół.
Ja już teraz moge napisać,że o ile jeszcze niedawno pisaliśmy/mówiliśmy o niebieskim śnie o mistrzostwie to teraz przynajmniej ja sie obudziłem. I moge napisać,że jak będziemy mieć miejsce w pierwszej '3' po zakończeniu sezonu to będzie super.. Ja już na więcej nie licze bo nie chce sie rozczarować negatywnie. (chociaż pozytywnie bym chcial bardzo ;) )

Do bramki Niedzielana jeszcze jakoś to wyglądało.. po bramce Andrzeja wszystko siadło, nie wiem tak jakby sie za bardzo ucieszyli z tego prowadzenia. Wisła Nas wypunktowała jak sie dało.. Oby w zimie nie było wyprzedaży bo jak będzie to z tego 3 miejsca na koniec ja będe musiał sie wycofać..

Szkoda... trzeba wygrać z Piastem żeby zapomnieć o Wiśle...
Obrazek

RudaSlaska7
Kontakt:

#159 Post autor: RudaSlaska7 » 6 gru 2009, o 17:22

wisla nas sprowadzila na ziemie
nie dla psa kiełbasa

:( małecki :idiota:

Awatar użytkownika
Zip
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#160 Post autor: Zip » 6 gru 2009, o 17:28

Szkoda meczu. Rację ma Lutz i paru innych - nie ma zmienników. Zając wszedł i go nie było... Scherfchen to samo, ale on grał o wiele krócej. Straka ostatnio strasznie obniżył loty. Ale nie wiem, to jest moje zdanie, ale nie zauważyłem żeby nasi już nie mieli siły od tej 60 minuty... to po prostu Wisła zaczęła agresywnie grać i nam jakoś wcisła te 3 bramki. O ile pierwsze dwie jakoś idzie przeżyć, to ta trzecia to jest porażka całej drużyny. Nic, teraz trzeba się zabrać do roboty i pokonać Piasta.
In Siemian We Trust

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#161 Post autor: spyru » 6 gru 2009, o 17:29

Różnica klas. Dzisiaj Wisła pokazała nam gdzie jesteśmy. :(
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

chonw90
Kontakt:

#162 Post autor: chonw90 » 6 gru 2009, o 17:30

I wracomy do normalnego trybu... sam wkoncu moze niekere majstry ochlona...

LEMON -CHORZOW
Kontakt:

#163 Post autor: LEMON -CHORZOW » 6 gru 2009, o 17:32

jakby ktos napisol rok temu ze bedemy na 4 miejscu tobyscie godali ze go po***alo, cza sie cieszyc z tego co jest , trudno , na mocne kluby jestesmy za slabi na slabsze lepsi , takie sa realia i nic nie zrobimy :mur:

KittyKat
Kontakt:

#164 Post autor: KittyKat » 6 gru 2009, o 17:34

Chopy normalnie beczeć mi sie chce jak nigdy :(
Tako nadzieja była przy 1:0 a tu dupa...

ale walczymy dalej. wisła była lepsza tako prowda, a teraz trza sie starać by zaś wrócić do wysokiej formy..
Walk on,walk on,with hope in your heart,
And you`ll never walk alone...You`ll never walk alone!

19banczol20
Kontakt:

#165 Post autor: 19banczol20 » 6 gru 2009, o 17:36

ku*** sam niekere lamentuja choby nie wiym co sie stalo przegrali my pierwszy szpil na C6 somy na 4 placu a wom jeszcze zle :wstyd: wiadomo jak sie ciagle gro tym samym skladem to w koncu przyjdzie zmeczenie to samo miol lech rok temu. Jak na zlapanie zadyszki to dobre spotkanie my rozegrali ale brakowalo tej swiezosci co z poczatku sezonu. Cieszmy sie z tego co RUCH gro w tym sezonie i jakie wyniki osiago sam polowa ludzi durch marudzi i innych zniechaco do lazenia na szpile! My powinni w jeszcze wiekszej liczbie stawiac sie na stadionie i dopingowac nasza druzyne zeby nawet jak zlapia zadyszke zagrali dobre spotkanie i zdobywali punkty!!
http://www.facebook.com/pages/Niebiesko-Zgoda/154640497978308

Zablokowany