Mega piknik! Ruch-Szczakowianka 1:1

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
raida

#46 Post autor: raida » 7 maja 2004, o 16:00

Pomysł za***isty to wiemy juz wszyjscy ale kto sie podejmnie zorganizowania go??? POTRZEBNE SĄ KĄKRETY I TO NA JUZ!!!

BIELSZOWICE
KS=RUCH==

gregor
Kontakt:

#47 Post autor: gregor » 7 maja 2004, o 19:37

Popiream w 100 % niestety byda w robocie ale jestech z wami duchowo
Ps. jak nie mogiemy grać na Cichej ino na innym stadionie to dlaczego bez udziału publiczności przeciesz obcy stadion nie jest zamknięty. Trocha tego nie pojmuja :evil:
[img]http://republika.pl/zamkowa/Ruch/69.gif[/img]

Niebieska
Kontakt:

#48 Post autor: Niebieska » 7 maja 2004, o 20:22

gregor pisze:Ps. jak nie mogiemy grać na Cichej ino na innym stadionie to dlaczego bez udziału publiczności przeciesz obcy stadion nie jest zamknięty. Trocha tego nie pojmuja :evil:
Nie jesteś sam, z tym problemem :roll:
bardzo proszę o głosy: http://kfotoksiazka.nazwa.pl/fotokniha1 ... e=0000.jpg, za każdy głos bardzo dziękuję głosować można raz dziennie do końca października

Stary kibic

#49 Post autor: Stary kibic » 8 maja 2004, o 09:53

Mam pewny pomysl:
Stadion jest zamknienty dla publicznosci? Tak . Ale nie dla kamer.
Czy tego by nieszlo jakosc wykarzystac? Zainstalowac kamery przemyslowe lub wziosc w dzierzawe stary woz transmisyjny z telewizji i robic transmisje poza stadion? Wilk syty i owca cala.
Niewiem czy pomysl dobry ,czy wogule do zrealizowania?

Ryjek
Kontakt:

#50 Post autor: Ryjek » 8 maja 2004, o 10:09

pomysl dobry tylko tak jak powiedziales nie wiadomo czy do zrealizowania a pozatym musiałby byc telebim czy cos bo my chcemy zrobic piknik i spiewac zeby pilkarze uslyszeli :)

Stary kibic

#51 Post autor: Stary kibic » 8 maja 2004, o 11:39

Nie chodzi o transmisje na woj Katowickie. Chodzi mi o monitory w okolicach stadionu. Festyn, kibicowanie,dping. Tez na miejscu. Pilkarze tez by slyszeli doping. O takie cos mi sie rozchodzi. Nie zyby siedziec w domu. Wszystko przy stadionie.

Dixi20

Piknik świetny pomysł

#52 Post autor: Dixi20 » 8 maja 2004, o 15:11

Siemka chopy!!! Jo tyz jestech za piknikiem !!!! Tylko przygalyby sie juz jakies konkrety, czy wogole mecz bedzie rozgrywany na naszym stadionie. Jak tak to dajcie cynk tu na forum a na bank przyjada pod stadion !!!!! :lol: :lol: :lol:

Bydzie zaj..... z tym Piknikiem. Domy Czadu :D :D :D

Darek

#53 Post autor: Darek » 8 maja 2004, o 20:30

pomysł super mam nadzieje zw wypali pozdrawiam wszystkich niebieskich

Paolo

PIKNIK Z TELEBIMEM !!!

#54 Post autor: Paolo » 9 maja 2004, o 12:01

Niech będzie piknik Pokażmy, że umiemy kibicować! Mam jeszcze jedną propozycję. Możnaby załatwić telewizor, na którym obejrzymy mecz. Nic trudnego: kamera, kabel i odbiornik, a może nawet telebim. Trzeba tylko chcieć. Nikt nie może nam zabronić przyjemności oglądania meczu. A jak wszyscy zaczną dopingować i piłkarze nas usłyszą, to będzie już prawie jak na normalnym meczu.
:)

Gość

Re: PIKNIK Z TELEBIMEM !!!

#55 Post autor: Gość » 9 maja 2004, o 12:07

Paolo pisze:Niech będzie piknik Pokażmy, że umiemy kibicować! Mam jeszcze jedną propozycję. Możnaby załatwić telewizor, na którym obejrzymy mecz. Nic trudnego: kamera, kabel i odbiornik, a może nawet telebim. Trzeba tylko chcieć. Nikt nie może nam zabronić przyjemności oglądania meczu. A jak wszyscy zaczną dopingować i piłkarze nas usłyszą, to będzie już prawie jak na normalnym meczu.
:)
Paolo nie wydaje mi się że wszystko jest takie proste jak piszesz i wcale "nie wystarczy tylko chcieć" to my oragnizowaliśmy prezentacje i wiemy ile to roboty, a ten twoj tekst typu "Nic trudnego: kamera, kabel i odbiornik, a może nawet telebim." mnie poprostu rozłożył... Czy ty wiesz ile to jest roboty? załatwiania? Zresztą może pomożesz? załatwisz telebim i zapłacisz za jego wynajem kilka tys.? Oczywiscie mogę się mylić i masz doświadczenie w organzowaniu takich imprez, w takim razie liczę na twoją merytoryczną pomoc w temacie. A co do "Nikt nie może nam zabronić przyjemności oglądania meczu." to moze to zrobic miasto, policja, zarzad klubu...

stan01
Kontakt:

#56 Post autor: stan01 » 9 maja 2004, o 12:15

I tu niestety WojtekO ma 100% racji. Nawet zebranie sie w wiekszej grupie przed "stadionem" moze byc przez coponiektorych odebrane jako manifestacja bez zezwolenia. Ale uwazam ze przyjechac trzeba.

o

#57 Post autor: o » 9 maja 2004, o 14:08

Moje zdanie jest takie ze kazdy kto kocha ten klub powinien sie zjawic i wspomuc dopingiem pilkarzy niech wiedza ze znowe maja dla kogo grac.

Damiano
Kontakt:

#58 Post autor: Damiano » 9 maja 2004, o 20:57

WojtekO ma 1000% racji takie coś zorganizować to trzeba oprócz kasy i różnych innych spraw to i zezwolenie trzeba uzyskać. A po ostatnich wybrykach to nawet w dwóch obok siebie w szalikach RUCHU nie można stanąć bo to grozi zadymą

Chuliganeria

#59 Post autor: Chuliganeria » 10 maja 2004, o 00:24

pomysl z piknikiem fajny ale jak znam zycie przyjdzie ok 40 osob

miro

#60 Post autor: miro » 10 maja 2004, o 00:37

Ale i tak decyzja o miejscu spotkania bedzie podjeta dzisiaj popoludniu!
Jak beda grac na RUCHu to przyjda!
I pewnie beda som! :D

ODPOWIEDZ