sponsor strategiczny Ruchu

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
buli19R20
Kontakt:

#211 Post autor: buli19R20 » 20 lis 2009, o 11:15

Panowie nie wiem jak wy ale jo np przed deRbami nie wiedzioł ze istnieje cos takiego jak Tauron a terozki wlaza na interia a tam co reklama Taurona wyskakuje :D jada w banie nr 11 a tam na szybach reklamy w formacie a4 Tauron pozytywna energia :D ida do zoo a tam przy zyrafie tej na przystanku ze sponsorem parku chorzowskiego jest Tauron :D do tego Ruch i naprowda widac ze firma jest w stanie duzo zapłacic jesli zagramy w europejskich pucharach :) i moze to byc nasz sponsor strategiczny :)

Oczywiscie nie znam sie na tym jak co niekiere ale wiem ino tyla ze blizej Tauronowi na rynek czeski czy słowacki niz na północy kraju.

ogolnie moj post mo na celu uswiadomienie ze jak sie chce to idzie wypromowac marka czekom ino jak otworza lodówka a tam wurszcik z nalepka Tauron-a :D ogolnie to :padam: :padam: :padam: :padam: :padam:

a i bych zapomnioł o reklamie przy aks-ie centrum handlowym na przystanku

marcin 30
Kontakt:

#212 Post autor: marcin 30 » 20 lis 2009, o 22:38

[ Dodano: Czw 19 Lis, 2009 ]
Są prowadzone rozmowy z kolejnymi sponsorami...
Odpowiedź rzecznika prasowego na zadane pytanie. Wie ktos może cos wiecej?
BRenna

MkF
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#213 Post autor: MkF » 20 lis 2009, o 23:33

marcin 30 pisze:[ Dodano: Czw 19 Lis, 2009 ]
Są prowadzone rozmowy z kolejnymi sponsorami...
Odpowiedź rzecznika prasowego na zadane pytanie. Wie ktos może cos wiecej?
ale kto i co ma widzieć ? to są "tajne" rozmowy i dopuki nie zostanie sprawa klepnieta na 100% klub nie powinien sie chwalic z jaka firma gada i za ile byc moze bedzie podpisana umowa... wiem tyle ze jesli zrobimy do konca rundy 8pkt. to bedzie pieknie ! a co do rozmow z sponsorami to nie jest latwo takie rozmowy sa prowadzone miesiacami.... przypominam Widzew kusil Harnasia 6miesiecy, Pogon Szczecin z Bosmanem gadal 9 miesiecy.... tylko w tym sens ze my na tego sponsor z prawdziwego zdarzenia czekamy juz latami... ale moze pojawi sie juz w pierwszym miesiacu nowego roku ! oby :hyhy:

Witek46
Kontakt:

#214 Post autor: Witek46 » 21 lis 2009, o 06:58

Nie wiem o co ci chodzi z tym sponsorem z "prawdziwego zdarzenia". Jeśli potwierdzą się informacje, że Tauron zostaje z Ruchem na przyszły rok i za miejsce na koszulce daje 2 mn zł (a potwierdzą się), to jaki sponsor ma być jeszcze prawdziwszy niż Tauron? Nie znam treści umów Widzewa i Pogoni, których przykłady podajesz, ale nie jest możliwe, żeby oni dostawali od swoich "prawdziwych" sponsorów więcej niż Ruch.
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo

Awatar użytkownika
lukasz1
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#215 Post autor: lukasz1 » 23 lis 2009, o 13:29

Wie ktoś może jak to jest z tym Tauronem??? Dokładniej chodzi mi o to czy to jest w końcu spółka skarbu państwa??? Bo gdzieś słyszałem że od przyszłego roku spółki skarbu państwa nie będą mogły sponsorować klubów sportowych???

Dzięki wszystkim :D
Ostatnio zmieniony 23 lis 2009, o 13:48 przez lukasz1, łącznie zmieniany 2 razy.

Thoth
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#216 Post autor: Thoth » 23 lis 2009, o 13:31

finansować. czyli tak jak KGHM, PGE. Tauron płaci nom za konkretno usługa czyli reklama na koszulkach w mediach także spoko.
Ostatnio zmieniony 23 lis 2009, o 13:32 przez Thoth, łącznie zmieniany 1 raz.
Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!

MNCH
Kontakt:

#217 Post autor: MNCH » 23 lis 2009, o 13:32

moga sponsorowac ale nie moga byc własicielami http://www.tauron-pe.pl/ tu se poogladej co cie interesuje
Kiedys to piesci decydowaly kto jest najlepszy a nie kto ulozy lepiej karteczki albo pojedzie w wiekszej liczbie na wyjazd

arcio
Kontakt:

#218 Post autor: arcio » 23 lis 2009, o 13:35

Samorządy w miejsce państwowych spółek

2009-11-17 - wp.pl

Ministerstwo Sportu popiera pomysł ministra skarbu w kwestii ograniczenia udziałów państwowych spółek w klubach sportowych.

Minister Adam Giersz przypomina, że czasy, gdy zakłady państwowe były właścicielami klubów sportowych, a zawodnicy byli zatrudniani na fikcyjnych etatach, dawno minęły. Dlatego Ministerstwo Skarbu wydało zarządzenie, które obliguje podległe mu spółki do pozbycia się udziałów na przykład w klubach piłkarskich.

Ministerstwo Sportu chce, by spółki skarbu państwa sponsorowały sport, ale bez zarządzania konkretnymi klubami. Miejsce państwowych spółek mają zająć lokalne samorządy. W związku z tym w przygotowywanej ustawie o sporcie kwalifikowanym znajdzie się zapis dający samorządom możliwość posiadania udziałów w spółkach sportowych. Według ministerstwa to właśnie samorządy powinny zająć miejsce państwowych spółek w strukturze właścicielskiej klubów sportowych.
nigdy nie jest za późno

Dżem
Kontakt:

#219 Post autor: Dżem » 23 lis 2009, o 14:00

Tyle że z tego co wiem Tauron ma być na drugi rok sprywatyzowany, więc ta ustawa nas chyba nie dotyczy.

Thoth
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#220 Post autor: Thoth » 23 lis 2009, o 14:03

dzis tyż niy dotyczy.
Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!

Awatar użytkownika
L-o
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#221 Post autor: L-o » 23 lis 2009, o 18:32

Tauron w żodyn sposób nami terozki niy zarzondzo.

Awatar użytkownika
milanos
Kontakt:

#222 Post autor: milanos » 5 gru 2009, o 04:38

Katowicka firma wkrótce będzie rządzić śląską piłką?
http://katowice.gazeta.pl/katowice/1,35 ... ilka_.html

O kontrolowanej przez Centrozap spółce spekuluje się, że już wkrótce zostanie właścicielem jednego z klubów piłkarskich w naszym regionie. Chętnych na pozyskanie choć części z ponad 6 mln zł, którymi dysponuje obecnie CentroPromSport, nie brakuje.
- Dostaliśmy ofertę z Ruchu Chorzów objęcia części z nowej emisji akcji klubu. Ofertę na pewno przemyślimy - mówi Tomasz Karczewski, wiceprezes firmy. CentroPromSport prowadził też rozmowy z menedżerem Kazimierzem Połczyńskim, który dysponował pakietem udziałów w Odrze Wodzisław.
Obrazek

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#223 Post autor: heli » 5 gru 2009, o 06:21

wcale się nei zdziwie jak skończy się tak, że u nihogo nie zawitają, albo wrócą do Katowic, a teraz to tylko szum robią wokół siebie
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

DarkPrince
Kontakt:

#224 Post autor: DarkPrince » 27 mar 2010, o 23:41

A ja mam takie pytanie. Co ma Tauron wspólnego ze Śląskiem Wrocław?? Ich też sponsorują?? Bo widziołem reklamy i taki wielki balon Taurona jak Śląsk grół u siebie.

Lukas89
Kontakt:

#225 Post autor: Lukas89 » 28 mar 2010, o 00:05

DarkPrince pisze:A ja mam takie pytanie. Co ma Tauron wspólnego ze Śląskiem Wrocław?? Ich też sponsorują?? Bo widziołem reklamy i taki wielki balon Taurona jak Śląsk grół u siebie.
http://www.slaskwroclaw.pl/5328.dhtml
EnergiaPro Gigawat spółka z o.o. funkcjonuje na rynku od lipca 2007 r. Ma za sobą doświadczenia wynikające z działalności w zakresie handlu energią elektryczną w strukturach EnergiaPro S.A. a wcześniej Zakładów Energetycznych Dolnego Śląska i Opolszczyzny.
Każdego dnia ze sprzedawanej przez nas energii elektrycznej korzysta ponad 160 tys. firm oraz ponad 1,5 mln Klientów indywidualnych.
Obsługę naszych Klientów wspierają nowoczesne systemy informatyczne. Ugruntowana i mocna pozycja na rynku oraz doświadczeni pracownicy są gwarancją fachowej obsługi i korzystnych ofert handlowych dla Twojej firmy.

EnergiaPro Gigawat częścią Grupy Tauron
Grupa Tauron jest liderem sprzedaży oraz drugim pod względem producentem energii elektrycznej w Polsce. Tauron obejmuje swoim działaniem prawie jedna piątą powierzchni kraju i jest jednym z największych podmiotów gospodarczych w Polsce, dysponującym kilkunastomiliardowym kapitałem. grupa posiada aktywa we wszystkich elementach łańcucha wartości charakterystycznego dla sektora energetycznego. dzięki temu Grupa może oferować swoim Klientom bezpieczeństwo dostaw, efektywność funkcjonowania sieci oraz atrakcyjne warunki sprzedaży energii.
Obrazek

ODPOWIEDZ