Jak można zadowac takie pytania rzecznikowi ?? ty takiegucio77 pisze:Niy zadawej takich gupich pytań na tym forum. Jo dzisioj idyntycznie gupie pytanie zadoł rzecznikowi to sie niy jaki nrsl-halymba po mie przejechoł jak po smarkatym. Zresztom szkoda godać. Pozdro.waRiat pisze:wszynda piszo że kożdy kto zakupi bilet dostanie nagroda a jak ktoś mo karnet? wiem że głupie pytanie ale brot bajtel mo i se tak mysla czy dostanie czy nie .
nastypny udupi pytanie czy bedzie mycka na mój rozmiar.
takie pytania nie do rzecznika ! bo każdy normalny co jezdzi na szpile wie że beda rozdowane przy wejsciu i do oprawy bedzie miec kozdy !! to samo bylo na derbach z szczewami.
i nikt takich pytan nie zadowoł . 2.przykład wyjazd na slask wrocław - przed meczem bylo godane ze gadzet niespodnianka bedzie i nikt nie za dowoł pytan no ja teraz mozesz pisac bo to wyjazd był ale to samo bedzie teraz na meczu z wisla kozdy dostanie przed wejsciem !! jo dostana bo mom bilet , ty dostaniesz bo mosz karnet , bajtel wlezie bo mo jeszcze ten wiek itp.. tyle ode mnie . Narka