[16 kolejka] Ruch Chorzów - Wisła Kraków

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany

Jakim rezultatym zakończy sie tyn szpil?

Wygro Ruch
250
66%
Rymis
44
12%
Wygro Wisła
85
22%

Liczba głosów: 379

Wiadomość
Autor
nrsl-halemba
Kontakt:

#91 Post autor: nrsl-halemba » 3 gru 2009, o 18:57

gucio77 pisze:
waRiat pisze:wszynda piszo że kożdy kto zakupi bilet dostanie nagroda a jak ktoś mo karnet? wiem że głupie pytanie ale brot bajtel mo i se tak mysla czy dostanie czy nie .
Niy zadawej takich gupich pytań na tym forum. Jo dzisioj idyntycznie gupie pytanie zadoł rzecznikowi to sie niy jaki nrsl-halymba po mie przejechoł jak po smarkatym. Zresztom szkoda godać. Pozdro.
Jak można zadowac takie pytania rzecznikowi ?? ty takie
nastypny udupi pytanie czy bedzie mycka na mój rozmiar.
takie pytania nie do rzecznika ! bo każdy normalny co jezdzi na szpile wie że beda rozdowane przy wejsciu i do oprawy bedzie miec kozdy !! to samo bylo na derbach z szczewami.
i nikt takich pytan nie zadowoł . 2.przykład wyjazd na slask wrocław - przed meczem bylo godane ze gadzet niespodnianka bedzie i nikt nie za dowoł pytan no ja teraz mozesz pisac bo to wyjazd był ale to samo bedzie teraz na meczu z wisla kozdy dostanie przed wejsciem !! jo dostana bo mom bilet , ty dostaniesz bo mosz karnet , bajtel wlezie bo mo jeszcze ten wiek itp.. tyle ode mnie . Narka :)
Niebieska Dzielnica Halemba

gucio77
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#92 Post autor: gucio77 » 3 gru 2009, o 19:13

Do nrsl-halymba i niy szło tak łod razu ino mie zarozki gnojić. Widzisz jaki wyszed z tego syf na forum. A po drugie niy każdy jest alfą. Narka i pozdro :)
Nojwiynkszom RUCHu wartościom NIY jest to, że nigdy niy upado na kolana, ale to, że zawsze umiy sie z tych kolan dzwignońć."

Awatar użytkownika
Raul22
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#93 Post autor: Raul22 » 3 gru 2009, o 19:18

no to Marcelo zagra z nami :kwasny: coz na uklady nie ma rady, ale mozna bylo zakladac w ciemno ze wisle pojda na reke. Coz zwyciestwo z frajerami bedzie bardziej smakowac

Elmer
Kontakt:

#94 Post autor: Elmer » 3 gru 2009, o 19:28

a Grodzickiemu po meczu z Cracovią nie anulowali mimo, że sędzia ukarał nie tego co trzeba. Powinni jeszcze dowalić Sadlokowi karę (odpukać).

Marcela, Jopy i inne Kirmy i tak im nie pomogą :)
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#95 Post autor: HKSADIK » 3 gru 2009, o 20:08

A niech gra.Nie ma co patrzec na innych tylko trzeba patrzec na siebie..Lech tez mial klopoty ze srodkiem obrony,Bosacki pauzowal i nic to nam nie dalo.

Wazne,zebysmy my byli mocni.Jesli Grodzicki nie trenuje to pewnie Stawarczyk dostanie swoja szanse.I dobrze,bo jak dotad gdy byl wystawiany na srodku obrony to nie zawodzil.Co z lewa pomoca to zobaczymy,no ale raczej Balaz.

Bardzo wazne spotkanie pod wieloma wzgledami.Wierze,ze uda sie wygrac!

adamo_R

#96 Post autor: adamo_R » 3 gru 2009, o 20:23

marek79
Kontakt:

#97 Post autor: marek79 » 3 gru 2009, o 20:24

Ruch i tak wygro bo ... Wisla przyjedzie grac w pilke i atakowac a to pozwoli nam grac swoje tak jak z Jaga. Nie bedzie to na pewno mecz pokroju z Korona ktora sie bronila.

jugador
Kontakt:

#98 Post autor: jugador » 3 gru 2009, o 21:42

No i poszedl szfindel.Juz mi zepsuli troche ten mecz przez takie decyzje.Jakos duzo bardziej kuriozalnych kartek nie odwolywano.A tutaj prosze , Marcelo Wisle niezbedny w tym meczu zostaje ulaskawiony.je*** te wciaz zywe ukladziki.

I nie piszcie niech zagraja najlepsi bo nasi przeciwnicy cieszyli ryje i beda cieszyc jak Sobiech,Straka czy Niedzielan nie zagra.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "

Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#99 Post autor: Scypion » 3 gru 2009, o 21:59

adamo_R pisze:Bez kary dla Macieja Sadloka :)
http://www.90minut.pl/news/109/news1098 ... dloka.html
Dziwnym trafem zbiega sie ten wątpliwy akt łaski dla Sadloka z niewątpliwie niesportowym zachowaniem jakim jest anulowanie kartki dla marcelo. Tak jakby pzpzn chcial pokazac, ze nie tylko dla wisły jest wyrozumiały ale i dla nas... Wszystko ukartowane;)

Harpo
Kontakt:

#100 Post autor: Harpo » 3 gru 2009, o 22:10

Nosz kurde - po co tam wezwali Sadloka??? Facet brzydko faulował i tyle. Kuźwa wielkie halo z tego robią - co sezon kilkanaście jest podobnych zagrań. Ja piernicze jakieś "dywaniki", ostrzeżenia... Sędzia mu nie dał czerwonej i już.
A Marcelo... totalnie niezrozumiała decyzja. Brzmi jak kiepski żart. Żart wymyślony przy zielonym stoliku niestety...
Trza imw niedziele klupnąć i odpowiednio zaopiekować się brazilianą :]
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!

"PRECZ z polityczną poprawnością!"

Rafal1920
Kontakt:

#101 Post autor: Rafal1920 » 3 gru 2009, o 22:10

Ino ze ta smiyszno komisja niy miala prawa ukarac Sadloka. Mogli go jedynie upomniec i dac ostrzezenie. Jesli faul Sadloka uszed by uwadze syndziego ( a tak niy bylo bo dostol kartka ) to mogli by go ukarac na podstawie zapisu video. A tak bylo wiadomo, ze mogom mu naskokac. Widac, ze sa rowni i rowniyjsi w naszy lidze. Wisla bez Marcelo miala by dupny problym z obronom. Kartka jes kartkom. W Ruchu nikt niy placze, ze niy zagromy w najsilniyjszym skladzie. Szkoda godac bo to choro sytuacja. Marzy mi sie, zeby chopcy sie fes zmobilizowali i pojechali z tymi pierdolonymi lajkonikami, a Niedzielan ze Sobiechem niych wkryncom tego calego Marcelo i ta od nich calo defensywa z drewnianym Jopem na czele w zol, tak zeby na dugo tyn szpil zapamiyntali.

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#102 Post autor: Scypion » 3 gru 2009, o 22:11

Rafal1920 pisze:Ino ze ta smiyszno komisja niy miala prawa ukarac Sadloka. Mogli go jedynie upomniec i dac ostrzezenie.
No własnie.. po co? O co tyle szumu..

Harpo
Kontakt:

#103 Post autor: Harpo » 3 gru 2009, o 22:24

Scypion pisze: No właśnie.. po co? O co tyle szumu..
Ha, właśnie - moim zdaniem to chwyt typowo psychologiczny: przed tak ważnym meczem wezwali tak ważnego obrońcę, żeby się pohamował. Młodzian przyjmie to do serca, obawiam się, że może za bardzo. I o to chodzi.

Już widzę, coby było, jakby na kilka kolejek do końca sezonu w tabeli prowadził Ruch. Wykartkowaliby nam np. całą drużynę - wiadomo kto ma wygrać ligę :/
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!

"PRECZ z polityczną poprawnością!"

kris.mu
Kontakt:

#104 Post autor: kris.mu » 3 gru 2009, o 22:34

ku*** anulowanie kartek .... ciekawe jakby marcelo dostał czerwoną zlozł z boiska Wisła by dajmy na to nie wygrała ? i co ? anulowaliby kartkę i pewnie kazali mecz powtórzyć ? :wstyd: :wstyd: :wstyd: :hyhy:
PS czemu Sadloka nie wezwali przed komisje zaroz po meczu z Lechem ?bo nie było potrzeby(czytaj "kartka Marcelo")

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#105 Post autor: Lutz » 3 gru 2009, o 22:47

Tam spisek, tu korupcja, kaj indzi układ, afera goni afera, komisja do spraw......... je niy ważno bo ważniejszo je komsja do spraw.................... ludzie co to za kraj ? co to za społeczeństwo, bez zaufanio bez jakichkolwiek norm moralnych.

Do czego zmierzom : może czas wylyź z założynio, że to co teroz miało miejsce z Sadlokiem i Marcelo to zwykło normalno procedura i zbieg okoliczności bez podtekstów. Ludzie wy sie tymi podejrzeniami, patrzeniem na kożdego jak na złodzieja i przestympcy sami sprowadzocie na kresy wschodnie wschodni Europy i niy tyczy sie to inyk fussballu.
Co za ludzie , co za naród ??? :zdegustowany: Wy chyba żodnych przyjaciół niy mocie, no bo jak ? Jak kożdy już z założynio je zły i podstympny typ, co inyk czeko jak mie sam ociulać, oszukać i okraść :wstyd:
Modlitwa Poloka już żech ja sam cytowoł, ale zrobia to jeszcze roz :

Gdy wieczorne zgasną zorze,
zanim głowę do snu złożę,
modlitwę moją zanoszę,
Bogu Ojcu i Synowi.
Dopierdolcie sąsiadowi!
Dla siebie o nic nie wnoszę,
tylko mu dosrajcie, proszę!
Kto ja jestem?
Polak mały! Mały, zawistny i podły!
Jaki znak mój? Krwawe gały!
Oto wznoszę swoje modły do Boga, Maryi i Syna!
Zniszczcie tego sk***ysyna!
Mojego rodaka, sąsiada, tego wroga, tego gada!
Żeby mu okradli garaż,
żeby go zdradzała stara,
żeby mu spalili sklep,
żeby dostał cegłą w łeb,
żeby mu się córka z czarnym
i w ogóle, żeby miał marnie!
Żeby miał AIDS-a i raka,
oto modlitwa Polaka!

Tak wcale niy wia po ciul ta cało godka - czy ze Marcelo czy bez Sadloka wygrać wygromy sowieso !!!!!!!!

Zablokowany