[16 kolejka] Ruch Chorzów - Wisła Kraków
-
- Kontakt:
[16 kolejka] Ruch Chorzów - Wisła Kraków
Czas zacząć dyskusjo o nojważniejszym szpilu w tym roku kalyndarzowym.Szpil z koronom to już historia,niyma co rozpamiyntywać,cza paczeć dalij.Oby jutro wisła stracioła punkty. Wierza w zwyciynstwo,jak kożdy z resztom.
Ps Już zech to pisoł. Na tym szpilu niy byda skuli doś dugij trasy bestosz niy chca zeby sie bilet zmarnowoł.Jakby ftoś chcioł odkupić to pisać na pw.
Ps Już zech to pisoł. Na tym szpilu niy byda skuli doś dugij trasy bestosz niy chca zeby sie bilet zmarnowoł.Jakby ftoś chcioł odkupić to pisać na pw.

NIEBIESKIE PANEWNIKI !!!
- Darth Kabut
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- krzysiek...
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Chudy81
- Kontakt:
mam pytanie ale odpowiedz mi szczerze co Ci ta ankieta przeszkadza?? nie chcesz nie głosuj i tyle chłopie weź się opamiętaj. I pokaż mi gdzie tu jest to zejście na psy??Darth Kabut pisze:ku*** czy na kozdy zalozony temat musi byc ta popierdolona ankieta?
Te forum schodzi coroz barzi na psy...

Nie ważne w jakim świata miejscu, ważne że Ruch mam w mym Niebieskim SeRcu.
-
- Kontakt:
bilety sa normalnie w kasach...Gogi pisze:nie wiecie czy da rade jeszcze dostac bilet na ten mecz ??
po wczorajszym szpilu rozum podpowiado ze moze byc lomot i Wisla nos rozjedzie...

serce podpowiado ze Ruch pokoze charakter i zrobi niespodzianka...

"czy wygrywasz czy nie..." WSZYSCY NA WISLA !

KLIMZOWIEC!!!
-
- Kontakt:
Miałem ten post z kilkoma przemyśleniami napisać jeszcze w temacie z Koroną ale napisze już tutaj..
W Naszej drużynie widać zdecydowanie zmęczenie materiału niestety.. Praktycznie od początku sezonu gramy tą samą jedenastką i dla mnie niestety to jest normalne,że nie można cały czas co tydzień grać z taką samą energią przez cały sezon/pół sezonu. W tej chwili podanie pierwszego składu Ruchu jest tak przewidywalne jak to,że jutro będzie poniedziałek.. bo przecież czy poza kontuzjami i kartkami gra inna jedenastka niż:
Pilarz-Brzyski,Sadlok,Grodzicki,Nykiel-Janoszka,Baran,Straka,Grzyb-Sobiech,Niedzielan?
No właśnie nie.. I w tym jest problem,że większość drużyn niestety po raz kolejny podkreśle dla Nas już ma Nas rozpracowanych.. Dlaczego mamy jedną 'żelazną' jedenastke i średnich zmienników ? Na to jest inny temat.. Tak jak wspomniałem dla mnie to jest niemożliwe grać cały sezon jedną jedenastką (poza kontuzjami,kartkami) i następuje to zmęczenie materiału.. i wiadomo,że każdy by chciał co tydzień oglądać takie mecze jak z Jagą ale im sezon jest dłuższy tym bardziej przynajmniej ja przygotowuje się na lekką obniżke formy..
Oby z Wisłą jeszcze udało Im sie wykrzesać z siebie jakieś ukryte zapasy sił.. Niech pokażą,że jeśli nie umiejętnościami to ambicją można wygrać z Wisłą, wraca Sobiech i pewnie będzie to całkiem inaczej wyglądało niż z Lechem gdzie nie było Niedzielana i z Koroną gdzie nie było Artura.. Będzie co będzie. oby dobrze dla Nas..
i oby Niedzielan nie załapał jakiejś dziwnej kontuzji na 24 czy 23 godziny przed spotkaniem.. (odpukać ! ) bo wtedy możemy zapomnieć o czymkolwiek.
Na koniec jeśli chodzi o wynik.. w tym temacie napisze,że chciałbym abyśmy wygrali,wiadomo. Remis tez będzie dobry.. ale niech powalczą i może coś sie uda wyciągnąć. A w typerze który pojawi się w przyszłym tygodniu postawie na zwycięstwo Wisły.. bo wiadomo,że bardziej prawdopodobne będą punkty z tego spotkania..chociaz jeśli akurat z tego meczu nie zdobęde punktów to uciesze sie podwójnie..
W Naszej drużynie widać zdecydowanie zmęczenie materiału niestety.. Praktycznie od początku sezonu gramy tą samą jedenastką i dla mnie niestety to jest normalne,że nie można cały czas co tydzień grać z taką samą energią przez cały sezon/pół sezonu. W tej chwili podanie pierwszego składu Ruchu jest tak przewidywalne jak to,że jutro będzie poniedziałek.. bo przecież czy poza kontuzjami i kartkami gra inna jedenastka niż:
Pilarz-Brzyski,Sadlok,Grodzicki,Nykiel-Janoszka,Baran,Straka,Grzyb-Sobiech,Niedzielan?
No właśnie nie.. I w tym jest problem,że większość drużyn niestety po raz kolejny podkreśle dla Nas już ma Nas rozpracowanych.. Dlaczego mamy jedną 'żelazną' jedenastke i średnich zmienników ? Na to jest inny temat.. Tak jak wspomniałem dla mnie to jest niemożliwe grać cały sezon jedną jedenastką (poza kontuzjami,kartkami) i następuje to zmęczenie materiału.. i wiadomo,że każdy by chciał co tydzień oglądać takie mecze jak z Jagą ale im sezon jest dłuższy tym bardziej przynajmniej ja przygotowuje się na lekką obniżke formy..
Oby z Wisłą jeszcze udało Im sie wykrzesać z siebie jakieś ukryte zapasy sił.. Niech pokażą,że jeśli nie umiejętnościami to ambicją można wygrać z Wisłą, wraca Sobiech i pewnie będzie to całkiem inaczej wyglądało niż z Lechem gdzie nie było Niedzielana i z Koroną gdzie nie było Artura.. Będzie co będzie. oby dobrze dla Nas..
i oby Niedzielan nie załapał jakiejś dziwnej kontuzji na 24 czy 23 godziny przed spotkaniem.. (odpukać ! ) bo wtedy możemy zapomnieć o czymkolwiek.
Na koniec jeśli chodzi o wynik.. w tym temacie napisze,że chciałbym abyśmy wygrali,wiadomo. Remis tez będzie dobry.. ale niech powalczą i może coś sie uda wyciągnąć. A w typerze który pojawi się w przyszłym tygodniu postawie na zwycięstwo Wisły.. bo wiadomo,że bardziej prawdopodobne będą punkty z tego spotkania..chociaz jeśli akurat z tego meczu nie zdobęde punktów to uciesze sie podwójnie..

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
No właśnie może nie do końca. Wczoraj brakło tylko Sobiecha a cały team nie wyglądał dobrze, szczególnie w kwestii fizycznej. Nie można im odmówić woli walki, być może ktoś popełnił jakiś błąd w mikrocyklu treningowym ale świżości wczoraj ewidentnie brakowało.A może, jak ktoś już zauważył wcześniej, to powoli ta runda daje się chłopakom we znaki. I nie ma w tym nic dziwnego bo rozegrać całą rundę w takim tepmie, w jakim rozegrali ją NIEBIESCY, to jest sztuka, szczególnie w Polsce, pamiętająć, że za Pietrzaka i często za Duszana Ci piłkarze właśnie tak nieświeżo się poruszaliMkF pisze:najważniejsze zebysmy zagrali nasza żelazna "11" jeśli tak bedzie to bedzie dobrze
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ponieważ swoje przemyślenia o naszych obenych możliwościach zamieściłem w temacie z Koroną tu napisze ino jedno.
Mam nadzieje, że obojętnie jak potoczy się mecz z Wisłą, obojetnie jakim się wynikiem zakończy i jaka będzie postawa naszych zawodników, w trakcie a także po meczu naszym dopingiem podziękujemy im za tą runde.
I na tym kończe swój wpis w tym temacie przynajmniej do czasu zakończenia spotkania, nie beda dywagować co i jak i na co nas stać.
Mam nadzieje, że obojętnie jak potoczy się mecz z Wisłą, obojetnie jakim się wynikiem zakończy i jaka będzie postawa naszych zawodników, w trakcie a także po meczu naszym dopingiem podziękujemy im za tą runde.
I na tym kończe swój wpis w tym temacie przynajmniej do czasu zakończenia spotkania, nie beda dywagować co i jak i na co nas stać.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
tak jak juz ktos wczesniej napisał ze druzyny przeciwne maja nas rozpracowane ale to tylko dlatego ze nasza siła polega tylko i wyłacznie na skrzydłowych pomoc jak i obrona
i trzeba dotrwac do konca rundy a potem poszukac rozgrywajacego i zawsze jest jakas alternatywa jasli nie idziebokami
a co do meczu z wisła to mysle ze ambicja tez mozna wygrac co pokazali rok temu
i trzeba dotrwac do konca rundy a potem poszukac rozgrywajacego i zawsze jest jakas alternatywa jasli nie idziebokami
a co do meczu z wisła to mysle ze ambicja tez mozna wygrac co pokazali rok temu
- Blaszany
- Kontakt:

niska jakość (72 dpi):
http://img510.imageshack.us/img510/4347/72dpi.jpg
wysoka jakość (300 dpi):
colour: http://img412.imageshack.us/img412/8760/300dpi.jpg
black: http://img44.imageshack.us/img44/897/300dpiblack.jpg
- Korfanty
- Kontakt: