[15 kolejka] Ruch Chorzow - Korona Kielce

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#241 Post autor: spyru » 29 lis 2009, o 10:51

Mamy do gry 7-8 zawodników, reszta podstawowego składu jest po prostu słaba, nie wspominając o rezerwowych. Potrzeba od zaraz bocznego obrońcy i środkowego pomocnika.
Baran może z Grodzickim rywalizować o pozycje stopera. To nigdy nie był pomocnik a wczorajszy mecz uświadomił mnie, że miałem racje pisząc o tym , kilka sezonów temu. Szkoda :/
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

miedza
Kontakt:

#242 Post autor: miedza » 29 lis 2009, o 11:22

Nie wiem w końcu czy Smuda był na szpilu czy nie, ale chyba ja. Może on mioł udzioł że chopców sparaliżowało wczorej - mom na myśli Brzyskiego, Barana, Janoszke (choc ten to nie czesto mo przeblyski) czy Nykiel, o Jakubowskim nie wspomna...

Awatar użytkownika
wojt
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#243 Post autor: wojt » 29 lis 2009, o 11:28

Co z Grodzickim wie ktoś?

marek79
Kontakt:

#244 Post autor: marek79 » 29 lis 2009, o 11:33

kattowitz pisze:
heli pisze:
Marceli ~Sk~ pisze:A teraz chcialbym zasygnalizowac pewna sprawe, taka jak te sliskie obuwie. Cos mi te obuwie sie nie podoba. Moze faktycznie sa szybkie, ale na ta murawe co dzisial , to bylo troche niedopasowane.
tylko nie wiem jak jest teraz, ale jeszcze nie tak dawno było tak, że co do butów była dowolność i piłkarz sam wybierał w jakiej firmie i modelu mu się gra najlepiej, owszem pisze kiedyś bo nie wiem jak jest teraz, ale nie wydaje mi się, że teraz nagle wszyscy muszą mieć Lotto. Ale może ktoś moje przypuszczenia sprostuje, bądź potwierdzi.
Jeżeli sie nie myla to:

Janoszka - Nike
Brzyski - Adidas
Niedzielan - Puma
Straka - Adidas
Zając - Puma
Grzyb - Adidas
a Pulkowski przy tej kontrze to chyba w Relaxach lecioł :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Awatar użytkownika
Zip
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#245 Post autor: Zip » 29 lis 2009, o 11:36

Szkoda meczu. Wszyscy na Wisłę... może taki bodziec właśnie przed Wiślakami doda im pary? Oby ;)
In Siemian We Trust

Awatar użytkownika
vinc84
Kontakt:

#246 Post autor: vinc84 » 29 lis 2009, o 12:02

a mi szkoda Pula, bo to charakterny chopok i staro sie jak moze, mom nadzieja ze tyn wczorajszy kiks sie juz nigdy nie powtorzy :rotfl:
GŮRNY ŚLŮNSK

miedza
Kontakt:

#247 Post autor: miedza » 29 lis 2009, o 12:03

marek79 pisze:a Pulkowski przy tej kontrze to chyba w Relaxach lecioł
:super:

Dżem
Kontakt:

#248 Post autor: Dżem » 29 lis 2009, o 12:17

vinc84 pisze:a mi szkoda Pula, bo to charakterny chopok i staro sie jak moze, mom nadzieja ze tyn wczorajszy kiks sie juz nigdy nie powtorzy :rotfl:
Mo ktoś filmik z tego albo coś ? Może puszczą w "Szybkiej piłce" bo z całym szacunkiem do Pulkowskiego to było komiczne jak ch** :rotfl:

czarodziej1920
Kontakt:

#249 Post autor: czarodziej1920 » 29 lis 2009, o 12:51

z szacunkiem do pulkowskiego? jest tak slaby i to widza wszyscy chyba tylko nie "specjalisci" z forum. i ch.j z tym ze niby walczy i zostawia serce, ja tez walcze i zostawiam serce a kur..a nie gram w Ruchu bo jestem za slaby i tak samo pulkowski jest za slaby i jak ma honor to niech idzie spowrotem do znicza pruszkow. o naszym kapitanie i iwrtuozie pilki - baranie nie wspomne, z calym szacunkiem ale technicznie lepszy od niego jest pewnie Krzysiu Pilarz, a wirtuoz baran to o zgrozo srodkowym pomocnik ktory powinien miec technike naprawde na wysokim poziomie. i to ku..wa nie ejst tak ze po przegranym meczu narzekam, ku..wa ja to juz widzialem od x miesiecy czasu, a Waldek Fornalik tez niech sie zastanowi czy gramy o zwyciestwo czy kur..a o remi bo wpuszczenie walczacego stefanskiego na ost 3 min to WSTYD!!! brawo dla Sadloka za mecz Andrzeja i Krzysia Pilarza szczegolnie za okcje z konca meczu kiedy dziwgal tego "pilkarza" po ciekziej kontuzji

jugador
Kontakt:

#250 Post autor: jugador » 29 lis 2009, o 13:00

Chopie uswiadom sobie , ze z dobrych pilkarzy to mamy Sadloka,Strake,Niedzielana wyglada na to , ze Sobiecha oraz Grzyba z Zajacem.Tylko dwoch ostatnich ma juz 70 lat prawie.
Dlatego przyjmij do wiadomosci , ze ta druzyna nas rozpiescila i nie bedzie lac kazdego rowno jak leci.Bez wzmocnien (przynajmniej 3 konkretnych) plus kilku uzupelnien na poziomie nie ma co marzyc o pierwszej trojce.Tym bardziej , ze Lech,Legia i Wisla sie jeszcze wzmocni.Oby nie naszym kosztem.
Proponuje kazdemu skonczyc dupcyc i kupic bilet na Wisle bo wczorajsza frekwencja do wstyd jak na 3 druzyne ekstraklasy.Tak wiem , droogo.Niestety.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "

Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.

rubyzkaliny
Kontakt:

#251 Post autor: rubyzkaliny » 29 lis 2009, o 13:01

juz na czezwo choc pora promili jeszcze łostało...
extra ze młyn podziekowol za szpil bo reszta sie obrazila za rymis
chopy rok tymu to by byla fiesta
za tydzien sie łodbijymy z nawiazkom
pyrsk

Rafal1920
Kontakt:

#252 Post autor: Rafal1920 » 29 lis 2009, o 13:11

Jak Ruch wygrywol szpil za szpilym to zes byl napewno wniebowziynty, a teraz jak przytrefiol sie slabszy szpil to na kozdego grajka najyzdzosz. W zeszlym sezonie do konca bronili my sie tym samym skladym o pozostanie w lidze. Teraz doszol ino Niedzielan i my sa po rundzie jesiynny na pudle, a Ty narzekosz. Grajom tym samym skladym od poczontku sezonu. Poprostu przytrefil sie slabszy dziyn, dalo znac o sobie zmynczynie i w niyktorych przypadkach brak umiyjyntnosci u niektorych grajkow. Ale to niy znaczy, zeby zaroz na nich psy wiyszac. Do mie to co zrobili w ty rundzie jes wielkim osiongniynciym. I nalezom sie grajkom i trynerowi Fornalikowi wielkie brawa za to, ze potrafil z tych chopcow zrobic druzyna z kerom kozdy musi sie liczyc.

czarodziej1920
Kontakt:

#253 Post autor: czarodziej1920 » 29 lis 2009, o 13:14

jugador pisze:Chopie uswiadom sobie , ze z dobrych pilkarzy to mamy Sadloka,Strake,Niedzielana wyglada na to , ze Sobiecha oraz Grzyba z Zajacem.Tylko dwoch ostatnich ma juz 70 lat prawie.
Proponuje kazdemu skonczyc dupcyc i kupic bilet na Wisle bo wczorajsza frekwencja do wstyd jak na 3 druzyne ekstraklasy.Tak wiem , droogo.Niestety.
nie to chodzi o to pierd..lenie na forum ze pulok to duch druzyny a baran jej kapitan, dobrze wiem ze nie ejstesmy druzyna walczaca o puchary, ale po co oni graja? niech sie ogrywaja mlodzi feruga stefanski, zmiana waldka fornalika tez pozostawiala wiele do zyczenia, poprostu nie rozumie jka mzona sciagnac z boiska janoszke i wpuscic pulkowskiego :wstyd:

[ Dodano: Nie 29 Lis, 2009 ]
Rafal1920 pisze:Jak Ruch wygrywol szpil za szpilym to zes byl napewno wniebowziynty, a teraz jak przytrefiol sie slabszy szpil to na kozdego grajka najyzdzosz. W zeszlym sezonie do konca bronili my sie tym samym skladym o pozostanie w lidze. Teraz doszol ino Niedzielan i my sa po rundzie jesiynny na pudle, a Ty narzekosz. Grajom tym samym skladym od poczontku sezonu. Poprostu przytrefil sie slabszy dziyn, dalo znac o sobie zmynczynie i w niyktorych przypadkach brak umiyjyntnosci u niektorych grajkow. Ale to niy znaczy, zeby zaroz na nich psy wiyszac. Do mie to co zrobili w ty rundzie jes wielkim osiongniynciym. I nalezom sie grajkom i trynerowi Fornalikowi wielkie brawa za to, ze potrafil z tych chopcow zrobic druzyna z kerom kozdy musi sie liczyc.
a czy ja gadam o calej druzynie? chodzi mi o barana ktory 90%podan ma do tylu lub wzdluz boiska, pulkowski ktory podczas kontry przewraca sie o wlasne nogi, to oni sa takim motorem ale kur..wa postojowym naszej druzyny, a kto tego nie widzi nie znac sie na pilce, a gra naszej druzyny byla zajebsita ale to wlasnie dzieki doskonalym podaniom straki do niedzielana czy sobiecha, wklad jaki mial baran i pulkowski w tych zwyciestwach jest zerowy!!!

jugador
Kontakt:

#254 Post autor: jugador » 29 lis 2009, o 13:20

Widzial , ze sobie nie radzimy w srodku pola to kogo mial tam wpuscic ? Stefanskiego napastnika czy Feruge skrzydlowego ?
Chcialbym zauwazyc , ze po tej zmianie sytuacja w odbiorze zostala opanowana a , ze z przodu nic nie wychodzilo nadal to juz Waldek nic nie poradzi.
Korona zagrala uwazam bardzo dobry mecz , my zagralismy slabszy.Cala tajemnica wzorajszej straty punktow.
Zreszta z Korony to Hernaniego,Vukovica,Sobolewskiego a zwlaszcza Ediego to bralbym z pocalowaniem reki.To , ze maja tyle punktow ile maja nie swiadczy o tym , ze to kelnerzy.
Z nami bylo sezon temu podobnie.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "

Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.

czarodziej1920
Kontakt:

#255 Post autor: czarodziej1920 » 29 lis 2009, o 13:32

no wszystsko pieknie wszystsko fajnie tylko gdzie logika ? skoro sciagamy janoszke to zaczynamy grac o remis ale mamy opanowana strate w srodku pola;] choc z tego co widzialem to w drugiej polowie korona zdecydowanie zaczela slabnac i wielkiego zagrozenia po tych ich akcjach nie widzialem,a wprowadzenie pulkowskiego do srodka pola dla mnie jest oslabieniem takze defensywy bo pulkowski nie umie nawet pilki odebrac, zeby nie bylo ze jestem goloslowny po stracie pilki przez Ruch niedzielan biegl na nasza polowe sprintem a pulo wolnym truchtem dopiero przekraczal srodek boiska :wstyd:

ODPOWIEDZ