[15 kolejka] Ruch Chorzow - Korona Kielce

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
marek79
Kontakt:

#226 Post autor: marek79 » 28 lis 2009, o 23:54

Fanatyk z Rudy pisze:
heli pisze:problem jest u nas jedynie taki że umiejętności piłkarzy nie pozwalają wygrać nam meczy gdy jesteśmy oddaleni od szczytu formy.
Otoz to.
Amica wygrala z nami mimo iz daleko sa od formy jako prezentowali ale zalatwili nos Lewandowski i Peszko.Klasowi pilkarze kerych u nos brakuje.Mimo to na polmetku my sa na podium nie oni.Nie ma zle.
Mysla ze pilkarze z Niedzielanem na czele pogodaja sie o tym meczu w szatni
tu wszyscy tak becza jakby my calo runda grali kila a cudowno Wisla, Legia i Lech wygraly wszystko i mieli my 10 punktow straty do nich

Fakt mecz nie wyszedl i przy naszy padlinie zdobyli my punkt ale jesli Korona zagrala poprawnie i ambitnie fest i nos zdominowala i zdobyla tylko punkt z nami to jest jednak trocha optymizmu ze nawet przy padlinie zdobywomy jakies punkty co jeszcze w tamtym sezonie nom sie niy udowalo i dzieki tymu dzis momy tyn 3 plac bo nawet przy slaby grze zdobywomy punkty.

Elmer
Kontakt:

#227 Post autor: Elmer » 28 lis 2009, o 23:56

Taka jest piłka i idźcie już spać, albo pić zamiast p***ć. Zachowujecie się jak chorągiewki i sprawiacie wrażenie jakbyście się piłką interesowali od sierpnia. Co było jeszcze pół roku temu, a gdzie teraz jesteśmy. Nie zawsze jest Niedziela(n) ;)
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#228 Post autor: HKSADIK » 29 lis 2009, o 00:00

Wszystko jest jeszcze w naszych nogach.Dzis bylo kiepsko,ale nikt nie powiedzial,ze w tych ostatnich dwoch kolejkach bedzie rownie zle.

Podobalo mi sie zachowanie mlyna po dzisiejszym meczu-fajnie,ze podziekowali pilkarzom za kapitalna runde jesienna w ich wykonaniu(no ktoz realnie myslal,o 3 miejscu?).

Jestemy z Wami Niebiescy!

Jestem dumny z tego miejsca!

buli19R20
Kontakt:

#229 Post autor: buli19R20 » 29 lis 2009, o 00:06

zastanawiam sie czy warto czytac te pora stron co teroz zostalo napisane bo jak mom zas sluchac darcia ryja po janoszce albo po kicaju to mie h...j biere zagrali nasze gracze tak jak potrafili i chwala im za to zapewne dali z siebie tyla wiela mogli jedyne do czego mozna sie przyczepic to fakt ze jezdzili w gulerach jak po lodowisku.

zapytejcie sie sami siebie malkontenty czy dalisice z siebie wszystko na dzisiejszym szpilu???
1 spiewales przez cały mecz???
2wcieples na prawa????
3zaprosiles kogos na szpil???
4ile razy obraziles janoszke albo zająca????

zastanowcie sie nad sobą a poznije krytykowac
Ostatnio zmieniony 29 lis 2009, o 00:08 przez buli19R20, łącznie zmieniany 1 raz.

Bronn
Kontakt:

#230 Post autor: Bronn » 29 lis 2009, o 00:06

Pieronie, niy mo co narzekoć. Szpil bol ciulaty, tukej sie zgadzom, ale czasym tak bywo. Wisla tyz przegrola z Cracoviom. Kożdy mo gorsze chwile, a co poniyftórzy zachowujom sie tak jakby bol koniec świata :wstyd: .

Pavlique
Kontakt:

#231 Post autor: Pavlique » 29 lis 2009, o 00:09

pedro-sbl pisze:korona 12 plac z kim my chcemy wygrywac szpile u siebie jak niy z nimi? Jak bydzie wyglondac przyszlo runda kaj momy calo czolowka u siebie?

Mozna pedziec ze szpil z pyrami i kielczokami dzisiej to som przyklady znizki formy. Niy jestech optymistom jesli idzie o szpil z wislom. Mom nadzieja ze to bydzie do fusbalerow szpil typu 'o wszystko', ze tak do niygo podejdom. Szkoda dzisiej tych punktow bo sytuacja w tabeli zaczyno byc niyciekawo.
możno sie czepiom i niy na tymat pisza ale chopie mom prośba weź wywalta fana komuchów z baskonii a juz napewno niy stawiej tego badziewia kole fany Górnego Ślonska. Podobnie z fanom pedalskiej katalonii...
Sorki za offffffff
A co do szpilu...idymy na majstRa
AMYN!!!
I'm a man who walks alone

jugador
Kontakt:

#232 Post autor: jugador » 29 lis 2009, o 00:17

Bylem cholernie zly na meczu i po meczu ale juz ochlonalem.Tak obiektynie to chlopaki ciagna przez ta runde praktycznie jednym skladem i zaczyna to wychodzic.Brakuje juz pary w nogach , stad pojawiaja sie irytujace niedokladnosci.Szybkosc tez nie ta.
Nie ma sie co ludzic , ze nawet takim skladem jaki jest utrzymamy sie w tej pierwszej trojce do konca sezonu.
Lech gra bez Rengifo,Arboledy,Gancarczyka i Wojtkowiaka a i tak sobie radzi.
Wisla gdyby nie kontuzje Sobolewskiego,Garguly,Boguskiego i Glowackiego juz w ogole ma takie pole manewru , ze szkoda gadac.Legia podobnie , Belchatow gra bez niby dwoch podstawowych napastnikow a ciagna druzyne "rezerwowi" Costly i wracajacy po kontuzji Nowak ...
U nas jest zelazna jedennastka i na tym koniec.Reszta nie rzuca nawet rekawicy.
Te 3 miejsce na koniec rundy to duzo,duzo,duzo wiecej niz aktualna pozycja Wisly czy Legii.To wrecz fenomen.
Cieszmy sie z tego co mamy i niech sie z kasa poszczesci.
Co do meczu z Wisla to trener powinien pojsc Va Banq i poluzowac tak aby byli jak najswiezsi.Brakuje nam juz pary i to baaardzo.
Taki Gabor to zgasl w oczach do meczu z Lechem ...

WSZYSCY NA WISLE !!!
Ostatnio zmieniony 29 lis 2009, o 00:19 przez jugador, łącznie zmieniany 2 razy.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "

Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.

Awatar użytkownika
woj
Kontakt:

#233 Post autor: woj » 29 lis 2009, o 00:17

dołki śię zdaźają nawet NAJLEPSZYM z wisłą se odbijemy :zdziwko: :zdziwko:
woj

Marceli ~Sk~
Kontakt:

#234 Post autor: Marceli ~Sk~ » 29 lis 2009, o 02:08

A teraz chcialbym zasygnalizowac pewna sprawe, taka jak te sliskie obuwie. Cos mi te obuwie sie nie podoba. Moze faktycznie sa szybkie, ale na ta murawe co dzisial , to bylo troche niedopasowane.

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#235 Post autor: heli » 29 lis 2009, o 05:28

Marceli ~Sk~ pisze:A teraz chcialbym zasygnalizowac pewna sprawe, taka jak te sliskie obuwie. Cos mi te obuwie sie nie podoba. Moze faktycznie sa szybkie, ale na ta murawe co dzisial , to bylo troche niedopasowane.
tylko nie wiem jak jest teraz, ale jeszcze nie tak dawno było tak, że co do butów była dowolność i piłkarz sam wybierał w jakiej firmie i modelu mu się gra najlepiej, owszem pisze kiedyś bo nie wiem jak jest teraz, ale nie wydaje mi się, że teraz nagle wszyscy muszą mieć Lotto. Ale może ktoś moje przypuszczenia sprostuje, bądź potwierdzi.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

Dave82
Kontakt:

#236 Post autor: Dave82 » 29 lis 2009, o 08:46

niestety trefił nom sie słabszy szpil i dobrze ze aby jest remis ( jakby polkuwski grol w koronie pewna wygrana :rotfl: ) niy ma co narzekac bo na szczescie niy muszemy patrzec w dól tabeli i drzec o spadek. Wierza że z nozownikami powroci RUCH Z GORNEJ PÓŁKI!
SOBSTYL RAUS NIE ZASŁUGUJESZ BY KIEROWAĆ TAK WIELKIM KLUBEM

kattowitz
Kontakt:

#237 Post autor: kattowitz » 29 lis 2009, o 08:48

heli pisze:
Marceli ~Sk~ pisze:A teraz chcialbym zasygnalizowac pewna sprawe, taka jak te sliskie obuwie. Cos mi te obuwie sie nie podoba. Moze faktycznie sa szybkie, ale na ta murawe co dzisial , to bylo troche niedopasowane.
tylko nie wiem jak jest teraz, ale jeszcze nie tak dawno było tak, że co do butów była dowolność i piłkarz sam wybierał w jakiej firmie i modelu mu się gra najlepiej, owszem pisze kiedyś bo nie wiem jak jest teraz, ale nie wydaje mi się, że teraz nagle wszyscy muszą mieć Lotto. Ale może ktoś moje przypuszczenia sprostuje, bądź potwierdzi.
Jeżeli sie nie myla to:

Janoszka - Nike
Brzyski - Adidas
Niedzielan - Puma
Straka - Adidas
Zając - Puma
Grzyb - Adidas

weste[R]n
Kontakt:

#238 Post autor: weste[R]n » 29 lis 2009, o 09:22

Sadlok i Baran jeszcze zawsze graja w Adidasach

Miki1920
Kontakt:

#239 Post autor: Miki1920 » 29 lis 2009, o 09:35

Kiedys musiol przyjsc kryzys formy dobrze ze pod koniec rozgrywek ;]
"Ta drużyna ma wartość, która nie jest liczona w milionach euro. " Jan Kocian

buli19R20
Kontakt:

#240 Post autor: buli19R20 » 29 lis 2009, o 10:33

Dobre widza ino tyla ze cos drgnelo w naszej mentalnosci :) chodzi mi o kibiców bo coroz wiecej osób potrafi racjonalnie spojrzec na to co było na boisku i nie widzi juz ze Janoszka taki ze Zając taki a widzi to ze kazdy sie stara ze są problemy ale nalezy je uzupełnic w okienku transferowym i bedzie lepiej NAPRAWDE JESTEM POD DUZYM WRAZENIEM :) ze wystarczy pol sezonu i ludzie potrafią moim zdaniem poprawnie oceniac gre i forme zawodników. Zastanawia mnie ino pewnego rodzaju brak swiezosci u naszych moze gracze solidnie popracowali w tamtym tygodniu i odczuwali zmeczenie a to wszystko po to by na mecz z wisłą byc niesamowicie mocnym składem fizycznie bo co jak co ale do meczu z Lechem to bylismy chyba najlepszym pod wzgledem przygotowania fizycznego skladem. MOze trener szykuje jakos bomba na wisła :D osobiscie chciałem wyróznic KRZYSIA NYKIELA ZA MECZ BO NAPRAWDE ZROBIŁ NA MNIE DUZE WRAZENIE :) POSTAWA I CHECIAMI

ODPOWIEDZ