Temat zmieniony na kibicow zyczenie!ewald pisze:Żałosne to trochę. Nie ma chyba nic gorszego jak brak szacunku dla rywala.jugador pisze:Co to za glupi tytul newsa o Koronie na stronie oficjalnej.Czy najslabszy to sie dopiero okaze.Zebysmy sie nie zdziwili.
[15 kolejka] Ruch Chorzow - Korona Kielce
-
-
- Kontakt:
No i ekstra.Tutaj nie chodzi o to , ze na zyczenie tego czy tamtego ale takie tytuly niefortunne trzeba szybko modyfikowac.Odpowiedzialnosc instytucjonalna : )
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
-
- Kontakt:
OK Scypion, posłuchałem Cię, sprawa załatwiona. Idę na mecz!!!!!!!Scypion pisze:Musisz isc na impreze? Musza to jo iść na szpil... imprezy to jo mom w wolnym czasieWitek46 pisze:K…wa, taki mecz a ja nie będę na widowni, bo muszę iść na imprezę. Obym mógł się napić z radości. Typuję 3:0 dla nas.
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wszyscy idziemy na mecz,bo tak naprawde od tych trzech najblizszych meczow moze zalezec przyszlosc tej druzyny.Sygnal z klubu jest jasny-jesli po ostatnim w tym roku meczu na wyjezdzie z Piastem dalej bedziemy w scislej czolowce,z bardzo realnymi szansami na walke o Puchary to nikogo nie sprzedamy(chyba,ze bedzie jakas swietnaaaa oferta),ba-moze pokusimy sie o jakies 2,moze 3 ciekawe wzmocnienia pierwszego skladu(nie uzupelnienia-wzmocnienia!)..Jesli jednak potracimy za duzo tych punktow,czolowka nam troszke ucieknie to moze byc roznie-ale tej wersji nie bierzemy pod uwage.
Jutro za wszelke cene trzeba zdobyc 3 punkty,zeby byc w tej "trojce" przed szlagierem z Wisłą.
Niebiescy-walczymy!!!
Jutro za wszelke cene trzeba zdobyc 3 punkty,zeby byc w tej "trojce" przed szlagierem z Wisłą.
Niebiescy-walczymy!!!
Ostatnio zmieniony 27 lis 2009, o 23:04 przez HKSADIK, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Kontakt:
Zdziwiła mnie dzisiaj jedna rzecz. Na mecze z Koroną i przede wszystkim z Wisłą ma być pełny stadion, a tymczasem parking od strony bocznego boiska jest zawalony rurami używanymi przy zakrywaniu Rawy. Szkoda, że kolejny raz ktoś niedopilnował tego. Można się wk.... szukając wolnego miejsca przed meczem
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
pie**ol to, zostaw se auto u nas na Klimzowcu, Rawa to też ważna sprawa i niech robią jak najszybciej. Po zrobieniu porządku z Rawą tereny za stadionem troche wyładnieją.Elmer pisze:Zdziwiła mnie dzisiaj jedna rzecz. Na mecze z Koroną i przede wszystkim z Wisłą ma być pełny stadion, a tymczasem parking od strony bocznego boiska jest zawalony rurami używanymi przy zakrywaniu Rawy. Szkoda, że kolejny raz ktoś niedopilnował tego. Można się wk.... szukając wolnego miejsca przed meczem
-
- Kontakt:
Elmer pisze:Zdziwiła mnie dzisiaj jedna rzecz. Na mecze z Koroną i przede wszystkim z Wisłą ma być pełny stadion, a tymczasem parking od strony bocznego boiska jest zawalony rurami używanymi przy zakrywaniu Rawy. Szkoda, że kolejny raz ktoś niedopilnował tego. Można się wk.... szukając wolnego miejsca przed meczem

RUCH Chorzów Polska
- choRzowsko1920
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nie dbają, jak często, dziwne..?? A daleko nie mosz, bRacik...Elmer pisze:Zdziwiła mnie dzisiaj jedna rzecz. Na mecze z Koroną i przede wszystkim z Wisłą ma być pełny stadion, a tymczasem parking od strony bocznego boiska jest zawalony rurami używanymi przy zakrywaniu Rawy. Szkoda, że kolejny raz ktoś niedopilnował tego. Można się wk.... szukając wolnego miejsca przed meczem

-
- Kontakt:
- 19HKS20
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Lutz
- Kontakt:
Mioł byś stadion jak we cywilizowanym świecie to za kragel by Ci niy kapało i zjod byś za tyn czas czekanio dobry i niy drogi obiod, abo wieczyrzo, zypijajonc dobrym biyrkiym, a sam nawet parkplatzów do natryntnych kibiców niy ma, niy godom już o tym co by za darmo były, bo kaj tam .RudaSlaska7 pisze:tak tak szczegolnie jak na dworze jest 5 stopni i pada deszcz
Jak piyrsze tor wcisnymy to wygromy , jak niy, to szmary.
Ostatnio zmieniony 28 lis 2009, o 11:57 przez Lutz, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ridej1920
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: