neutralny temacik

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
F@N1920

#151 Post autor: F@N1920 » 6 maja 2004, o 22:37

888888888
Ostatnio zmieniony 7 maja 2004, o 00:03 przez F@N1920, łącznie zmieniany 1 raz.

silooy

#152 Post autor: silooy » 6 maja 2004, o 23:25

W najbliższą niedziele tj 9 maja o godzinie 11.00 na stadionie Polonii w Bytomiu odbędzie sie mecz rezerw Polonii z ŁKS'em Łagiewniki. Dzisiaj doszły mnie głosy, że macie sie pojawić na tym meczu. Czy moglibyście potwierdzic lub zdementowac tę plotkę??
Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#153 Post autor: Ozor » 6 maja 2004, o 23:33

F@N 1920 Z wieloma twoimi poglądami się nie zgadzam ale jesli chcesz to mozemy pogadać nie zasmiecając Forum postami.

Kobold
Kontakt:

#154 Post autor: Kobold » 6 maja 2004, o 23:36

Do F@N1920
Strach to nie to samo co szacunek :!: A raczej z tym mamy tu do czynienia.

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#155 Post autor: spyru » 6 maja 2004, o 23:38

F@N - ja wiem z pewnego żródła że rozmowy są prowadzone. Wiem nawet z jaką firmą. A wiesz kiedy sie dowiedziałem?? W czasie trwania 1 połowy meczu z ŁKSem. I to jest info pewne. Więcej nic na ten temat nie powiem. I ty też sie lepiej nie wypowiadaj, a jak już to nie w tym tonie, bo jesteś w błędzie.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

men

#156 Post autor: men » 6 maja 2004, o 23:43

Spyru no ja ino ze po pierwszej polowie z lksem to sie wiele zmienilo :cry: :cry: :cry:

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#157 Post autor: gerhat » 6 maja 2004, o 23:52

vayhanara
my godomy, oni lotaja z pałami :lol:

ps
uprzedzając tych co napisza zaroz "skończ pierd..." mom dobro rada
skończcie czytać :wink:

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#158 Post autor: L_M » 7 maja 2004, o 00:00

:roll: :roll: :roll: ja pi***ole 4 dni po meczu a tu dalej wszystko na jedno kopyto. niektorzy to w 5 tematach pisza 10 postow o tej samej tresci. wadzicie sie i nic z tego nie wynika. powiedzcie mi, jaki jest cel tego co piszecie i czy ten wasz cel zostal osiagniety. :roll:

kazdy ku*** widzi tysiace winnych calej sytuacji. pomysl na uzdrowienie oczywiscie wy***ac rogale. teraz trzeba jeszcze wy***ac PF i bedzie fajnie jadymy na majstra. Skonczmy z tym i mowmy o konkretach albo chociaz nie pogarszajmy sytuacji.

skonczmy sie wadzic kto jest lepszym kibicem czy ten bo jezdzi na wyjazdy czy ten bo mo karnet oplacony i biere synka na mecz. wszyscy swoje zycie poswiecaja w jakims stopniu Ruchowi i wszystkim w jakis sposob na tym klubie zalezy. kazdy kto ma niebieskie serce wie ze wydarzylo sie cos co nie powinno miec miejsca, jak do kogos to nie dociera to on nie jest gorszym kibicem tylko po prostu kibicem Ruchu nie jest - proste. jasne ze twierdze ze ci co dymili w poniedzialek zrobili ku***sko zle, malo inteligentnie jesli zalezy im na klubie - ale stalo sie i sie nie odstanie.

apeluje o to zebyscie wyluzowali, bo nowe domysly intrygi itd to rozgrzebywanie ran i samookaleczanie. komu to co daje. jeszcze raz pytam - kto w ciagu tych paru dni osiagnal swoj cel i jaki to byl cel? bo kompletnie nikt nikogo nie przekonal a jesli chodzilo tylko o wylanie zolci to ja pi***ole takie forum gdzie jedyne co sie potrafi to pojechac po stowarzyszeniu, po NU, po PF po Rogali i po wszystkim co sie da. wszedzie jest paru malkontentow, paru dzialajacych i wiekszosc tych co rozmawia i wymienia poglady. u nas zrobilo sie forum prawie samych malkontentow kozakow i napinaczy. i to nawet jeszcze przed ostatnimi zdarzeniami.

wezmy sie w kupe i pokazmy ze cos nas laczy. zdaje sobie sprawe ze to trudne ale zauwazcie jeszcze jedno - ci ktorych trud najbardziej zostal zniszczony w ten pi***olony poniedzialek najmniej gadaja o tym. wyrazili swoje zdanie i starczy. oni juz mysla co dalej, jak naprawiac sytuacje... a reszta dalej jatrzy, dalej szuka winnych, dalej wytyka wszystkim wady. daleko na tym nie zajedziemy. ciesze sie ze oprocz tych zajadlych sporow pojawiaja sie takie tematy jak ten o pikniku czy pozegnaniu pilkarzy przed wyjazdem na tloki. tylko zobaczcie ile jest wpisow w nich, a ile w tematach tak idiotycznych jak ten. :roll:

ja nie mowie ze kazdy ma sie zapisac do stowarzyszenia jechac na wyjazd i znalezc sponsora, bo wszyscy maja inne zadanie. ale postarajcie sie postepowac na tym forum i wogole w swoim kibicowskim zyciu przede wszystkim zasada - po pierwsze - nie szkodzic.

pozdRo dla wszystkich ktorzy kochaja Ruch.

ps. Niebieska pobilem Cie chyba :lol:

hanys1920
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#159 Post autor: hanys1920 » 7 maja 2004, o 00:12

gerhat vahanara spyru i inni- nie podobalo wam sie to co sie wydarzylo w poniedzialek, rozumie ok ale to bylo 3 maja teraz juz jest 7 maja wydarzylo i sie nie odstanie, co trzeci wpis na forum po 3 maja jest wasz srednio (wogóle zreszta nie dotyczy tematu- o pogodzie mieliscie gadac :) ) a niestety do absolutnie niczego one nie prowadzą, czy to pomaga klubowi? przez forum nic nie zrobicie nie pomozecie klubowi, pf nawet gdybyscie chcieli wyeliminowac tez nie wyeliminujecie, co najwyzej swoimi postami wprowadzacie jakis zamęt i tyle, a to nie pomaga klubowi, ludziom którzy chcą coś dla tego klubu zrobic, co najwyżej mozecie zniechecić więc zastanówcie się czy pisanie o tym samym ciagle od czterech dni ma sens, bo pisanie by wyrazic swe zdanie w danej kwesti jest ok, ale nie by setki razy pisac to samo, lub by co drugie zdanie kogos cytowac i poprawiac- to nie ma sensu.by nie było że nie pisze w temacie- ciepła noc na Rudzie Śląskiej się zapowiada.zastanawia mnie właściwie jedno co chcecie osiągnąc poprzez takie pisanie??odpowiedz na powyższe pytanie bardzo by mnie ucieszyla.pozdRawiam i sie niecierpliwie już.naRka
MOIM DOMEM GÓRNY Śląsk MOIM ŻYCIEM RUCH Chorzów

www.wolnyposredni.pl

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#160 Post autor: gerhat » 7 maja 2004, o 00:18

Lukas bardzo fajny post bez osobistych wycieczek.
Coś takiego trza umiec napisać.
Mnie przekonaleś :oops: , a to nie jest łatwe :)

DjMaciar
Kontakt:

#161 Post autor: DjMaciar » 7 maja 2004, o 07:23

afera jak cholera
wiem ze to glupio zabrzmi ale naprawde rozwodnilismy sie jak stare baby w kolejce sklepowej

MAMY LUDZI Z Nukleo Ultra , Klubu Kibica itp
moze ktos pogada z PF o co chodzi i jak musza niexh sie leja ale nie na STADIONIE

ja by<m proponowal nazywac sprawe po imieniu:
STADION MIEJSCE SWIETE
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]

Niebieska
Kontakt:

#162 Post autor: Niebieska » 7 maja 2004, o 08:06

Lukas Michalski pisze: ps. Niebieska pobilem Cie chyba :lol:
Zdecydowanie, mój post przy tym wymięka :!: No cóż muszę się z tym pogodzić :lol: :wink: :lol:

BRAWO
bardzo proszę o głosy: http://kfotoksiazka.nazwa.pl/fotokniha1 ... e=0000.jpg, za każdy głos bardzo dziękuję głosować można raz dziennie do końca października

Gość

#163 Post autor: Gość » 7 maja 2004, o 08:14

TERAZ TRZEBA WALCZYĆ O NASZ RUCH :!:

Gość

#164 Post autor: Gość » 7 maja 2004, o 08:28

JAKIE ZALOZENIA MASZ PROSTE!! WALCZYC I WYGRYWAC :lol:

WALCZ WALCZ WALCZ TY WALCZYSZ JA WALCZE :lol: :lol: :lol:

hehe 8)

WOJTEKK

#165 Post autor: WOJTEKK » 7 maja 2004, o 10:37

ja wróce do tematu identyfikacji kibiców-jak mi mówił informatyk,wystarczy przeprogramowac nasze czytniki i wprowadzic karty.Co do kart,mozna spróbowac zastosowac karty takie jakie sa na wyciagach narciarskich,kazdy z kibiców przed sezonem wyrabia sobie imienna karte i np.jeden mecz to 15 punktów.Czyli w dniu pierwszego meczu nabijamy sobie np.150 punktów i przed wejsciem czytnik odlicza nam punkty.Oczywiscie płaci sie od razu za cały sezon a punkty np.które zostana przechodza na nastepny sezon.Dla mnie proste,ale czy zarzad stac na takie posuniecie????wydajemi sie ze chyba kazdego by było stac na zapłacenie sobie takiej karty tym bardziej ze byłby to wydatek jednorazowy na kilka sezonów.Tylko zalezo to teraz od zarzadu czy podejmmie sie takiej roboty.W tym wypadku i 10 i reszta sektórów mogłaby byc otwarta,gdyz punkty nabijom w kasie gdzie jest wejscie na 10 i tam ida,a jak chca gdzie indziej nabijam w innej.

ODPOWIEDZ