[14 kolejka] Lech Poznań - Ruch Chorzów

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ

Jak zakończy się mecz Lech-Ruch?

Czas głosowania minął 21 lis 2009, o 14:33

Wygra Lech
15
6%
Remis
48
20%
Wygra Ruch
172
73%

Liczba głosów: 235

Wiadomość
Autor
buli19R20
Kontakt:

#406 Post autor: buli19R20 » 21 lis 2009, o 22:09

co do janoszki łazi mi raczej o jego walka którą nadrabia braki w technice :) a co do strat to nykiel dzisioj wymiatol :P:P:P mysla jednak ze wszyscy kajs tam po cichu wiedzieli ze tak bedzie nie niebydom sie wieszac po przegranej

Awatar użytkownika
wujotek
Kontakt:

#407 Post autor: wujotek » 21 lis 2009, o 22:12

Na dzisiaj Niedzielan nie ma zastępcy i to muszą widzieć trener i działacze. Owszem ogólnie gra lepsza niż z Legią ale tylko fragmentami, a na tak usposobionego Lecha to za mało. Miejmy nadzieje, że te najgorsze mecze są już za nami.

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#408 Post autor: Ozor » 21 lis 2009, o 22:19

tak usposobionego Lecha :D wez przestan to co grali to padlina a że starczyło na nas to zupełnie inna sprawa.
te wieczne gadki i usprawiedliwianie porażek z niby tymi mocnymi naszej ligi jest smiechu warte.
Dla własnego poczucia wartosci takie wychwalanie takich miernych ekip z naszej ligi jest nie na miejscu tym bardziej że jest to sezon w ich wykonaniu żenujący.

chorzowski_rsl
Kontakt:

#409 Post autor: chorzowski_rsl » 21 lis 2009, o 22:20

trzy gupie blyndy i z tego trzy gupie bramki!nic gromy dali,9 punktow je w naszym zasiegu
NRŚL GANG

buli19R20
Kontakt:

#410 Post autor: buli19R20 » 21 lis 2009, o 22:23

chorzowski dobre podejscie do sprawy :)

scaneRboy
Kontakt:

#411 Post autor: scaneRboy » 21 lis 2009, o 22:23

a ja odwróce kota ogonem:

po tym meczu nie wiadomo, ile jest wart Niedzielan. Przeciez nie wystąpił w meczach z czołowką. Skąd wiadomo, że porażki wynikają z braku Niedzielana, bo równie dobrze można napisać, ze z Niedzielanem czy bez, nie jesteśmy w stanie ograc czołówki. tego nie wiadomo, bo w tych meczach nie wystapił.

Co do meczu, to na tle Lecha z bardzo skutecznym Lewandowskim, oraz że był to mecz WYJAZDOWY, napisze, ze w tym meczu wszystko było spoko, oprócz wyniku.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.

buli19R20
Kontakt:

#412 Post autor: buli19R20 » 21 lis 2009, o 22:36

az powiem czytając wypowiedzi ze to nie te kibice co rok temu :D rok temu to szly by ku hu ci pe itp itd na graczy a teraz szacun :D za podjetą walke :) tak dalej panowie tego potrzeba naszym grajkom :D

SODA's
Kontakt:

#413 Post autor: SODA's » 21 lis 2009, o 22:40

teraz Korona i 3 oczka
ps.szacun za walka i bez NOS czyli kibiców hehe .....
RUCH Chorzów Polska

kanus

#414 Post autor: kanus » 21 lis 2009, o 22:50

Nie ma co mówić o jakims pechu czy braku szczescia, wystarczy zobaczyc jak grali Peszko z Lewandowskim a jak grali pilkarze Ruchu, trzeba sie pogodzić z tym że to nie ten poziom i przestać pompować ten balon.

Paveel
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#415 Post autor: Paveel » 21 lis 2009, o 22:51

wiecie jak to jest, w zeszłym sezonie, Lech powygrywał ze wszystkimi z czołówki, a na koniec i tak mistrza nie zdobyli, bo potracili punkty ze słabszymi drużynami . :hyhy:
a My, potem mamy mecze na wiosnę u siebie, ze wszystkimi z czołówki, więc będzie łatwiej myślę, zdobyć punkty w takich meczach .
Ale póki co trzeba myśleć o najbliższym spotkaniu z Koroną Kielce i go wygrać !
Ruchu nasz ukochany
My Wspieramy zawsze Cie
Głośny doping, mecz wygrany
To dziś dla nas liczy się ...

pippen
Kontakt:

#416 Post autor: pippen » 21 lis 2009, o 22:57

Moje podsumowanie:
1.Pilarz słabszy mecz - Brama pierwszo i trzecio na jego konto. klasowy bramkarz gro na przedpolu, dzisiaj Pilarza walczącego i wychodzącego do bali rzech nie widzioł
2.Nykiel ogrywany jak bajtel i spóźniony - szkoda bo ostatnich pora szpili na wysokim poziomie
3.Grodzicki standardowo wolny
4.Brzyski - pech - 6 dośrodkowań i ino jedno przeszło, resszta w obrońców
5.Grzybek - kaj ten nosz GRZYBEK? :/
6.Zając - oj pomału emerytura a nie granie
7.pomoc: groł wogóle Straka? bo jo go nie widzioł :| Baran - :/ ... niestety nasz środek pola przegroł
8.Sobiech :padam: co mioł to szczelił
9.Niedzielan - WRACEJ !!! 80% wartości drużyny, co za pech że nie groł z najlepszymi: legia,lech,pge ...

Pilnie nom trza ofensywnego bardzo dobrego pomocnika (czyli wpierony kasy :hyhy: )
I dobrego obrońce do pomocy Sadlokowi (może kiedyś Kieruzel, ale tera doświadczonego)

... a miołech nadzieja że mi na urodziny zrobiom prezent :looka:

Awatar użytkownika
szogun
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#417 Post autor: szogun » 21 lis 2009, o 23:01

Ja pi***ole, ale walicie tu smuty.
Ruch zagrał dobre spotkanie. Mnie się podobało że nasz Ruch na "wielkim" Lechu nadawał ton gry. W sensie, jak przycisł to Lech nie umiał skonstruować żadnej dobrej akcji, ewentualnie jakaś kontra poszła. I może poza pierwszymi 15 minutami to wyglądało tak choby Lech nastawił się na gra z kontry. Co jest ich mocną stroną.
Długi czas przebywaliśmy na ich połowie, a nasze akcje za czesto kończyły się niecelnymi podaniami. Trudno, ale jakby tak jedno z tych wielu "ostatnich" podań doszłoby do któregoś z naszych piłkarzy i padłyby gole to odrazu zacząłby się tu koncert życzeń jak to wszyscy nie kochają Ruchu. Przestańcie oglądać Liga Mistrzów. To Polska, i jak na nasze krajowe warunki obydwie drużyny stworzyły dobre widowisko. Każdy grał na tyle ile przeciwnik pozwalał. Dziś jak widziałęm przyjęcia piłki z dalekich podań to klękłem. Widać znaczną poprawe. W tej chwili pare drużyn w kraju potrafi grać tak jak Ruch. Zresztą, o czym my pierdzielimy tu. 80 % meczy w lidze to nędza z bidą. Jak np. niedawne wielkie derby Polski Legia - Wisła. A co było to każdy widział, normalna padaka. Przy tych meczach gra Ruchu to był majstersztyk. Źle nie było. I mówiłem każdemu może się zdarzyć zły dzień. No i brak nieformalnego lidera "Wtorka" który jest koniem pociągowym Niebieskich zrobił swoje. Trudno, gramy dalej. Ale jak mówie, może zacznijcie myśleć o utrzymaniu to nie będziecie przy następnej porażce wylewać swoich żali. Kto na początku sezonu pomyślałby że bydymy na 3 miejscu po 14 kolejkach?
U siebie jesteśmy nie do pokonania. A na tym forum padają takie stwierdzeńia że głowa boli.

iglo
Kontakt:

#418 Post autor: iglo » 21 lis 2009, o 23:06

pippen pisze:Moje podsumowanie:
1.Pilarz słabszy mecz - Brama pierwszo i trzecio na jego konto. klasowy bramkarz gro na przedpolu, dzisiaj Pilarza walczącego i wychodzącego do bali rzech nie widzioł
2.Nykiel ogrywany jak bajtel i spóźniony - szkoda bo ostatnich pora szpili na wysokim poziomie
3.Grodzicki standardowo wolny
4.Brzyski - pech - 6 dośrodkowań i ino jedno przeszło, resszta w obrońców
5.Grzybek - kaj ten nosz GRZYBEK? :/
6.Zając - oj pomału emerytura a nie granie
7.pomoc: groł wogóle Straka? bo jo go nie widzioł :| Baran - :/ ... niestety nasz środek pola przegroł
8.Sobiech :padam: co mioł to szczelił
9.Niedzielan - WRACEJ !!! 80% wartości drużyny, co za pech że nie groł z najlepszymi: legia,lech,pge ...

Pilnie nom trza ofensywnego bardzo dobrego pomocnika (czyli wpierony kasy :hyhy: )
I dobrego obrońce do pomocy Sadlokowi (może kiedyś Kieruzel, ale tera doświadczonego)

... a miołech nadzieja że mi na urodziny zrobiom prezent :looka:
Po takim podsumowaniu to nic tylko sie cieszyć że skończyło się tylko na 3:1

pippen
Kontakt:

#419 Post autor: pippen » 21 lis 2009, o 23:08

Szogun w części sięz tobą zgodza, ale z tym że Ruch nadawoł ton gry toś chyba pojechoł :D
Zgadzom się że szpil fajny choć strzałów mało łod nos i wiele błędów.
Raptem jedna dogodna, bramkowa, czysta okazja - więc 100% rzecz by można skuteczność !!!!
Szkoda słabszego dziś Pilarza

Tagblue
Kontakt:

#420 Post autor: Tagblue » 21 lis 2009, o 23:11

Ruch dalej nie potrafi mentalnie grać na wyjazdach niestety... Wygrane z Lubinem i Wodzisławiem będącym w bardzo poważnym kryzysie tego naszego wyjazdowego obrazu nie zmienia.

a na wiosnę Kielce, Warszawa, Kraków, Białystok, Gdańsk, Gdynia

z 5 pkt przy dobrych lotach może będzie, nie oszukujmy się...

Teraz tylko podtrzymywać hasło "Twierdza Chorzów" i ubijać jednego za drugim w tym te "piłkarskie potęgi" Legie i Lechy, a w grudniu Wisłe.
Ostatnio zmieniony 21 lis 2009, o 23:11 przez Tagblue, łącznie zmieniany 1 raz.
Każde Królestwo posiada Króla. Królestwo Niebieskie ma największego. Waldek King!

ODPOWIEDZ