Sponsorzy
-
- Kontakt:
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
raczej jest na rzeczy. Jak już pisałem WASKO zajmuje się systemami identyfikacyjnymi, karty chipowe itd. Teraz złożmy 3 informacje:
- ta powyżej, że Wasko ma być sponsorem
- słowa Kopla, że w przyszłym sezonie miasto zamierza zainwestować w nowy system identyfikacji kibiców
- słowa Rzecznika na tym forum, że prawdopodobnie od nowej rundy będą potrzebne nowe ID
- słowa Kopla, że w przyszłym sezonie miasto zamierza zainwestować w nowy system identyfikacji kibiców
- słowa Rzecznika na tym forum, że prawdopodobnie od nowej rundy będą potrzebne nowe ID
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Kontakt:
Oby ze złożenia tych trzech faktów nie wynikało, że od nowej rundy w zamian za reklamę na koszulkach firma Wasko za darmo zainstaluje nowy system IDjajo pisze:raczej jest na rzeczy. Jak już pisałem WASKO zajmuje się systemami identyfikacyjnymi, karty chipowe itd. Teraz złożmy 3 informacje:

- tedeus63
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
wiysz co nawet dobrze by byklo bo niy wiym czy sie orientujesz ale taki system na karty czipowe kosztuje okolo 1ml 300tys zl pozdroDantes pisze:Oby ze złożenia tych trzech faktów nie wynikało, że od nowej rundy w zamian za reklamę na koszulkach firma Wasko za darmo zainstaluje nowy system IDjajo pisze:raczej jest na rzeczy. Jak już pisałem WASKO zajmuje się systemami identyfikacyjnymi, karty chipowe itd. Teraz złożmy 3 informacje:
-
- Kontakt:
No ja ino że łod tego systemu nom grajki lepi groć nie bydomtedeus63 pisze:wiysz co nawet dobrze by byklo bo niy wiym czy sie orientujesz ale taki system na karty czipowe kosztuje okolo 1ml 300tys zl pozdroDantes pisze:Oby ze złożenia tych trzech faktów nie wynikało, że od nowej rundy w zamian za reklamę na koszulkach firma Wasko za darmo zainstaluje nowy system IDjajo pisze:raczej jest na rzeczy. Jak już pisałem WASKO zajmuje się systemami identyfikacyjnymi, karty chipowe itd. Teraz złożmy 3 informacje:

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
nie jestem pewien, ale Kopel chyba coś gadał o 500 tysiącach. Pewnie reszta byłaby w barterze za reklamę na koszulkach czy stadionieHKSADIK pisze:Mamy juz na to "sponsora"-
jajo pisze:- słowa Kopla, że w przyszłym sezonie miasto zamierza zainwestować w nowy system identyfikacji kibiców
To miasto,ktore jest odpowiedzialne za stadion zaplaci za nowy system identyfikacji.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Fragment wywiadu z Koplem-
http://www.ruchchorzow.com.pl/ pisze:Rzecznik:Skoro już rozmawiamy o inwestycjach w Ruch Chorzów czy w najbliższym czasie planowane są kolejne. Jak miasto przygotowuje się na wejście nowej ustawy o bezpieczeństwie imprez masowych?
Kopel: Na stadionie przy Cichej wszystko co jest niezbędne do gry w ekstraklasie jest wykonane, poza systemem wejść i wyjść, który pozwoli zidentyfikować każdego kibica. Taki system może kosztować około 800 tysięcy zł. Przystępujemy do tej inwestycji w tym roku. Mam nadzieję, że na wiosnę ten system będzie już działał.
-
- Kontakt:
System wejsc i WYJSC : ) Dobre , wyglada na jakas ostra nowosc.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
-
- Kontakt:
tak zwany system "w te i we w te"jugador pisze:System wejsc i WYJSC : )
http://kabarety.tworzymyhistorie.pl/200 ... php?source
nie umiolch sie powstrzymac
co do tematu, to mysla, ze Wasko w koncu zas zagosci na rekowku
co do sponsora, to jo bych chciol wiedziec, na jaki zasadzie jest reklama na rekowku ta Inwest Consulting
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Przeczytane na wnp.pl :
Tauron idzie ku giełdzie, wybrał doradców prywatyzacyjnych
Zarząd Tauron Polska Energia wybrał 17 listopada doradcę finansowego, generalnego menedżera oferty na przeprowadzenie oferty publicznej akcji Tauron Polska Energia . Wybrana została oferta złożona przez konsorcjum firm UniCredit CAIB Poland SA z siedzibą w Warszawie (lider konsorcjum) oraz UBS Limited z siedzibą w Londynie.
Rozstrzygnięcie to kończy postępowanie, do którego zaproszono kilkanaście międzynarodowych instytucji finansowych. W końcowych negocjacjach udział wzięło pięć podmiotów.
Wcześniej wybrany został międzynarodowy doradca prawny. Jest nim warszawskie biuro londyńskiej kancelarii Norton Rose.
Udostępnienie akcji Tauron Polska Energia SA planowane jest na 2010 r.
Tauron Polska Energia jest drugim pod względem wielkości producentem energii elektrycznej w Polsce oraz liderem sprzedaży. Grupa Tauron obejmuje swoim działaniem 17 proc. powierzchni kraju, zatrudnia ok. 28 tys. osób i jest jednym z największych podmiotów gospodarczych w Polsce, dysponującym kapitałem ponad 13,9 mld zł.
Grupa posiada aktywa we wszystkich elementach łańcucha wartości charakterystycznego dla sektora elektroenergetycznego (wydobycie, wytwarzanie, odnawialne źródła energii, dystrybucja, sprzedaż). W skład Grupy Tauron wchodzą 94 podmioty, m.in. Południowy Koncern Węglowy, Południowy Koncern Energetyczny, Enion, EnergiaPro, Enion Energia, EnergiaPro Gigawat, PEC Katowice, EC Tychy, Jeleniogórskie Elektrownie Wodne.
Tauron idzie ku giełdzie, wybrał doradców prywatyzacyjnych
Zarząd Tauron Polska Energia wybrał 17 listopada doradcę finansowego, generalnego menedżera oferty na przeprowadzenie oferty publicznej akcji Tauron Polska Energia . Wybrana została oferta złożona przez konsorcjum firm UniCredit CAIB Poland SA z siedzibą w Warszawie (lider konsorcjum) oraz UBS Limited z siedzibą w Londynie.
Rozstrzygnięcie to kończy postępowanie, do którego zaproszono kilkanaście międzynarodowych instytucji finansowych. W końcowych negocjacjach udział wzięło pięć podmiotów.
Wcześniej wybrany został międzynarodowy doradca prawny. Jest nim warszawskie biuro londyńskiej kancelarii Norton Rose.
Udostępnienie akcji Tauron Polska Energia SA planowane jest na 2010 r.
Tauron Polska Energia jest drugim pod względem wielkości producentem energii elektrycznej w Polsce oraz liderem sprzedaży. Grupa Tauron obejmuje swoim działaniem 17 proc. powierzchni kraju, zatrudnia ok. 28 tys. osób i jest jednym z największych podmiotów gospodarczych w Polsce, dysponującym kapitałem ponad 13,9 mld zł.
Grupa posiada aktywa we wszystkich elementach łańcucha wartości charakterystycznego dla sektora elektroenergetycznego (wydobycie, wytwarzanie, odnawialne źródła energii, dystrybucja, sprzedaż). W skład Grupy Tauron wchodzą 94 podmioty, m.in. Południowy Koncern Węglowy, Południowy Koncern Energetyczny, Enion, EnergiaPro, Enion Energia, EnergiaPro Gigawat, PEC Katowice, EC Tychy, Jeleniogórskie Elektrownie Wodne.
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo
-
- Kontakt:
Mam 3 pytania
1.Jak wygląda sprawa z Mittalem wiem że kiedyś były prowadzone ale nic z tego nie wyszło. Uważam że kolejne podjecie rozmów nikomu by nie zaszkodziło a każda ze stron mogła by zyskać.
2. Tauron to jest nasz strategiczny sponsor czy jak? zero reklamy na głównej stronie o Tauronie a w zakładce sponsorzy figuruje on jako patron
miejsce dla niego wydaje mi sie powinno być na samym szczycie. bardzo bym chciał poznać jak wyglada umowa poniedzy Ruchem i Tauronem.
3.Sandvik już ostatecznie wycofał sie z ME? Przecież młodzi zdobyli mistrzostwo wiec dla mnie to też troche nie zrozumiałe jest.
Wiem ze pytanie 1 oraz 3 to pytania starsze ale bardzo bym chciał aby ktoś na nie by mi odpowiedział
1.Jak wygląda sprawa z Mittalem wiem że kiedyś były prowadzone ale nic z tego nie wyszło. Uważam że kolejne podjecie rozmów nikomu by nie zaszkodziło a każda ze stron mogła by zyskać.
2. Tauron to jest nasz strategiczny sponsor czy jak? zero reklamy na głównej stronie o Tauronie a w zakładce sponsorzy figuruje on jako patron

3.Sandvik już ostatecznie wycofał sie z ME? Przecież młodzi zdobyli mistrzostwo wiec dla mnie to też troche nie zrozumiałe jest.
Wiem ze pytanie 1 oraz 3 to pytania starsze ale bardzo bym chciał aby ktoś na nie by mi odpowiedział