neutralny temacik
-
- Kontakt:
- Adi-Żory
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Panowie i Panie nie robmy konwersacji
z calym szacunkiem dla wszystkich tych co cos boli bo bolec
powinno DO NASZYCH MODERATOROW
Mysle ze powinno sie glosno i wyraznie dac do zrozumienia tym
ktorzy przylozyli reke do stanu faktycznego na dzien dzisiejszy
a nie zamykac lub likwidowac posty.
to forum jest po to tak mi sie zawsze wydawalo by moc
pogadac o wszystkim o smutkach,bolach,radosciach i niezadowoleniach
chyba o to chodzi na forach
Mowilo sie JEDNA NIEBIESKA RODZINA ale i w rodzinie sa zgrzyty
to my reszta kibicow powinnismy wywrzec presje na tych ktorym
ostatnio troche rozum odebralo ale mysle ze przemysla to
i zostawia sobie swoje miesnie na zabawy poza stadionowe
teraz juz nikt nie odwroci przebiegu zdarzen
juz jest po wszystkim a zlosc ktora drzemie teraz w nas jest
czyms naturalnym choc jak mowi przyslowie czas leczy rany
i w tej sytuacji tez tak bedzie pamietajmy jednak ze musimy sami
walczyc o to aby agresja byla gdzie indziej nie na stadionie
musimy tez walczyc o to by ludzie uwierzyli ze sa tez kibice
mniej agresywni od naszych szalikowych kolegow
i to tyle.
A CHCIALEM TEZ ZAUWARZYC ZE PO MECZU Z LKS
NIKT Z WIDZEWA SIE TU NIE WYPOWIADA A PRZED MECZEM
TYLU BYLO CHETNYCH DO DYSKUSJI
(WYKORZYSTALI NAS JAK NAIWNE DZIECI DO SWOJEJ POTRZEBY
A TERAZ SIE SMIEJA!!!!)
z calym szacunkiem dla wszystkich tych co cos boli bo bolec
powinno DO NASZYCH MODERATOROW
Mysle ze powinno sie glosno i wyraznie dac do zrozumienia tym
ktorzy przylozyli reke do stanu faktycznego na dzien dzisiejszy
a nie zamykac lub likwidowac posty.
to forum jest po to tak mi sie zawsze wydawalo by moc
pogadac o wszystkim o smutkach,bolach,radosciach i niezadowoleniach
chyba o to chodzi na forach
Mowilo sie JEDNA NIEBIESKA RODZINA ale i w rodzinie sa zgrzyty
to my reszta kibicow powinnismy wywrzec presje na tych ktorym
ostatnio troche rozum odebralo ale mysle ze przemysla to
i zostawia sobie swoje miesnie na zabawy poza stadionowe
teraz juz nikt nie odwroci przebiegu zdarzen
juz jest po wszystkim a zlosc ktora drzemie teraz w nas jest
czyms naturalnym choc jak mowi przyslowie czas leczy rany
i w tej sytuacji tez tak bedzie pamietajmy jednak ze musimy sami
walczyc o to aby agresja byla gdzie indziej nie na stadionie
musimy tez walczyc o to by ludzie uwierzyli ze sa tez kibice
mniej agresywni od naszych szalikowych kolegow
i to tyle.
A CHCIALEM TEZ ZAUWARZYC ZE PO MECZU Z LKS
NIKT Z WIDZEWA SIE TU NIE WYPOWIADA A PRZED MECZEM
TYLU BYLO CHETNYCH DO DYSKUSJI
(WYKORZYSTALI NAS JAK NAIWNE DZIECI DO SWOJEJ POTRZEBY
A TERAZ SIE SMIEJA!!!!)
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]
Niebiescy przestańcie się kłócić
Ludzie przecież od dawien dawna kochacie Ruch. Przy każdej możliwej okazji dochodziło do starć z innymi grupami wielu z was szczyciło się tym , pisząc , mówiąc , krzycząc Ruch RUch Hks , to My jesteśmy lepsi brawo PF. Przecież każdy z Was wiedział ze Istnieją grupy chuligańskie na Ruchu. Jak sami wiecie ich działalność to także wiele dobrych rzeczy na rzecz klubu. Organizowanie wyjazdów, oprawa meczy , doping i td.... Nagle stali sie waszymi wrogami . Tak nie można . Wiem ze w chuligance cięzko jest okreslić jakieś zasady . CZasami wystarczy mała iskra aby wybuchł prawdziwy wielki pożar. Tak się stało podczas poniedziałkowego meczu. Oczywiscie ze mozna napisać ze to wszystko Widzew zaczął . Ale to przecież nic nie da. DO akcji jak widzieliście przygotowano sie w odpowiedni sposób. Byli tam jescze przesdstawiciele z innych miast. Sama akcja miał a trwać tylko w czasie przerwy . Rozwinęło się to do tego stopnia , że nikt już nie potrafił nad tym zapanować. Zdaje sobie sprawe z sytuacji Ruchu. Te 3 punkty gwarantowałyby na dobre wydostanie się ze strefy spadkowej. ALe nie mówcie mi ze PF to nie obchodzi . Widziałem nieraz jak byli załamani wynikiem , po spadku jak ludzie płakali....., Po prostu w tej sytuacji nie potrafili juz sie cofnąć , nie potrafili przerwać zaczętej razem z innymi grupami akcji. Myśle ze emocje wzieły górę.
MAm do wszystkich fanów Ruchu prośbe nie piszcie już żadnych obelg na siebie . Niech cała Polska nie cieszy sie z waszych kłótni. TO WIELKI RUCH - HISTORIA PILKARSKA , NIEBIESKA R !!!!!!
Z całą pewnościa można to wszytsko poukładać od nowa. Musiecie być teraz bardziej ze swoim klubem niż zawsze. Pisze to wszytsko dlatego że memu sercu rowniez bliski jest Ruch. Przezyłem wiele chwil na cichej , giszowcu, batorym, nikiszu czy u chłopaków z Palermo. Tych miejsc było więcej a chwil bardao dużo .
A Ruch i tak nie spadnie!!!!!! Pozdrowienia dla wszystkich fanów NIEBIESKIEGO RUCHU.
MAm do wszystkich fanów Ruchu prośbe nie piszcie już żadnych obelg na siebie . Niech cała Polska nie cieszy sie z waszych kłótni. TO WIELKI RUCH - HISTORIA PILKARSKA , NIEBIESKA R !!!!!!
Z całą pewnościa można to wszytsko poukładać od nowa. Musiecie być teraz bardziej ze swoim klubem niż zawsze. Pisze to wszytsko dlatego że memu sercu rowniez bliski jest Ruch. Przezyłem wiele chwil na cichej , giszowcu, batorym, nikiszu czy u chłopaków z Palermo. Tych miejsc było więcej a chwil bardao dużo .
A Ruch i tak nie spadnie!!!!!! Pozdrowienia dla wszystkich fanów NIEBIESKIEGO RUCHU.
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ja to dziekuję PF że jeszcze żyję. Dziękuje PF że wczoraj nie padał deszcz i dziękuję PF za co tylko mozna dziekować.
Lysy - czy ty naprawde sądzisz ze na Cicha moze sobie wijechać jaka chce bojowka bez przyzwolenia, zgody, aprobaty i udzialu PF. Jeżeli tak twierdzisz to znaczy że PF są tak slabi że kazdy moze wjechać i ropier... nasz stadion.
To co piszesz wypisz wymaluj zgadza się z tym co mówi SuperManiek, któremu chwała za to że wyszedł na murawę uspokajać to wszytsko, ale to co powiedział dziennikarzom zakrawa na kpine. Maniek twierdzi że na stadionie dymił Widzew bo mieli czerowne hustki, to ja twierdze ze do przerwy 2:0 prowadził tez Widzew bo gole strzelali piłkarze w czerwonych getrach. Jak zaczely sie dymy to Maniek siedzial w szatni ale oczywiście on wie ze tam nikogo z Ruchu nie bylo.
Panie Maniek, w Gliwicach krzyczałes głosno o bandytach z Piasta, tydzień temu krzyczaleś na trybunie glosno do dziennikarzy aby pisali prawde o mafii w czarnych mundurach, to nie badz pozerem i potraf nazwać gówno gównem, niezależnie czy jest w czerwonym, czarnym lub niebieskim papierku.
Lysy - czy ty naprawde sądzisz ze na Cicha moze sobie wijechać jaka chce bojowka bez przyzwolenia, zgody, aprobaty i udzialu PF. Jeżeli tak twierdzisz to znaczy że PF są tak slabi że kazdy moze wjechać i ropier... nasz stadion.
To co piszesz wypisz wymaluj zgadza się z tym co mówi SuperManiek, któremu chwała za to że wyszedł na murawę uspokajać to wszytsko, ale to co powiedział dziennikarzom zakrawa na kpine. Maniek twierdzi że na stadionie dymił Widzew bo mieli czerowne hustki, to ja twierdze ze do przerwy 2:0 prowadził tez Widzew bo gole strzelali piłkarze w czerwonych getrach. Jak zaczely sie dymy to Maniek siedzial w szatni ale oczywiście on wie ze tam nikogo z Ruchu nie bylo.
Panie Maniek, w Gliwicach krzyczałes głosno o bandytach z Piasta, tydzień temu krzyczaleś na trybunie glosno do dziennikarzy aby pisali prawde o mafii w czarnych mundurach, to nie badz pozerem i potraf nazwać gówno gównem, niezależnie czy jest w czerwonym, czarnym lub niebieskim papierku.
hehe ale sie usmialem jak to przeczytalem :lol:Kkubicki pisze: Dla osob z PF mam kilka pytan. Czy przeprosicie za swoje zachowanie? Narazenie osob z sektora "1" to nie byla wina policji, ktora walczyla z Wami o zycie. Wbiegajac na murawe musieliscie to przewidziec. Pobicia w sektorze 10 wogole nie rozumiem. Czy PF jest w stanie zagwarantowac ze do kolejnej zadymy na Cichej nie dojdzie?
Jesli PF przeprosi, a konkretne osoby zagwarantuja w imieniu calosci, ze do powtorki nie dojdzie mozna w moim odczuciu przejsc do czynow, ktore odbuduja renome Ruchu i jego kibicow.
Jako ze nalezy dawac przyklad, publicznie przepraszam Bezdomnego za zbanowanie. Nie zmienia to faktu, ze kompletnie sie z nim nie zgadzam.
BEZDOMNY NIE WIEM CO WOBEC MNIE PLANUJESZ. MAM NADZIEJE ZE SIE KIEDYS SPOTKAMY, CHOC ZAPEWNE ZADEN Z NAS ZDANIA NIE ZMIENI.
Aha. Mam nadzieje ze skoncza sie jazdy konkretnych osob na siebie. Wyjasnijcie sobie wszystko przez PW czy przez GG, ale nie tutaj na forum.
ja nikogo przepraszal nie bede a napewno nie ciebie napinaczu z gimnazjum ! i pi***ole te twoje przeprosiny juz mi kiedys ublizyles i wtedy ci odpuscilem ! a pozatym Ruch ma znakomita renome i to wlasnie dzieki PF a nie piknikom czy tam innym ! i cala Polska dobrze o tym wie ! wiec niewiem co tu chcesz odbudowywac !
No tak, ale dlaczego nie pousuwac tylko postow z bluzgami oraz tych ktore bronily tych bandytow? Normalni powinni moc sie wypowiadac. Droga do lepszej przyszlosci jest dialog. Zamordyzm juz przerabialismy. A Stowarzyszenie to przeciez nie sa wszyscy kibice...Niebieska pisze:A więc tak: to Viro zamknął i pousuwał tematy, ale zrobił to w imieniu Nas wszystkich obecnych dzisiaj na zebraniu Stowarzyszenia. Decyzję podjęlismy jednogłośnie i była ona od początku do końca przemyślana. Każdy liczył się z podobnymi reakcjami na Forum i to się sprawdziło.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Lysy - to nie fakt z GW tylko bzdura powielana również przez Mańka. Gdybyś opatrzył ten cytat komentarzem, ze się z nim nie zgadzasz to przybił bym Ci od razu piąche. Za to masz teraz
A co do Twoich doświadczeń na trybunie, to współczuję. Też sądzę że wszędzie są idioci. Pamietaj że trybuna to budowla a nie jakaś organizacja i nikt tym nie steruje.

A co do Twoich doświadczeń na trybunie, to współczuję. Też sądzę że wszędzie są idioci. Pamietaj że trybuna to budowla a nie jakaś organizacja i nikt tym nie steruje.
-
- Kontakt:
Jak to mowi Patton: "Jak Kuba Bogu..."?Bezdomny88 pisze:hehe ale sie usmialem jak to przeczytalem :lol:
ja nikogo przepraszal nie bede a napewno nie ciebie napinaczu z gimnazjum ! i pi***ole te twoje przeprosiny juz mi kiedys ublizyles i wtedy ci odpuscilem ! a pozatym Ruch ma znakomita renome i to wlasnie dzieki PF a nie piknikom czy tam innym ! i cala Polska dobrze o tym wie ! wiec niewiem co tu chcesz odbudowywac !
Jestes tak zacofany ze az strach :shock: Zbanowales mnie na stadionie w PW... Tym juz przebiles sam siebie... Nie masz prawa nazywac siebie kibicem Ruchu... Jestes chory i w sumie nawet Ci wspolczuje...
pi***ole to co o mnie sadzisz, bo na pewno poddaje sie refleksji, gdy mnie krytykuje KTOŚ, kto soba cos reprezentuje a nie zwykly...
"a pozatym Ruch ma znakomita renome i to wlasnie dzieki PF a nie piknikom czy tam innym
:hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:
Zajebisy joke
-
- Kontakt:
Szok totalny szok po przeczytaniu niektorych powyrzszych postow.chuliganeria moge sie dorzucic do sciepy ale na psychologa dla ciebie.
zawsze mowilem, ze jeszcze bedzie NIEBIESKO i po paru dniach przemyslen twierdze ze bedzie ale ta data sie oddalila i to bardzo.
I powiem, ze w du*** mam wasze pf'owskie sztamy,uklady, zgody i kosy ludzie iddzcie sie leczyc, ja idac na mecz chce widziec mecz a nie bande debili goniacych sie z palami bo boisku.
bylem na meczu z kumpela ktora na bramie musiala wywalic wszystko z kieszeni kurtki, a takie ci*** wchodza z poltorametrowymi dragami?
Obserwujac ta "walke" z trybuny czulem sie jak starozytny rzymianin obserwujacy walke gladiatorow.
I od dzis mowie nie HWDP ale HWDPsychofanom. A tym nieszczesliwym zatrzymanym i aresztowanym zycze z calego NIEBIESKIEGO serca maksymalnych wyrokow bez prawa wyjscia warunkowego.
koniec z litoscia dla idiotow.
Acha i jeszcze jedno jezdzac ponad 20 lat na RUCH nigdy powtarzam nigdy nie czulem sie zagrozony w drodze do kasy czy stojac w kolejce po bilet.
POZDRO DLA NORMALNYCH. RUCH TO MY A NIE WY ... DEBILE.
zawsze mowilem, ze jeszcze bedzie NIEBIESKO i po paru dniach przemyslen twierdze ze bedzie ale ta data sie oddalila i to bardzo.
I powiem, ze w du*** mam wasze pf'owskie sztamy,uklady, zgody i kosy ludzie iddzcie sie leczyc, ja idac na mecz chce widziec mecz a nie bande debili goniacych sie z palami bo boisku.
bylem na meczu z kumpela ktora na bramie musiala wywalic wszystko z kieszeni kurtki, a takie ci*** wchodza z poltorametrowymi dragami?
Obserwujac ta "walke" z trybuny czulem sie jak starozytny rzymianin obserwujacy walke gladiatorow.
I od dzis mowie nie HWDP ale HWDPsychofanom. A tym nieszczesliwym zatrzymanym i aresztowanym zycze z calego NIEBIESKIEGO serca maksymalnych wyrokow bez prawa wyjscia warunkowego.
koniec z litoscia dla idiotow.
Acha i jeszcze jedno jezdzac ponad 20 lat na RUCH nigdy powtarzam nigdy nie czulem sie zagrozony w drodze do kasy czy stojac w kolejce po bilet.
POZDRO DLA NORMALNYCH. RUCH TO MY A NIE WY ... DEBILE.
za to ty jestes wielkim kibicem :lol:Kkubicki pisze:
Jak to mowi Patton: "Jak Kuba Bogu..."?
Jestes tak zacofany ze az strach :shock: Zbanowales mnie na stadionie w PW... Tym juz przebiles sam siebie... Nie masz prawa nazywac siebie kibicem Ruchu... Jestes chory i w sumie nawet Ci wspolczuje...
pozyjemy zobaczymy kto sie bedzie smial ostatni 8)