MOJE OSWIADCZENIE
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
To piszę do ludzi ktorzy są zawsze na nie wobec NU,PF,Stowarzyszenia wszyscy wypowiedzieli się co do wydarzen z 3 maja i nie ma poco ciągnąc tematu który nic nie wnosi konstruktywnego.Jesli komus nie pasuje obecny układ to zawsze może załorzyc cos swojego i probowac zrobic cos co nie robią obecnie wymienieni na początku.Ale nie lepiej siedziec i pstrykac przy klawiaturce ,zorganizujcie się wiecznie nie zadowoleni.Jak ktos napisał w grupie silni,no to jazda niech tych stowarzyszen będzie 50.Proponuję zabrac sie od nowa do roboty bo nic innego nam nie zostało i nikt tego za nas nie zrobi
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
odejscie ich i wielu ludzi zwiazanych z Ruchem to wina tylko i wylacznie ekipy<cenzura> ktora zrobila cos co nawet w swiecie hools jest dowodem glupoty i zacofaniaBuri pisze:Odejscie Radziona i Pattona jest wina wiekszosci ludzi z tego forum![]()
![]()
![]()
najlepiej to forum powinno byc zablokowane![]()
![]()
![]()
Jasne wczoraj 1 temat dzis forum a jutro co? zabronicie dostepu do internetu? tak was razi ze ludzie moga mowic to co mysla bez skrepowania?A jesli to takie glupoty to czemu sie tym tak przejmujecie...
- Patton
- Kontakt:
hehe Niebieski78 mega lol. Nie masz racji, buri napisal prawde. Nie wiesz, co jest grane, to nie wrzucaj wszystkiego teraz do jednego koszyka pt. PF. To powiedz mi, bo nie wiem, czy dobrze pamietam - sam pisales, ze kiedys dymiles tak? A to wtedy bylo dymienie dobre, teraz jest zle? Dziwny tok myslenia :? Pozdrawiam!
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
- Patton
- Kontakt:
a mysle, ze pora to wreszcie napisac. Miejcie sobie jakie chcecie opinie, piszcie sobie wszystko co wam slina na jezyk przyniesie. Ale miejcie tez odwage poniesc konsekwencje wlasnych slow. Bo jestescie dla reszty w 90% anonimowi tutaj na forum. Chlopaki z NU niestety do waszej wiadomosci sa w pewnym stopniu odpowiedzialni za to forum, tylko co was to interesuje prawda? Wiem jedno - nikt z was oficjalnie nie powtorzy tych slow, ktore tutaj napisaliscie pod adresem PF, bo sie boicie
Ktos zaprzeczy? Pewnie wiekszosc, szkoda, ze znowu tylko piszac, siedzac sobie przy herbatce przed monitorkiem.... 8) Pozdrawiam 

Kurna, zas sie dalem skusic, ale czytajac pierd... pattona, buriego i innych napisze jeszcze raz:
TAK!! BOJE SIE!! Nie mam zamiaru dostac po ryju, za to, ze wrzeszcze "wypierd..." do debili w maskach!!!!
Chetnie bym sie z Wami spotkal, ale po co? Zeby poznac "moc" waszych piesci? A moze natknal bym sie na tych, co wskoczyli do 10 ?? Tylko jedno umiecie pisac: "powiedz nam to w twarz, nic nie robisz itd, itp". Pieprzenie
W tej chwili nie rozwodze sie nad 3.V, ale nad Wasza glupota: bo zamiast tepic bandytow, tepicie nas, "piknikow" !! Tak, tak!! To MY jestesmy winni, ze Radzion chce odejsc, to MY jestesmy winni, ze banuja innych...
Powiem Wam cos: 15 lat temu nie bylo zadnych PS,CHWDP, NU, i innych takich, a doping byl o wiele lepszy i "inteligentniejszy" niz teraz. To grupy (nie tylko w Ruchu) typu PS itp stworzyly to zlo. Bojowki? Buahahaha, po ch.. mi jakies bojowki?! Policja jest od tego - gdyby nie oni, rannych byloby o wiele wiecej...
No, ale przeciez "uratowaliscie" mi moj tylek i to nie jeden raz. Baaaardzo Wam dziekuje, szkoda, ze nie chroniliscie dzieci i starszych facetow na 1. Bohaterzy, psia mac...
jalboss, Gerhat: swiete slowa napisaliscie, tylko czy niektorzy to zrozumieja..? Sadzac po wypowiedziach - watpie :?
(i zas mi sie dostanie za bluzganie....blablabla)

TAK!! BOJE SIE!! Nie mam zamiaru dostac po ryju, za to, ze wrzeszcze "wypierd..." do debili w maskach!!!!
Chetnie bym sie z Wami spotkal, ale po co? Zeby poznac "moc" waszych piesci? A moze natknal bym sie na tych, co wskoczyli do 10 ?? Tylko jedno umiecie pisac: "powiedz nam to w twarz, nic nie robisz itd, itp". Pieprzenie

W tej chwili nie rozwodze sie nad 3.V, ale nad Wasza glupota: bo zamiast tepic bandytow, tepicie nas, "piknikow" !! Tak, tak!! To MY jestesmy winni, ze Radzion chce odejsc, to MY jestesmy winni, ze banuja innych...
Powiem Wam cos: 15 lat temu nie bylo zadnych PS,CHWDP, NU, i innych takich, a doping byl o wiele lepszy i "inteligentniejszy" niz teraz. To grupy (nie tylko w Ruchu) typu PS itp stworzyly to zlo. Bojowki? Buahahaha, po ch.. mi jakies bojowki?! Policja jest od tego - gdyby nie oni, rannych byloby o wiele wiecej...
No, ale przeciez "uratowaliscie" mi moj tylek i to nie jeden raz. Baaaardzo Wam dziekuje, szkoda, ze nie chroniliscie dzieci i starszych facetow na 1. Bohaterzy, psia mac...
jalboss, Gerhat: swiete slowa napisaliscie, tylko czy niektorzy to zrozumieja..? Sadzac po wypowiedziach - watpie :?
(i zas mi sie dostanie za bluzganie....blablabla)

- radzion
- Kontakt:
nie no bez komentarza :?
kurde sam niektorzsy naprowdy nic nie rozumieja!
tak jest ze niestety niektorzy nie potarfia zrozumiec ze jo nie moga odpowiadac za czyjes wpisy!dlatego min dlatego rezygnujE! NIE MOM ZAMIARU za kozdym razem sie tlumaczyc i obrywac za cos czego jo nie zrobiolch! moze wreszcie byda meic swiety spokoj!bo juz od dluzszego czasu gralo mi tona nerwach!koniec!
a jak sie komus nie podobo moja decyzja to trudno!wom sie latwo wszystko godo!

kurde sam niektorzsy naprowdy nic nie rozumieja!
widzisz ku..a potem pretensje o to sa keirowanemin do mnie i to jo mom pr***ebane!za to ze wy sie bluzgocie!!to ejst chore ale tak jest, bo tak jak napisol buri wy ejstescie anonimowi anos znaja! i to do nos sa kierowane pretensje!i to mnie wkurwio,TAK!! BOJE SIE!! Nie mam zamiaru dostac po ryju, za to, ze wrzeszcze "wypierd..." do debili w maskach!!!!
Chetnie bym sie z Wami spotkal, ale po co? Zeby poznac "moc" waszych piesci?
tak jest ze niestety niektorzy nie potarfia zrozumiec ze jo nie moga odpowiadac za czyjes wpisy!dlatego min dlatego rezygnujE! NIE MOM ZAMIARU za kozdym razem sie tlumaczyc i obrywac za cos czego jo nie zrobiolch! moze wreszcie byda meic swiety spokoj!bo juz od dluzszego czasu gralo mi tona nerwach!koniec!
a jak sie komus nie podobo moja decyzja to trudno!wom sie latwo wszystko godo!
-
- Kontakt:
Jo powiem tylko tak :
- głosowanie na vlepki - min. niebieskie tło i napis "Psycho Fans"
- szaliki na których widnieje nazwa Psych Fans
- spiewy podczas meczu "Zawsze wierni....... po kres życia Psycho Fani"
- wszelkie rozmowy na róznego rodzaju forach internetowych, a takze z róznymi znajomymi o tym że Ruch ma najsilniejsza ekipe na Śląsku, że najlepsza bojówa itp.
- przypomnijcie tez obie co pisaliscie co mowiliscie po róznych mecz np. pamietny GKS - Ruch ( kto wtedy krytykował naszych chopców ), Cracovia - Ruch ( wtedy zas gadaliscie że cracovia miała cufla bo cała bojówa była poza stadionem )
Moze to zech zbyt logicznie ni ułożył, ale wiadomo o co chodzi
- głosowanie na vlepki - min. niebieskie tło i napis "Psycho Fans"
- szaliki na których widnieje nazwa Psych Fans
- spiewy podczas meczu "Zawsze wierni....... po kres życia Psycho Fani"
- wszelkie rozmowy na róznego rodzaju forach internetowych, a takze z róznymi znajomymi o tym że Ruch ma najsilniejsza ekipe na Śląsku, że najlepsza bojówa itp.
- przypomnijcie tez obie co pisaliscie co mowiliscie po róznych mecz np. pamietny GKS - Ruch ( kto wtedy krytykował naszych chopców ), Cracovia - Ruch ( wtedy zas gadaliscie że cracovia miała cufla bo cała bojówa była poza stadionem )
Moze to zech zbyt logicznie ni ułożył, ale wiadomo o co chodzi
- Patton
- Kontakt:
Harpo - rece skladaja sie do braw. Dlugo myslales nad tym postem? :twisted: Ty sie nawet ze stowarzyszeniem nie spotkasz, bo Ci ciezko dupe ruszyc z domu, nie mowiac juz o chlopakach z NU, z ktorymi mozna normalnie pogadac, co duzo osob poswiadczy. 15 lat temu byly inne czasy czlowieku - daj wszystkim prace, wychowanie i wyzsze wyksztalcenie, to niektorzy chlopcy nie beda sie gonic po osiedlach, tylko pojda do teatru ogladac. A jak niektorzy popierdalali po stadionach, jak napierdalali milicje, lali sie z gorolami zza rzeki to co to bylo jak nie chuliganka? A pewnie wystepy teatru lalek co? Brales w nim udzial? Pewnie jako babcia klozetowa co? :lol:
P.S. - Kazdy atak na moja osobe, bede odpieral. Jak Kuba Bogu....
Pozdrawiam 8)
P.S. - Kazdy atak na moja osobe, bede odpieral. Jak Kuba Bogu....
Pozdrawiam 8)
-
- Kontakt:
nie Patton nie masz racji to jest jeden koszyk ..to ze KKubicki ,sponsorzy czy ktokolwiek inny chce mniej uczestniczyc w zyciu Ruchu Chorzow(wycofac sie) to konsekwencja tego co sie stalo w poniedzialek moze nie zawsze w lini prostej ale jednakPatton pisze:hehe Niebieski78 mega lol. Nie masz racji, buri napisal prawde. Nie wiesz, co jest grane, to nie wrzucaj wszystkiego teraz do jednego koszyka pt. PF. To powiedz mi, bo nie wiem, czy dobrze pamietam - sam pisales, ze kiedys dymiles tak? A to wtedy bylo dymienie dobre, teraz jest zle? Dziwny tok myslenia :? Pozdrawiam!
a teraz wejdz na moj profil potem zobacz wszystkie posty i znajdz 1(slownie:jeden) o tym ze ja kiedys dymilem Bo to ostatnio w Polsce modne pi***olic na czyjs temat glupoty z kosmosu(vide Lepper)
Jesli nie znajdziesz to fajnie jakbys to sprostowal bo w oczach wielu ludzi przedstawiles mnie jako poje***
A swoja droga ja jestem za tym zeby hoolsy se dymily jak chca ale w parkach , na polach tam gdzie nie ma to zadnego zwiazku z Ruchem i normalnymi ludzmi
szkoda ze nie widzisz roznicy miedzy tym a poniedzialkiem
i nie ma wielki lol bo NIC w tym co sie stalo nie jest smieszne (no moze to ze jeszcze jestescie tak beszczelni ze chcecie wbrew Krzychowi reaktywowac dzial Kibice to jest smieszne...)
-
- Kontakt:
OBOJETNIE KTO MA DO RADZIONA I CHLOPAKOW Z NU PRETENSJE O POSTY NA FORUM TO W MOIM ODCZUCIU - D.E.B.I.L., a jego IQ jest porazajace
Nie wnikam kto tak sądzi, kto ich oskarża... Ale jesli te osoby czytaja tego posta niech zabiera rozped i pierdolna sie o sciana.
Forum jest otwarte i publiczne. Nie jest niczyja wlasnoscia. Te osoby pewnie teraz sa za zamknieciem forum, trynuny glownej i ogolnie za stępieniem wszystkich kibicow bo oni tez maja odmienne zdanie!?
Wymaga sie by szanowac zdanie m.in. hoolsow. Zgoda, a tylko wtedy gdy proces ten bedzie obustronny
WY KTORZY MACIE PRETENSJE O STAN FORUM - ODPIERDOLCIE SIE!
Nie wnikam kto tak sądzi, kto ich oskarża... Ale jesli te osoby czytaja tego posta niech zabiera rozped i pierdolna sie o sciana.
Forum jest otwarte i publiczne. Nie jest niczyja wlasnoscia. Te osoby pewnie teraz sa za zamknieciem forum, trynuny glownej i ogolnie za stępieniem wszystkich kibicow bo oni tez maja odmienne zdanie!?
Wymaga sie by szanowac zdanie m.in. hoolsow. Zgoda, a tylko wtedy gdy proces ten bedzie obustronny
WY KTORZY MACIE PRETENSJE O STAN FORUM - ODPIERDOLCIE SIE!
-
- Kontakt:
[LOG ON]
patrzac na ta cala dyskusje mozna powiedziec jedno siegnelismy dna a wiekszosc tu dyskutujacych nie ma wlasnego zdania przejawy indywidalnosci sa miete w zarodku a kazdy post jest tylko wolaniem w oczekiwaniu na poparcie... nie udzielam sie na forum z przyczyn starszym forumowiczom znanych co nie przeszkadza mi jednak sledzic wszystkiego na biezaco i musze stwierdzic ze mimo iz radziona nie trawie od samego poczatku jak tu zawital o tyle jego decyzja jest dla mnie zrozumiala... kilkanascie miesiecy temu pisalem o problemie podzialu jaki nastapil lecz wiekszosc uwczesnych forumowiczow go bagatelizowala ... o dziwo poniedzialkowe zajscia moga miec calkiem odwrotny skutek dla tego klubu nizli chcieli by wieszczyc najwieksi pesymisci jakim i ja do tegoz dnia bylem... byc moze zatrzesie to tym klubem tak jak nic do tej pory zwlaszcza o ile kary pzpnu beda wieksze niz wiekszosc z nas przypuszcza poniewaz drugoligowy byt nic nikogo nie nauczyl a wrecz zostal przyjety z pokora (vide 11 grudnia gdziez byly te niezliczone tlumy fanow - nadmienie ze pf sie stawili) ... wieszanie psow na pf czy biednym radzionie czy patonie (vira oczywiscie wszyscy uwielbiaja--sorki za ta zlosliwosc) mija sie z celem gdyz jak kazdy spojrzy w swoje serce to przyzna szczerze ze nie raz i to na tym forum jawnie dawal wyrazy sympati dla dzialalnosci grupy bojowej jak i "swiecacej przykladem" (tak na marginesie nazwa wyjatkowo nie trafiona i powielona byc moze przypadkiem z juz istniejacej poza granicami naszego kraju) ... mysle ze nie byloby problemu gdyby zamieszanie rozpoczelo sie 45 minut pozniej a usprawiedliwienia same by sie znalazly (prowokacja lub jakis jeszcze bardziej wyjety z kosmosu) prawda jest taka ze zapomnial wol jak cieleciem byl a sytuacja naszej mlodziezy wymknela sie z pod kontroli co sami zapewne juz zrozumieli a kary jakich sie pewnie "dosluzyli" (a raczej nie zanosi sie zeby byly male) beda wystarczajacym utrapieniem dla nich jak i ich rodzin ... jedno co mnie martwi ze cala ta sytuacja kolejny raz odwrocila nasza uwage od jednej z najwiekszych zgnilizn jaka toczy nasz klub ... a bynajmniej nie sa nia bandyci pf czy jak tam se chcecie to zjawisko nazywac bo ono jest tylko czubkiem gory ktorej wyglada na to ze nikt nawetnie chce zobaczyc
ps
tak juz zupelnie z innej beczki forum stalo sie odretwiale i zatracilo swoj styl
ps2
dzialania pana kubickiego sa dla mnie niezrozumiale (a wlasciwie BARDZO zrozumiale i czytelne) aczkolwiek to jego piaskownica i poki ma sie z kim w niej bawic zycze powodzenia
ps3
DOSTANE WRESZCIE TEGO BANA ?
[LOG OFF]
patrzac na ta cala dyskusje mozna powiedziec jedno siegnelismy dna a wiekszosc tu dyskutujacych nie ma wlasnego zdania przejawy indywidalnosci sa miete w zarodku a kazdy post jest tylko wolaniem w oczekiwaniu na poparcie... nie udzielam sie na forum z przyczyn starszym forumowiczom znanych co nie przeszkadza mi jednak sledzic wszystkiego na biezaco i musze stwierdzic ze mimo iz radziona nie trawie od samego poczatku jak tu zawital o tyle jego decyzja jest dla mnie zrozumiala... kilkanascie miesiecy temu pisalem o problemie podzialu jaki nastapil lecz wiekszosc uwczesnych forumowiczow go bagatelizowala ... o dziwo poniedzialkowe zajscia moga miec calkiem odwrotny skutek dla tego klubu nizli chcieli by wieszczyc najwieksi pesymisci jakim i ja do tegoz dnia bylem... byc moze zatrzesie to tym klubem tak jak nic do tej pory zwlaszcza o ile kary pzpnu beda wieksze niz wiekszosc z nas przypuszcza poniewaz drugoligowy byt nic nikogo nie nauczyl a wrecz zostal przyjety z pokora (vide 11 grudnia gdziez byly te niezliczone tlumy fanow - nadmienie ze pf sie stawili) ... wieszanie psow na pf czy biednym radzionie czy patonie (vira oczywiscie wszyscy uwielbiaja--sorki za ta zlosliwosc) mija sie z celem gdyz jak kazdy spojrzy w swoje serce to przyzna szczerze ze nie raz i to na tym forum jawnie dawal wyrazy sympati dla dzialalnosci grupy bojowej jak i "swiecacej przykladem" (tak na marginesie nazwa wyjatkowo nie trafiona i powielona byc moze przypadkiem z juz istniejacej poza granicami naszego kraju) ... mysle ze nie byloby problemu gdyby zamieszanie rozpoczelo sie 45 minut pozniej a usprawiedliwienia same by sie znalazly (prowokacja lub jakis jeszcze bardziej wyjety z kosmosu) prawda jest taka ze zapomnial wol jak cieleciem byl a sytuacja naszej mlodziezy wymknela sie z pod kontroli co sami zapewne juz zrozumieli a kary jakich sie pewnie "dosluzyli" (a raczej nie zanosi sie zeby byly male) beda wystarczajacym utrapieniem dla nich jak i ich rodzin ... jedno co mnie martwi ze cala ta sytuacja kolejny raz odwrocila nasza uwage od jednej z najwiekszych zgnilizn jaka toczy nasz klub ... a bynajmniej nie sa nia bandyci pf czy jak tam se chcecie to zjawisko nazywac bo ono jest tylko czubkiem gory ktorej wyglada na to ze nikt nawetnie chce zobaczyc
ps
tak juz zupelnie z innej beczki forum stalo sie odretwiale i zatracilo swoj styl
ps2
dzialania pana kubickiego sa dla mnie niezrozumiale (a wlasciwie BARDZO zrozumiale i czytelne) aczkolwiek to jego piaskownica i poki ma sie z kim w niej bawic zycze powodzenia
ps3
DOSTANE WRESZCIE TEGO BANA ?
[LOG OFF]
Czyli jednak PF brali w tym czynny udzial... To ja naprawde nie rozumiem tych ktorzy ich bronia... Moze uskutecznic jakis bojkot tych ludzi ze strony reszty kibicow? Sam nie wiem ale wydaje mi sie, ze kibice Ruchu musza tez jakos zadzialac aby nie dopuscic do tego typu rozbojow w przyszlosci i pokazac, ze nie jest to mile widziane.NIEBIESKI_ pisze: a chcecie wypędzić PF z stadionu heh ok ale nietylko oni byli na murawie !!