Stowarzyszenie - osoby
Stowarzyszenie - osoby
Chciałem tylko poinformować osoby przegladajace forum, ze osoby piszące tutaj, a będące członkami Stowarzysznia Sympatyków KS RUCH to:
Amra, Bolek, Viro, WojtekO, MiG29
Proszę, żeby wpisy innych osób nie były kojarzone z Stowarzyszeniem
Amra, Bolek, Viro, WojtekO, MiG29
Proszę, żeby wpisy innych osób nie były kojarzone z Stowarzyszeniem
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Mig29 mam tylko jedno pytanie.
Czy wymienione przez Ciebie osoby zawsze wypowiadają się na forum w imieniu stowarzyszenia czy tez w swoim wlasnym?
Bo rozróżnienie tego było moim zdaniem przyczyną wielu niepotrzebnych sporów. Moze by tak wprowadzić jakiś kod rozróznijacy oficjalki od sytuacji kiedy ktoś chce "pokozaczyć"(ckokowiek to znaczy)
ps
proszę o oficjalną odpowiedź Miga (z tego co pamiętam miałeś byc sekretarzem
więc twoja bedzie jak najbardziej na miejscu, bo prezes już nie chce ze mną gadać
)))
pozdro
Czy wymienione przez Ciebie osoby zawsze wypowiadają się na forum w imieniu stowarzyszenia czy tez w swoim wlasnym?
Bo rozróżnienie tego było moim zdaniem przyczyną wielu niepotrzebnych sporów. Moze by tak wprowadzić jakiś kod rozróznijacy oficjalki od sytuacji kiedy ktoś chce "pokozaczyć"(ckokowiek to znaczy)
ps
proszę o oficjalną odpowiedź Miga (z tego co pamiętam miałeś byc sekretarzem

pozdro
Domyslam siedo czego pijesz... :lol:
Sens mojej wyliczanki jesyt taki, by osoby postronne nie identyfikowały innych osób z Stowarzyszeniem. I tylko wymienione osoby piszą w imieniu Stowarzyszenia.
Generalnie jak jest sytuacja problemowa, to staramy sie mówić jednym głosem, choć oczywiscie nie odpowiadam za osobiste "wrzuty" niektóych z nas, mimo, że generalnie jest zasada o której pisałem
Sens mojej wyliczanki jesyt taki, by osoby postronne nie identyfikowały innych osób z Stowarzyszeniem. I tylko wymienione osoby piszą w imieniu Stowarzyszenia.
Generalnie jak jest sytuacja problemowa, to staramy sie mówić jednym głosem, choć oczywiscie nie odpowiadam za osobiste "wrzuty" niektóych z nas, mimo, że generalnie jest zasada o której pisałem
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
dzieki Mig za szybka odpowiedz
czyli nic sie praktycznie nie zmienilo od naszych spotkan i was nie przybylo (chociaz dwóch co tutaj pisali kojarzylem z Wami, nie tylko ja),
ponawiam prosbe: jak mozna zostać czlonkiem sytowarzyszenia i placic skladki ?
Czyzby wam nie zlaezalo na kasie, która idzie na pozyteczne cele?
Dając kasę tez można robic coś pozytecznego, nie tylko liczy się to czy mam w reku racę czy nie. Pomagac można w różny sposób.
czyli nic sie praktycznie nie zmienilo od naszych spotkan i was nie przybylo (chociaz dwóch co tutaj pisali kojarzylem z Wami, nie tylko ja),
ponawiam prosbe: jak mozna zostać czlonkiem sytowarzyszenia i placic skladki ?
Czyzby wam nie zlaezalo na kasie, która idzie na pozyteczne cele?
Dając kasę tez można robic coś pozytecznego, nie tylko liczy się to czy mam w reku racę czy nie. Pomagac można w różny sposób.
- Patton
- Kontakt:
Gerhat - choragiewko na wietrze, nagle Ci tak na Stowarzyszeniu zalezy? Wczesniej bez mrugniecia oka jechales po chlopakach ile tylko mogles, teraz nagle zmieniasz zdanie??? Albo znowu prowadzisz swoje chore gierki, ktore daja Ci satysfakcje jak siedzisz przed monitorkiem z usmiechem na ryju, ze komus pojechales? Nie zdzwilibym sie, jakbys zostal jakims przerzutem jeszcze - Tobie z tym do twarzy...
VAE VICTIS 

Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
-
- Kontakt:
Gerhat, odpowiedź na Twoje pytanie jest prostsza niż myślisz, jeżeli ktoś z Nas pisze ja myślę, uważam itp. to wypowiada się we własnym imieniu, jeśli pisze Stowarzyszenie postanowiło, uważa; My ... uważamy, zdecydowaliśmy, zrobiliśmy itp. pisze w imieniu Stowarzyszenia.
Jeśli ktoś nie mówi bezpośrednio, czy pisze w imieniu swoim czy Stowarzyszenia to również jest oczywiste, że robi to w swoim imieniu.
To naprawdę nie jest takie trudne, bez trudu można się zorientować. Jeszcze masz jakieś wątpliwości, jeśli tak to pytaj.
PozdRawiam
Jeśli ktoś nie mówi bezpośrednio, czy pisze w imieniu swoim czy Stowarzyszenia to również jest oczywiste, że robi to w swoim imieniu.
To naprawdę nie jest takie trudne, bez trudu można się zorientować. Jeszcze masz jakieś wątpliwości, jeśli tak to pytaj.
PozdRawiam
- vahanara
- Kontakt:
- Schlesien
- Kontakt: