[13 kolejka] Ruch Chorzów-Jagiellonia Białystok
-
- Kontakt:
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
-
- Kontakt:
-
jesli to prawda z tymi skautami z PSV to lepszego szpilu sobie wybrac nie mogli 
btw wczoraj ponoc Tauron (nie tylko) zaproszony przez zarzad gksu ogladal szpil ich z Pogonia..i geje fest podniecone jakie to widowisko stworzyli....ale w porównaniu z naszym szpilem to wygladalo to jak liga Bangladeszu ;p

btw wczoraj ponoc Tauron (nie tylko) zaproszony przez zarzad gksu ogladal szpil ich z Pogonia..i geje fest podniecone jakie to widowisko stworzyli....ale w porównaniu z naszym szpilem to wygladalo to jak liga Bangladeszu ;p
- milanos
- Kontakt:
- Rickenn10
- Kontakt:
-
- Kontakt:
dasz rade puscic Szybka Piłke na Niebiescy.TV?milanos pisze:NIEBIESCY jesteście WIELCY !!!
Coś pięknego!, Aż chce się płakać ze szczęścia!!
Jak Ja jestem dumny że jestem NIEBIESKI!!!!!!!!!!!!!!![]()
nie wiem czy Cie urzadza, ale w temacie Ruch w TV jest mecz do pobrania z RapidshareRickenn10 pisze:zapodaj no mecz w calosci Bo za duzo to nie widzialem nic
Ostatnio zmieniony 8 lis 2009, o 21:12 przez 19aRtuR20, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
- milanos
- Kontakt:
Niestety, kanał został zbanowany w trakcie meczu. Nie wiem w której minucie bo byłem na stadionie. Całe nagranie moderatorzy Ustream usunęli. O 2 w nocy leci powtórka to nagram i wrzucę linkaRickenn10 pisze:Milanos zapodaj no mecz w caloscimilanos pisze:NIEBIESCY jesteście WIELCY !!!
Bo za duzo to nie widzialem nic

Tak, zapraszam na Niebiescy.TV na cały program19aRtuR20 pisze:dasz rade puscic Szybka Piłke na Niebiescy.TV?milanos pisze:NIEBIESCY jesteście WIELCY !!!
- Rickenn10
- Kontakt:
- Ridej1920
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
wynik super ale czas trochę pomarudzić
sporo dziś było mankamentów w naszej grze
cieszy skuteczność choć oczywiście było też kilka setek, ale jak strzelają 5 to jest ok
patrząc w przyszłość to jak z naszej gry wyeliminowane zostaną mankamenty które dziś, i nie tylko dziś, miały miejsce to będzie OGIEŃ
jest dobrze ale ta drużyna może osiągnąć jeszcze wyższy poziom
sporo dziś było mankamentów w naszej grze
cieszy skuteczność choć oczywiście było też kilka setek, ale jak strzelają 5 to jest ok

patrząc w przyszłość to jak z naszej gry wyeliminowane zostaną mankamenty które dziś, i nie tylko dziś, miały miejsce to będzie OGIEŃ
jest dobrze ale ta drużyna może osiągnąć jeszcze wyższy poziom
nigdy nie jest za późno
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- bluelive
- Kontakt: