[13 kolejka] Ruch Chorzów-Jagiellonia Białystok

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ

Jakmi wynikym zakończy sie szpil?

Wygro Ruch
149
91%
Rymis
7
4%
Wygro Jaga
8
5%

Liczba głosów: 164

Wiadomość
Autor
Dżem
Kontakt:

#121 Post autor: Dżem » 8 lis 2009, o 17:37

Lukas89 pisze:Ruch znów strzela.. świątek,piątek czy Niedzielan :padam:

---

Szanowni działacze.. prosze Was, przedłużcie ten kontrakt z Andrzejem !

Przecudowny mecz... tak jak wspomniałem.. tyle czasu czekaliśmy na taką drużynę !

Dziękuje Wam :padam:

Tym razem świnsko grypa czy co ?
Synek weź się wstydu oszczędź, dwa metry na stadion a codziennie mosz najwięcej do napisania...
Mecz za***isty, jak byli jacyś zagraniczni scouci to coś czuję że jakaś oferta wpłynie za Abdula bądź Niedzielana.

Roni2580

#122 Post autor: Roni2580 » 8 lis 2009, o 17:39

Dopiero wrocilem i to co ogladalem mozna okreslic jednym zdaniem

"co tu sie dzieje o kur** co tu sie dzieje"

Qfaj1
Kontakt:

#123 Post autor: Qfaj1 » 8 lis 2009, o 17:42

TO BYLA LM W NAJLEPSZYM WYDANIU BRAAAWA DLA PILKORZY.NO I JESZCZE TA CZWARTO PORAZKA SZCZEW :rotfl: EUFORIA!

COBRA

#124 Post autor: COBRA » 8 lis 2009, o 17:48

Dla takich chwil warto zyc!!
Idemy na maistRa a co!!

Awatar użytkownika
ObeRschlesien
Kontakt:

#125 Post autor: ObeRschlesien » 8 lis 2009, o 17:51

http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/0,0.html BRAMKI :rotfl: Ecik ciekawe czy mierzyl :rotfl:

http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/77,91 ... graja.html po prawej mozna kliknac na danego zawodnika i zoboczyc ile strzalow oddol kartki itd

BRAWO NIEBIESCY :padam:

Niedzialn tys je jak : Michael Phelps w wodzie i Usain Bolt na bieżni , Jak Blyskawica ! :padam:
Obrazek

Awatar użytkownika
ch-R

#126 Post autor: ch-R » 8 lis 2009, o 18:06

Dżem pisze:
Lukas89 pisze:

---

Przecudowny mecz... tak jak wspomniałem.. tyle czasu czekaliśmy na taką drużynę !

Synek weź się wstydu oszczędź, dwa metry na stadion a codziennie mosz najwięcej do napisania...
Mecz za***isty, jak byli jacyś zagraniczni scouci to coś czuję że jakaś oferta wpłynie za Abdula bądź Niedzielana.
Mi by było wstyd sie wypowiadać kiedy pora metrów jest szpil a jo w doma siedza ale widza że Pan Lukas89 sie nie bardzo przejmuje . :wstyd:

Piękny szpil , wszyscy godali że Lechia nom sie postawiła ale teraz wyraźnie Jaga była najlepszym zespołem na Cichej w roli gościa . Abdul :padam: :cwaniak:
Ostatnio zmieniony 8 lis 2009, o 18:34 przez ch-R, łącznie zmieniany 1 raz.
Mahatma Gandhi

Naj­pierw cię ig­no­rują. Po­tem śmieją się z ciebie. Później z tobą wal­czą. Później wyg­ry­wasz.

ruchfans
Kontakt:

#127 Post autor: ruchfans » 8 lis 2009, o 18:08

Gol Sobiecha to już jest chyba trafienie kolejki. Ogólnie mecz kapitalny ale również za sprawą Jagi, która (jak to już wcześniej zauważył) była pierwszą drużyną, która przyjechała tu grać otwarty futbol, jak to się skończyło wszyscy widzieli. Nie zmienia to faktu, że były momenty gdzie sprawiedliwy byłby wynik remisowy. Nasi jednak zanotowali kapitalną skuteczność w tym meczu. Soebiech powinien ten mecz skończyć z hat-trickiem Niedzielan to dzisiaj klasa sama dla siebie. Te dwie bramki bez asyst - sam sobie wywalczył piłkę i zwieńczył dzieło. Pracowały extra boki. Solidnie Grzybek i Janoszka a za ich plecami świetnie w ofensywie włączali się Nykiel z Brzyskim. Indywidualne błędy przy straconych bramkach, Janoszka przy pierwszej bramce i najpierw Baran, który stracił piłkę w środku pola i Nykiel który nie upilnował Reicha, przy drugiej bramce.

Piękna niedziela:-)
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----

19spaRtans20
Kontakt:

#128 Post autor: 19spaRtans20 » 8 lis 2009, o 18:09

coż powiedzieć. Dziękujemy i prosimy zeby za tydzien u kuchenkorza było tak samo :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Wojowników Dwóch Widzew i Ruch

pedro-sbl
Kontakt:

#129 Post autor: pedro-sbl » 8 lis 2009, o 18:12

szpil zajeboza szkoda, ze braklo konsekwencji po zdobyciu tora tymu jaga mogla szczelic dwa tory. Eleganckie zachowanie Sobiecha. Teroz na amica i oby niy przegrali szpilu jeszcze w szatni, ino zwyciestwo.
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.

http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280

marek79
Kontakt:

#130 Post autor: marek79 » 8 lis 2009, o 18:13

mecz ze szok :rotfl: :rotfl:

Brawo Jaga :padam: :padam: :padam:

pierwszy zespol co grol otwarty bal i nawet przy wyniku 3:1 nie mozna bylo byc pewnym wyniku

Brawo Niedzielan, Sobiech , Grzyb, Brzyski, Pilarz , Nykiel, Janoszka, Straka, Sadlok, Grodzicki, Baran, Zając , Pulkowski i .... Balaz za 30 sekund

Dzis nawet jesli byly bledy to wynikly one niy z braku umiyjetnosci ale z bardzo dobry gry zawodnikow z obydwu zespolow, dobry taktyki i umiyjetnosci przewidywania co do ustawiynio sie grajkow co powodowalo wlasnie blyndy

tak po prowdzie to wynik mogl byc dzisioj z 10:6 do nos

:padam: :padam: :padam: :padam: :padam: :padam:

Nasz oping na poczatku to tragedia ale dzieki dyrygentom Ruchu czyli pilkarzom (dzieki za bramka) doping ruszyl ale juz widza te trybuny jakby bylo 0:0 do 80 min

Awatar użytkownika
Korfanty
Kontakt:

#131 Post autor: Korfanty » 8 lis 2009, o 18:13

Dawno takiego meczu nie było :padam: ,ostatnio to ŁKS w drugiej lidze(mecz przed benefisem Gucia).Tutaj niema co pisać wszystko działa do perfekcji :padam: :padam: :padam: to,że stracili dwie bramki to nic ale ile za to strzelili :padam: :padam: :padam:
Teraz mogę to powiedzieć idziemy na MajstRa :padam: :padam: :padam: NASZ RUCH Chorzów TYLKO ON!!!!!!!!!!ALE ALE ALE OOOOO :D
Jestem Górnoślązakiem czyli Polakiem
"Małe ojczyzny uczą żyć w ojczyznach wielkich i w wielkiej ojczyżnie ludzi"
Za Ruchem zawsze pochłonięty całkiem
44 !!!

Paveel
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#132 Post autor: Paveel » 8 lis 2009, o 18:17

No mecz kapitalny, dużo bramek, akcja za akcją :D Oby wiecej takich .
Widzę, ze Sobiech z Niedzielanem rozstrzelali się na dobre :hyhy:
Oby tak do konca sezonu i potem mistrzostwo Polski :zawstydzony:
Ruchu nasz ukochany
My Wspieramy zawsze Cie
Głośny doping, mecz wygrany
To dziś dla nas liczy się ...

Lukas89
Kontakt:

#133 Post autor: Lukas89 » 8 lis 2009, o 18:19

ch-R pisze:
Dżem pisze:
Lukas89 pisze:

---

Mi by było wstyd sie wypowiadać kiedy pora metrów jest szpil a jo w doma siedza ale widza że Pan Lukas89 sie nie bardzo przejmuje . :wstyd:

Piękny szpil , wszyscy godali że Lechia nom sie postawiła ale terz wyraźnie Jaga yła najlepszym zespołem na Cichej w roli gościa . Abdul :padam: :cwaniak:

Mnie by było wstyd komentować jakbym meczu nie widział i czytał tylko relacje tekstową.Ale każdy oglądam lub w miare możliwości jestem.

a poza tym to: http://pl.wikipedia.org/wiki/Forum_dyskusyjne

A,że nie jestem na każdym mam swoje powody.

kończe mój temat bo nie chce ostrzeżenia dostać, chociaż może niektórym byłoby to na ręke.

bez odbioru.
Obrazek

Awatar użytkownika
choRzowsko1920
Kontakt:

#134 Post autor: choRzowsko1920 » 8 lis 2009, o 18:22

to był piękny meecz !!! :) łaaahh.. dla takich chwil waRto życ.. ;)

udziałowiec
Kontakt:

#135 Post autor: udziałowiec » 8 lis 2009, o 18:39

to teraz nadejdą czasy które zwerifikują Ruch. Lech i Wisła. Jeden egzamin został oblany(Legia. W sumie to dwa, bo i Wisła)

ODPOWIEDZ