Pan Gerard Cieślik
-
- Kontakt:
Pan Gerard Cieślik
Witajcie niebieska rodzino z całej Polsk. Piszę po Polsku bo zdaję sobie sprawę że kibice Ruchu sa rozsiani po całej Polsce. Dziś byłem w szpitalu w którym leży na intensywnej terapi ikona Ruchu - Gerard Cieślik. Nie jestem typem twardziela więc zrobiło mi się smutno widząc zmęczonego człowieka walczącego z życiem.
My kibice Ruchu powinniśmy w najbliższą niedzielę wspomóc Pana Gerarda dopingiem na jego cześć. Dowiedziemy w ten sposób że nasz klub, nasza historia, nasi piłkarze i wreście nasze 14 gwiazdek to jest jedno i to jesteśmy my.
Proponuję doping na meczu z Jagielonią by wspomóc Pana Gerarda. Tak jak nasi ojcowie i dziadkowie przed laty nie dopuscili aby Pana Gerarda do wojska wchłoneła legia warszawa tak my nie zapomnijmy o zasługach Pana Gerarda dla naszego klubu.
My kibice Ruchu powinniśmy w najbliższą niedzielę wspomóc Pana Gerarda dopingiem na jego cześć. Dowiedziemy w ten sposób że nasz klub, nasza historia, nasi piłkarze i wreście nasze 14 gwiazdek to jest jedno i to jesteśmy my.
Proponuję doping na meczu z Jagielonią by wspomóc Pana Gerarda. Tak jak nasi ojcowie i dziadkowie przed laty nie dopuscili aby Pana Gerarda do wojska wchłoneła legia warszawa tak my nie zapomnijmy o zasługach Pana Gerarda dla naszego klubu.
-
- Kontakt:
- ch-R
Mnie tylko zastanawia dlaczego oficjalna strona klubu nie dodała info o Panu Gerardzie a co najważniejsze za pośrednictwem tej strony nie życzyła rychłego powrotu do zdrowia , troche wsyd.
Niech nom zdrowieje Pan Cieślik bo to jest prawdziwa żyjąca ikona tego klubu! Szanujmy ją !
Niech nom zdrowieje Pan Cieślik bo to jest prawdziwa żyjąca ikona tego klubu! Szanujmy ją !
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
-
- Kontakt:
Masz rację. A nazwanie tego wstydem to bardzo delikatne określenie. Niestety, ale taki jest nasz zARZĄD.ch-R pisze:Mnie tylko zastanawia dlaczego oficjalna strona klubu nie dodała info o Panu Gerardzie a co najważniejsze za pośrednictwem tej strony nie życzyła rychłego powrotu do zdrowia , troche wstyd.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Dokładnie.Kazdy powod jest dobry dla niektorych byle tylko wciepywac na nasz zarzadSZPADYZOR pisze:Czy wy ciągle musicie na ten zarząd najeżdżać??Nie przyszło wam do tych pustych łbów że może rodzina Cieślika nie życzy sobie na udzielaniu informacji o stanie zdrowia P. Gerarda. A w ogóle zaraz po tym zawale byla informacja na oficjalnej ale potem ją usunęli.
szkoda ze na szpilach tak sie nie udzielają

Dzis pewnie cały stadion bedzie pozdrawiał Pana Geralda

Niebieski od uRodzenia
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Amela
- Kontakt:
SZPADYZOR pisze:Czy wy ciągle musicie na ten zarząd najeżdżać??Nie przyszło wam do tych pustych łbów że może rodzina Cieślika nie życzy sobie na udzielaniu informacji o stanie zdrowia P. Gerarda. A w ogóle zaraz po tym zawale byla informacja na oficjalnej ale potem ją usunęli.
A czy do Twojego pustego łba

Taka informacja jaki jest stan zdrowia Pana Gerarda według mnie jest bardzo na miejscu, bo wielu kibiców to bardzo interesuje i każde takie złe wieści są niepokojące.
Tak jeszcze na koniec życzyłbym Panu Gerardowi dużo, dużo zdrowia, samych zwycięstw Ruchu bo to na pewno doda mu sił

"mo żyć, mo żyć mo długo, długo żyć !![/size]
K.S Ruch Chorzów - dzięki niemu warto żyć!
I to jest sens mojego życia.
I to jest sens mojego życia.
-
- Kontakt:
Choroba Cieślika to jego troska i prywatna sprawa.Zarząd robi swoje i to od ich sumień zależy jak postąpią a wiem ,że martwią się o niego. My kibice powinniśmy posłać delegację z kwiatami do szpitala.A dzisiejsze zwycięstwo zadedykować dla niego.Niech ma swoje chwile radości .Nawet nie wiecie jakim prezentem byłoby granie w PE dla wszystkich starszych piłkarzy Ruchu.Chciałbym coś napisać ale nie wypada. Pokażmy Panu Gerardowi ,że kochamy go za to co zrobił dla Ruchu.Pokażmy mu to teraz bo to dla niego a przede wszystkim dla nas powinno być to ważne.Właśnie teraz.
-
- Kontakt:
- ch-R
Widza że cenzura działa w pełni niczym zza PRLu (co jo pisza przeca żodyn z tych modów nawet dnia w PRLu nie przeżyło)
Jesze roz napisza Gerard Cieślik no naszo ikona , dbajmy o nią ! I życzmy mu szybkiego powrotu do zdrowia najlepiej jeszcze dziś na szpilu !
Jesze roz napisza Gerard Cieślik no naszo ikona , dbajmy o nią ! I życzmy mu szybkiego powrotu do zdrowia najlepiej jeszcze dziś na szpilu !
Mahatma Gandhi
Mahatma Gandhi
-
- Kontakt:
widze, że nie tylko ja widzę niekompetencje naszych modówch-R pisze:Widza że cenzura działa w pełni niczym zza PRLu (co jo pisza przeca żodyn z tych modów nawet dnia w PRLu nie przeżyło)
Panu Gerardowi życzę zdrowia i modle się za niego, aby jeszcze nie raz uświetnił mecz na Cichej swoją obecnością
-
- Kontakt:
SZPADYZOR, może mosz recht. Może rodzina Pana G. Cieślika (a niy rodzina Cieślika) niy życzyła sie informować kibiców Niybieskich o stanie zdrowia członka swoi rodziny. Ale wg mnie, o fakcie pobytu w szpitalu Pana G. Cieślika, Zarząd klubu powinien poinformować.SZPADYZOR pisze:a widza u ciebie czyta nie zrozumieniem to nie bardzonapisałem też że może rodzina Cieślika nie życzy sobie na udzielaniu informacji o stanie zdrowia P. Gerarda.
I nigdzie nie ma dkoładnych i świeżych informacji na temat jego stanu zdrowia
Pyrsk.