neutralny temacik
forum jest dla wszystkich to sie zgdze !! ale taki pedzel z gimnazjum jak Kubicki zabanowal mnie i paru innych chlopakow co skrytykowali takich GEJOW JAK- VAHAMARA I INNI CO BLUZGAJA NA PF I CIAGLE SA ANONIMOWI !! JAK JESTESCIE TAKIE KOZAKI TO WYSKOCZCIE NA MECZU I PRZEKAZCIE SWOJE UWAGI TYM OSOBOM ! BO JAK NARAZIE ZA TO CO TU JEST PISANE ODPOWIADAJA TE OSOBY KTORE SA ZNANE ODPOWIEDNIM LUDZIOM !
kilkadziesiat wpisow i bluzg na grupe PF ! tylko sie ku*** zastanowcie co byscie zrobili jak by tych chlopakow nie bylo! byscie nawet nie upilnowali porzadku w mlynie a co dopiero jak byscie mieli sie zebrac i gdzies pojechac w polske !
A TYMI BLUZGAMI ZWOJUJECIE TAK DUZO ZE JUZ SIE BOJE :lol:
DLA MNIE SA BANY ALE DLA TAKICH CHUJOW ANONIMOWYCH TO NIE MA KARY !
MOIM ZDANIEM NA FORUM POWINNY SIE TYLKO WPISYWAC TE OSOBY KTORE SA WSZYSTKIM ZNANE ! BO ZA DUZO JEST ANONIMOWYCH PROWODYROW !
kilkadziesiat wpisow i bluzg na grupe PF ! tylko sie ku*** zastanowcie co byscie zrobili jak by tych chlopakow nie bylo! byscie nawet nie upilnowali porzadku w mlynie a co dopiero jak byscie mieli sie zebrac i gdzies pojechac w polske !
A TYMI BLUZGAMI ZWOJUJECIE TAK DUZO ZE JUZ SIE BOJE :lol:
DLA MNIE SA BANY ALE DLA TAKICH CHUJOW ANONIMOWYCH TO NIE MA KARY !
MOIM ZDANIEM NA FORUM POWINNY SIE TYLKO WPISYWAC TE OSOBY KTORE SA WSZYSTKIM ZNANE ! BO ZA DUZO JEST ANONIMOWYCH PROWODYROW !
-
- Kontakt:
- Konrad
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Gratuluję, swoim postępowaniem doprowadzacie do tego, ze rezygnują kolejne osoby, z tych, które coś dla klubu robiły. Jeśli chcecie doprowadzić do tego, zeby nie zostało nikogo to świetnie Wam idzie. Tylko tak dalej, cel już bardzo blisko. A wtedy Wy założycie swoje Stowarzyszenie, będziecie robić wszystko, żeby uratować Wasz KLUB, rwać włosy z głowy, a My będziemy siedzieć z nosami przy komputerach i wytykać Wam Wasze niedoskonałości i błędy. Wtedy porozmawiamy. Obudźcie się zanim będzie za późno.
PS. Jak trochę ochłonę spróbuję jeszcze raz na spokojnie wytłumaczyć to wszystko, jeszcze jeden ostatni raz
PS. Jak trochę ochłonę spróbuję jeszcze raz na spokojnie wytłumaczyć to wszystko, jeszcze jeden ostatni raz

Ostatnio zmieniony 7 maja 2004, o 00:28 przez Niebieska, łącznie zmieniany 1 raz.
bardzo proszę o głosy: http://kfotoksiazka.nazwa.pl/fotokniha1 ... e=0000.jpg, za każdy głos bardzo dziękuję głosować można raz dziennie do końca października
Wojtek napisales co ze mnie za kibice jezeli przy stanie 2-0 dla niebieskich (..)czyli jezeli by przegrywali wtedy mozna dymic nie kumam tego tekstu widzisz sa tacy ludzi co dlanich wynik nie ma znaczenia spoko jeszczejest 6 kolejk do konca a w sumie pilkarze tez mogli wygrywac w tamtym sezonie mecze i by nie bylo plakana a to ze teraz im sie zachcalo grac to ch** im w dupe mogi wczesnej gonic punkty i rywali wjebali w tamtym sezonie z podbeskiedzem, ceramika , szczakowaianka zremisowali z arka tlokami polarem . juz w tych samych meczach w ch** punktow ucieklo aha i nie broncie teraz piklarzy bo polkarze odejda a kibuice zostana
po 1 nie zostalem zastraszony :lol:
po 2 byla to wspolna decyzja wielu osob a jako , ze jestem tu moderatorem poprostu to wykonalem!!!!
nie ciesze sie ze skasowania tematow, ale to bylo najlepsze wyjscie
ktos tu mowi , ze Stowarzyszenie ejst tajne:) nie badzcie smieszni naprawde w prsie na stadionie byly rozdawane ulotki z tel kontaktowymna forum wielokrotnie byly podawane informacje
macie napsiane kto z forumopwiczow jest w Stowarzyszeniu napiszcie na pw lub gg np dop mnie 2887699 chetnie powiem gdzie sa spotkania o jakiej godzinie zapraszamy wszystkich
duzo krzyczec zza monitorka kazdy potrafi
a nikt nie odpowiedzial mi na pytanie
KTO Z WAS JEST W STANIE ZAOFEROWAC SWOJA POMOC W ODBUDOWIE STADIONU I WIZERUNKU KLUBU?????????
ps. chuliganeria jak masz pi***olic glupoty to wogole nic nie pisz i zastanow sie 2 razy za nim cos napiszesz
czy Ty jestes w ekipie PF bo jakos Cie nie kojarze , od kiedy Ty wogole na mecze chodzisz co Ty wiesz o fanie PF i ludziach tam zasiadajacych??
wielu z tych ultrasow wbiloby Cie w ziemie bez mrugniecia okiem ale oni poprostu lubia oprawy i zajmuja sie czyms innym i uszanuj ich prace
po 2 byla to wspolna decyzja wielu osob a jako , ze jestem tu moderatorem poprostu to wykonalem!!!!
nie ciesze sie ze skasowania tematow, ale to bylo najlepsze wyjscie
ktos tu mowi , ze Stowarzyszenie ejst tajne:) nie badzcie smieszni naprawde w prsie na stadionie byly rozdawane ulotki z tel kontaktowymna forum wielokrotnie byly podawane informacje
macie napsiane kto z forumopwiczow jest w Stowarzyszeniu napiszcie na pw lub gg np dop mnie 2887699 chetnie powiem gdzie sa spotkania o jakiej godzinie zapraszamy wszystkich
duzo krzyczec zza monitorka kazdy potrafi
a nikt nie odpowiedzial mi na pytanie
KTO Z WAS JEST W STANIE ZAOFEROWAC SWOJA POMOC W ODBUDOWIE STADIONU I WIZERUNKU KLUBU?????????
ps. chuliganeria jak masz pi***olic glupoty to wogole nic nie pisz i zastanow sie 2 razy za nim cos napiszesz
czy Ty jestes w ekipie PF bo jakos Cie nie kojarze , od kiedy Ty wogole na mecze chodzisz co Ty wiesz o fanie PF i ludziach tam zasiadajacych??
wielu z tych ultrasow wbiloby Cie w ziemie bez mrugniecia okiem ale oni poprostu lubia oprawy i zajmuja sie czyms innym i uszanuj ich prace
Bezdomny ale Stowarzyszenie ma n celu pomoc klubowi czy tym ktos kierowal wczesniej???
nigdy jeszcze nie bylo tak zle jak teraz, nigdy w calej historii naszego klubu Ruch nie byl tak nisko
nikt nie robi zbawcow itd. te sprawy , ktore byly kiedys dalej sa , ale jest tez wiele innych spraw o ktorych wczesniej nie mowiono i ich nie robiono
nigdy jeszcze nie bylo tak zle jak teraz, nigdy w calej historii naszego klubu Ruch nie byl tak nisko
nikt nie robi zbawcow itd. te sprawy , ktore byly kiedys dalej sa , ale jest tez wiele innych spraw o ktorych wczesniej nie mowiono i ich nie robiono
- Simone
- Kontakt:
Sprawa wyglada tak ... PF i podobne im grupy innych druzyn - to moje zdanie - abstrachujac od tego czy kochaja czy nie swoj Klub maja nierowno pod sufitem : (przykladow chyba nie musze podawac ... )
My pikniki , dla ktorych rzucanie w kogos kamieniami wielkosci cegiel jest czyms chorym i odczlowieczonym nigdy sie z nimi nie dogadamy i ich nie zrozumiemy ...
Chodzi o to ze jak chca sie bic niech to robia ale poza stadionem , tak zeby nie szkodzic klubowi i nie narazac przypadkowych ludzi ---> bo jakim prawem ... to najwazniejsze ... i bedzie spokoj ... innej metody nie ma ...
My pikniki , dla ktorych rzucanie w kogos kamieniami wielkosci cegiel jest czyms chorym i odczlowieczonym nigdy sie z nimi nie dogadamy i ich nie zrozumiemy ...
Chodzi o to ze jak chca sie bic niech to robia ale poza stadionem , tak zeby nie szkodzic klubowi i nie narazac przypadkowych ludzi ---> bo jakim prawem ... to najwazniejsze ... i bedzie spokoj ... innej metody nie ma ...
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Totalnie przestałem już cokolwiek rozumieć. jedni mówią że PF jest beeee (bez bluzgania) inni że Stowarzyszenie nic nie robi.
No to ja bardzo prosze o odpowiedź na pytanie; W jaki sposób i w czym poniedziałkowa zadyma pomogła klubowi Ruch Chorzów? Jeżeli wywołali ją kibice kochający swój klub to musieli miec jakiś cel?
No to ja bardzo prosze o odpowiedź na pytanie; W jaki sposób i w czym poniedziałkowa zadyma pomogła klubowi Ruch Chorzów? Jeżeli wywołali ją kibice kochający swój klub to musieli miec jakiś cel?
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...