neutralny temacik

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
f@n

#31 Post autor: f@n » 5 maja 2004, o 01:13

jestem w szoku.nie potrafie uwieżyć w to co tu sie dzieje.
KK I RESZTA! musicie dalej robić swoje poprostu musicie bo jak nie to wszystko ch** strzeli,bedzie rozpiździel a nie oto chodzi.
RUCH TO MY prawdziwi kibice i niema co patrzeć za siebie tylko trzeba robić swoje tzn. to co do tej pory.
pozdrawiam was serdecznie i prosze nie wadźcie sie bo nic to nie da :(

Awatar użytkownika
Schlesien
Kontakt:

#32 Post autor: Schlesien » 5 maja 2004, o 03:32

Viro pisze:Schlesien nie dopisuj rzeczy , ktorych jie powiedzialem, napisalem bo probojesz wlozyc w moje usta dziwne slowa, ktore nie padly

Hmmm... to byl dokladny cytat z Twojeo postu :arrow: Wysłany: Wto Maj 04, 2004 11:41 pm

Awatar użytkownika
Konrad
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#33 Post autor: Konrad » 5 maja 2004, o 06:45

Miałem się nie wypowiadać, bo w końcu jestem daleko, nie angażuje się i generalnie guzik wiem, ale w końcu to też moje forum.
Usuneliście temat, podjęliście decyzje - ok - szanuję ją, ale uważam,że źle się stało. Niechby temacik został ku pamięci, ku przestrodze, ze jesteśmy przeciwni debilizmowi na naszym stadionie. Przecież nie było w nim jakiś tajemnic, które mogłyby komuś zaszkodzić, a że były tam w większości bluzgi to co?Wyrażały złość i oburzenie na to co stało się w piątek. Tak jak powiedziałem, szanuję Waszą decyzję, ale tak stosując cenzurę upodobniacie się do grabarza, który zabronił komentarzy na str. oficjalnej. Nie tędy droga.
PozdRawiam seRdecznie
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!

Stary kibic

#34 Post autor: Stary kibic » 5 maja 2004, o 07:01

Jedna rzecz co mnie w tej chwili wq. To to ze ,nie zabieraj glosu bo nie chodzisz na zebranie stowarzyszenia, bo nie jestes w temacie itd. Nie jest to tez i z Waszej strony glupota. Jak np. p.Niebieska. Jezeli jest cos takiego to dlaczego te stowarzyszenie nie podaje do wiadomosci ogolnej o swojej dzialalnosci? Dlaczego wiele spraw jest dla reszyty tabu? A pozniej do jasnej cholery pisze ze sie jest nie wtajemniczony? To jest okej?!
Prosze mi to wytlumaczyc. Nie tylko mnie, ale wielum osobom ktorzy zyla problemami Ruchu ,ale mieszkaja poza gronicami . To nie jest fer!

-- Druga sprawa. Dlacze w tej calej aferze nie uwzglendnia sie kiboli z Widzewa? Ktorzy (jak do mnie dochodzi) tez byli autorami tej imprezy rozrywkowej ( dla nich ) Czy tylko Ruch ma ponosic konsekwencje z glupoty

Zamkniencie watkow tez uwazam za nierozsadne.

grhoak

#35 Post autor: grhoak » 5 maja 2004, o 07:03

Po tej fali nienawiści, powinien przyjść czas na opamiętanie i przejście do konkretnych działań, mających na celu przywrócenie ładu i porządku na naszym stadionie, a w późniejszym okresie nie dopuszczenie za wszelką cenę do podobnych wydarzeń.
Wszyscy którzy w jakikolwiek sposób mogą pomóc niech swoją energię- którą tracą przy klawiaturze- zamienią na czynną pomoc naszemu kochanemu klubowi.
Ruch potrzebuje pomocy każdego, któremu dobro tego klubu nie jest obojętne.

qweRty

#36 Post autor: qweRty » 5 maja 2004, o 07:10

Stary kibic pisze:Jedna rzecz co mnie w tej chwili wq. To to ze ,nie zabieraj glosu bo nie chodzisz na zebranie stowarzyszenia, bo nie jestes w temacie itd. Nie jest to tez i z Waszej strony glupota. Jak np. p.Niebieska. Jezeli jest cos takiego to dlaczego te stowarzyszenie nie podaje do wiadomosci ogolnej o swojej dzialalnosci? Dlaczego wiele spraw jest dla reszyty tabu? A pozniej do jasnej cholery pisze ze sie jest nie wtajemniczony? To jest okej?!
Prosze mi to wytlumaczyc. Nie tylko mnie, ale wielum osobom ktorzy zyla problemami Ruchu ,ale mieszkaja poza gronicami . To nie jest fer!

-- Druga sprawa. Dlacze w tej calej aferze nie uwzglendnia sie kiboli z Widzewa? Ktorzy (jak do mnie dochodzi) tez byli autorami tej imprezy rozrywkowej ( dla nich ) Czy tylko Ruch ma ponosic konsekwencje z glupoty

Zamkniencie watkow tez uwazam za nierozsadne.
co do drugiego - to "kibice" Ruchu musieli pozwolić Widzewowi na ten wspólny (z góry zaplanowany) dym (http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,35019,2056267.html)
więc oni są winni etmu co sie stało[/url]
Ostatnio zmieniony 6 maja 2004, o 09:52 przez qweRty, łącznie zmieniany 1 raz.

MiG29

#37 Post autor: MiG29 » 5 maja 2004, o 07:40

vanahara - daruj sobie obrażanie mnie. Tylko to o Tobie swiadczy. ... za klawiatury.

Stowarzyszenie nie jest tajne. Kto chce wiedzieć, ten mozę sie dowiedzieć od nas na priv kiedy i gdzie sa spotkania. Zresztą takie informacje swego czasu były takzę w lokalnej prasie i w najbliższym czasie one sie powtórza

Sobi2

#38 Post autor: Sobi2 » 5 maja 2004, o 07:57

Viro może lepiej napisz wprost że wykasowałeś cały temat bo ludzie bardzo podchodzili do niego emocjonalnie i mogli by podać informacje które mogły by zaszkodzić naszym psychofanom.

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#39 Post autor: radzion » 5 maja 2004, o 08:06

Sobi2 pisze:Viro może lepiej napisz wprost że wykasowałeś cały temat bo ludzie bardzo podchodzili do niego emocjonalnie i mogli by podać informacje które mogły by zaszkodzić naszym psychofanom.

:arrow: :arrow: :arrow: http://www.kapelusz.pl/forum/viewtopic.php?t=3023

prosze was, czytajcie dokaldnei tocojest napisane bo pozneij rodza sie neiporozumienia

Harpo

#40 Post autor: Harpo » 5 maja 2004, o 08:09

Powiem krótko:
1. popieram Vahanare - ktoś w końcu MUSI powiedzieć PS kim są, że ich nie chcemy na trybunach.
2. Viro, znajdź w słowniku dokładne znaczenie słowa FORUM, albo zmień nazwę strony na "ocenzurowane zdania kibiców na temat Ruchu Chorzów".

:evil:

ps. być może Viro zostałeś zastraszony, w takim razie sorki :shock:

F@N1920

#41 Post autor: F@N1920 » 5 maja 2004, o 08:26

Harpo tak tzreba im powiedziec na Forum nie ma to jak byc szczerym tak jak to robi Vahanare ktory nawet nie che przyjsc na zebranie stowarzyszenia !!!!!!

Gość

#42 Post autor: Gość » 5 maja 2004, o 08:43

beznadziejni jesteście wszyscy...

reden
Kontakt:

#43 Post autor: reden » 5 maja 2004, o 09:58

Tak my sie cieszyli z mojim bajtlym że pódymy sie we maju razym na jego piyrszy szpil, mieli my kupić szal...
Umi już 3 piosenki śpiywać (gizd mo 3 latka).
:cry:

Chuliganeria

#44 Post autor: Chuliganeria » 5 maja 2004, o 10:15

ja mam takie pytanie teraz wszyscy najaezdzaja na PF a po co produkowalsicie vlepki z PSYCHOFANs ? to pytanie kieruje do stowarzyszenie skoro wiecie ze to zle t6o po co to produkowwalsicie i mam jeszcze drugie pytanie chodzi mi o skasowanie dzalu kibice trudno stalo sie a czemu jak RUch gral slabo przegrywal mecz za meczam nei saksowalsicie dzalu RUCH CHORZOW nie kumam was;/

Gość

#45 Post autor: Gość » 5 maja 2004, o 10:17

Chuliganeria po ch** dolewasz oliwy do ognia :?: Pomyśl zanim coś napiszesz :!:

ODPOWIEDZ