MOJE OSWIADCZENIE
- 19r20
- Kontakt:
bardzo źle się stało ale nie wolno tego pogarszać i rezygnować!.
NU'03, PF, pikniki wszyscy są za Ruchem czy się to komuś podoba czy nie!
Każdy robi to w inny sposób: NU ultrasując, PF walcząc, pikniki ptzychodząc na mecze itd.
Bez sensu są gadki typu wy***ać PF, wy***ać pikników bo to szydercy i ch*** robią
Nie rezygnujcie choć tyle gówna zostało rzuconego na wielu ludzi
Jak zrezygnuję takie osoby jak Radzion to kto to zrobi lepiej?
NIKT!
Nie próbujcie niszczyć nikogo bo to wszyscy są ludzi dzisiejszego Ruchu. Taka jest prawda
NU'03, PF, pikniki wszyscy są za Ruchem czy się to komuś podoba czy nie!
Każdy robi to w inny sposób: NU ultrasując, PF walcząc, pikniki ptzychodząc na mecze itd.
Bez sensu są gadki typu wy***ać PF, wy***ać pikników bo to szydercy i ch*** robią
Nie rezygnujcie choć tyle gówna zostało rzuconego na wielu ludzi
Jak zrezygnuję takie osoby jak Radzion to kto to zrobi lepiej?
NIKT!
Nie próbujcie niszczyć nikogo bo to wszyscy są ludzi dzisiejszego Ruchu. Taka jest prawda
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com
- AdiC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ludzie - chyba wystarczy już mięsa. Jeśli pozostało w Was trochę przywiazania do Ruchu to może spróbujmy się zjednoczyć i uporządkować cały ten bajzel. Przestancie się nawzajem bluzgać. Sam wrzucałem pf bo dalej ich nie rozumiem, ale chyba nie tedy droga.
Każdy ma coś do zrobienia. Ruch jeszcze istnieje i walczy. Radzion, Wojtek - i inni którzy się nasłuchali - nie poddawajcie się. Robicie kawał dobrej roboty. Proponuję aby od teraz pisać tylko o konstruktywnych i zdrowych pomysłach co dalej. Ruch jeszcze walczy o utrzymanie. Piłkarze nas potrzebują. A nas jednoczy miłość do niebiesko-białych barw.
Najważniejszy jest RUCH
Każdy ma coś do zrobienia. Ruch jeszcze istnieje i walczy. Radzion, Wojtek - i inni którzy się nasłuchali - nie poddawajcie się. Robicie kawał dobrej roboty. Proponuję aby od teraz pisać tylko o konstruktywnych i zdrowych pomysłach co dalej. Ruch jeszcze walczy o utrzymanie. Piłkarze nas potrzebują. A nas jednoczy miłość do niebiesko-białych barw.
Najważniejszy jest RUCH
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ty mnie rozsmieszasz. Mam wrazenie ze Wy sie uwazacie za niewiadomo kogo a pozostalych ludzi macie za malo waznych piknikow czy jak Wy to nazywacie. Taaak to jest nasza Wielka Niebieska Rodzina gdzie sa rowni i rowniejsi...WojtekO pisze:Slawko nie rozśmieszaj mnie... walisz to wszystkohmmm... a co ty dotąd robiłeś że nagle to walisz
Że to wali to może napisać Amra, Viro, Radzion. Bolek, MIg, Niebieska, Radzion, Fuhr, Niebieski_78 albo ja... ale napewno nie TY
Nie stwiaj się w szeregu z tymi co chcą i robią :twisted:
Z takim mysleniem daleko ten klub nie zajedzie
P.S. moje "wale to" znaczylo wypowiadanie sie w tym temacie. i nic wiecej, bo od Ruchu sie nigdy nie odwroce

"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.
-
- Kontakt:
Adic i wszystko w temacie. Trzeba się zjednoczyć ja też nie wytrzymałem po poniedziałkowych zajściach, sory za bluzgi na PF ale byłem na 1 z trzyletnim synem tu nie chodziło o mnie ale o niego. Dobrze że pomogli mi go ewakuować z tamtąd. Dzięki za to. I denerwowały mnie też wpisy typu po co go brałem na stadion. Zróbmy go znowu bezpiecznym i żeby wszystko było jak przed 3 maja.NU, Stowarzzyszenie mająswoje miejsce, PF swoje i pikniki z rodzinami swoje
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
No to żem się k..wa dowiedział, że chodząc od 20 lat na mecze Ruchu jestem kibicem drugiej kategorii, bo nie wieszam transparentów, nie jeżdże na dalekie wyjazdy, nie załatwiam rac, nie załatwiam literek itp. rzeczy i nie biegam po boisku z pałą i nie ciu..m policji czy kibicom innych klubów.
Panowie nie tędy droga
Kibicem się jest albo nie. I nie zależy to od tego ile i kto i co robi. Nie zapominajmy po co się przychodzi na stadion.
Głownym celem jest oglądnięcie meczu, a jak jest oprawa to jeszcze dodatkowy plus.
Wyrazy uznania dla tych wszystkich , którzy wkładają swoja prace w to żeby oprócz widowiska sportowego były także inne atrakcje. Jeżeli ktoś chce cos robić to chwała mu za to. Ale sa już i tacy, którzy ten okres mają już za sobą. Mam rodzine, w poniedziałek mało brakowało aby moja córka dostała cegłą po głowie. Pytam się za co?? Bo ludzie z PF czy innego klubu chcieli się zabawić ???? a może cos udowodnić???? tylko co i komu
Niektórym chyba się pop.......ły priorytety. Mecz bez oprawy i bez biajtyk się odbędzie ale oprawa bez meczu niestety nie.
Dla mnie najważniejszy jest klub, jego piłkarze i gra tychże piłkarzy. A jeżeli ktoś chce się bawić w oprawy, to jak już napisałem wcześniej duże uznanie dla niego.
Kibic
drugiej
kategorii
Panowie nie tędy droga

Kibicem się jest albo nie. I nie zależy to od tego ile i kto i co robi. Nie zapominajmy po co się przychodzi na stadion.
Głownym celem jest oglądnięcie meczu, a jak jest oprawa to jeszcze dodatkowy plus.
Wyrazy uznania dla tych wszystkich , którzy wkładają swoja prace w to żeby oprócz widowiska sportowego były także inne atrakcje. Jeżeli ktoś chce cos robić to chwała mu za to. Ale sa już i tacy, którzy ten okres mają już za sobą. Mam rodzine, w poniedziałek mało brakowało aby moja córka dostała cegłą po głowie. Pytam się za co?? Bo ludzie z PF czy innego klubu chcieli się zabawić ???? a może cos udowodnić???? tylko co i komu

Niektórym chyba się pop.......ły priorytety. Mecz bez oprawy i bez biajtyk się odbędzie ale oprawa bez meczu niestety nie.
Dla mnie najważniejszy jest klub, jego piłkarze i gra tychże piłkarzy. A jeżeli ktoś chce się bawić w oprawy, to jak już napisałem wcześniej duże uznanie dla niego.
Kibic

NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...
Czyli mam rozumieć że Ci co kupują bilecik siadają na swoich zacnych tyłkach lub stoją na meczu, mają prawą op***dalać na forum tych co zapierdalają cały czas żeby było lepiej? Panowie zasada numer jeden chodzisz na mecze nie udzielasz się to się nie wpierdalaj, a wszystko będzie dobrze. Jak coś sie nie podoba to zapraszamy pozapierdalać trochę i wtedy zobaczymy jaka będzie wasza reakcja po przeczytaniu kilku postów "szacownych pikników".
-
- Kontakt:
Nie dziwia ci sie radzion, po tym ci niektórzy tu pisali,to aż głowa boli. Najsmieszniejsze jest to, że mówicie ze to nie była przemyslana decyzja, a te ciulstwa i oszczerstwa co wczoraj pislaliscie - moim zdaniem to było nieprzemyslane.
---- Pamietajcie wszyscy , ale to wszyscy jestesmy jedna rodziną, jedni bez drugich nie przeżyją, czy sie to komus podoba czy nie ----
---- Pamietajcie wszyscy , ale to wszyscy jestesmy jedna rodziną, jedni bez drugich nie przeżyją, czy sie to komus podoba czy nie ----
- Patton
- Kontakt:
Hmmm nie chcialem tego pisac na forum, bo to nie dotyczy postronnych osob, ale podjalem taka sama decyzje jak radzion - mozna powiedziec, ze razem ja podjelismy :roll: Podobnie jak on rezygnuje z NU - nie mam zamiaru odpierac bezpodstawnych atakow na moja osobe od dluzszego czasu na tym forum. A to co niektorzy wypisywali na mnie w temacie po meczu z LKS to byla przesada. Akurat jestem taka osoba, ktora nie pozwoli sobie na obrazanie a, ze nie chce sie bronic pod nazwa NU, to dziekuje wszystkim za bardzo fajny rok. Co do PF - nieraz mi dupe ratowali, nieraz nam pomagali takze w oprawach. Teraz niektorzy pisza, ze im oprawa nie jest potrzebna - ok to siedz sobie na trybunach bez dopingu i Ultraski - nedzny widok, ale najwidoczniej niektorym pasuje
Wczesniej jechaliscie po NU i Stowarzyszeniu, teraz zgodnie jedziecie po PF i NU... zastanawiam sie, kiedy nadejdzie ten moment, ze sami siebie rozliczycie? Chyba nigdy... :roll: Bardzo chcialbym wiedziec kto zbanowal Bezdomnego? Czy niektorzy nie moga miec inne punktu widzenia na zaistniala sytuacje? Mam nadzieje, ze ta osoba bedzie miala odwage sie przynac do tego i podac powody, chociaz zaczynam w to powoli powatpiewac. Nie wiecie co dzieje sie na niektorych osiedlach, w niektorych miastach, wioskach - jaka tam role odgrywa PF, wielu z was pewnie sie nigdy nie dowie. Pozdrawiam

Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
Ludzie, to co się stało już się nie odstanie...ale żeby odbudowywać to co zostało zniszczone trzeba mieć pewność ze to się nie powtórzy.
Teraz ludzie z NU będą za***rdalać (szacunek dla nich) pikniki (dla nich tez szacunek się nalezy) będą zapraszać na stadion....a za rok znów ktoś wbije nóż! Czy ktoś zagwarantuje po tym co sę stało bezpieczeństo innym? Jak mamy teraz zapraszać innych na nasz ukochany stadion???
Ludziom wystarczy to co widzieli w TV! (nawet to ku*** na euronews pokazywali!)
NA ZAWSZE NIEBIESKI!!!
Teraz ludzie z NU będą za***rdalać (szacunek dla nich) pikniki (dla nich tez szacunek się nalezy) będą zapraszać na stadion....a za rok znów ktoś wbije nóż! Czy ktoś zagwarantuje po tym co sę stało bezpieczeństo innym? Jak mamy teraz zapraszać innych na nasz ukochany stadion???
Ludziom wystarczy to co widzieli w TV! (nawet to ku*** na euronews pokazywali!)
NA ZAWSZE NIEBIESKI!!!
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Do WojtkaO:
Nie wiem czy dobrze cie rozumiem. Najpierw latam po boisku z pałą, ci..am się z policją i innymi kibicami a potem dopiero mogę to krytykować
A jeżeli siedzę na trybunie czy sektorze 1 to mam tylko stac i co? klaskać że się dobrze ci....cie
Zauważ że do oprawy spotkań jak dotychczas to nikt nie krytykował, wręcz przeciwnie ludzie sobie chwalili.
Krytyka dotyczy tych, którzy bezmyślnie spowodowali przerwanie meczu, walkower, zamknięcie stadionu,kary finansowe i Bóg wie co jeszcze? To co może mam ich pogłaskac po główkach i pocieszyć, że nastepnym razem to na pewno uda ci sie dobić tego policjanta, a jak będziesz miał szczęście to może nawet kibica z ŁKS-u, GKS-u czy..... (każdy sobie wstawi co lubi)
I nikt mi nie zabroni ich krytykować. :arrow: dalszcz część postu uległa autocenzurze
Nie wiem czy dobrze cie rozumiem. Najpierw latam po boisku z pałą, ci..am się z policją i innymi kibicami a potem dopiero mogę to krytykować

Zauważ że do oprawy spotkań jak dotychczas to nikt nie krytykował, wręcz przeciwnie ludzie sobie chwalili.
Krytyka dotyczy tych, którzy bezmyślnie spowodowali przerwanie meczu, walkower, zamknięcie stadionu,kary finansowe i Bóg wie co jeszcze? To co może mam ich pogłaskac po główkach i pocieszyć, że nastepnym razem to na pewno uda ci sie dobić tego policjanta, a jak będziesz miał szczęście to może nawet kibica z ŁKS-u, GKS-u czy..... (każdy sobie wstawi co lubi)
I nikt mi nie zabroni ich krytykować. :arrow: dalszcz część postu uległa autocenzurze

NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...
- m-p
- Kontakt:
Od siebie dodam ze czytając inne posty nigdzie nie zauwarzyłem krytyki NU czy stowarzyszenia wręcz przeciwnie. Radzion i Inni robicie dla klubu wiele dobrego i nikt wam tego nie zabierze. Patton jesli ktoś na ciebie najeżdzał to za twoje pogłady a nie za to co robisz dla klubu.
I tak jak pisał Lysy ja tez jesli bedzie taka mozliwosc przyjade na następny mecz bo KOCHAM ten klub !!!
I tak jak pisał Lysy ja tez jesli bedzie taka mozliwosc przyjade na następny mecz bo KOCHAM ten klub !!!