MOJE OSWIADCZENIE

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

MOJE OSWIADCZENIE

#1 Post autor: radzion » 4 maja 2004, o 23:14

jako ze od wczoraj w stosunku do mojej osoby sa jakies pretensje,nie wim dokaldnei o co, chcialem cos wyjasnic i oswiadczyc:L

- z dniem dzisiejszym zrezygnowalem z funkcji moderatora na forum, powod? nie chce zeby ktokolwiek, ktorakolwiek ze stron miala do mnie pretensje ze cos jest nie tak
nie mam zamiaru brac odpowiedzialnosci za to kto co tutraj pisze!!zarownoz jednej jak i drugiej strony

- koejna sprawa to sprawa zbanowania bezdomnego- otoz to nieja zbanowalem go! wiem kto to zrobil alenie ebde pisac,mam nadzieje ze ta osoba sama tutakj sie do tego przyzna
mam nadzieje ze przynajmniej ta kewstia sie wyjasni

- pzoa tym od dnoia dzisiejszego nie ebde sie jzu zajmowac oprawami na ruchu i ogolnie rola w NU, uzasadnienei podobne jak przy moderatozre, pzoatym uwazam ze neisety nie ma tosensu!cala praca psozla na marne,a szkoda
-kolejna sprawa-czsami moje posty byly kontrowersyjne, ale bylo to tylko moje zdanie, to ze tutajsiecos napisalo, czy nawet zjebalo kogos w nerwach nieznaczy ze na spokojnie mam takie samo zdnaie o kims: vide F@N , z ktorym jakos normalnie zawsze moge pogadac

narazie tyle, choc pewnie cos pominalem

Ganol
Kontakt:

#2 Post autor: Ganol » 5 maja 2004, o 00:12

Radzion nie rób sce wkońcu nasz ukochany klub stracił 3 ptk. i musi dalej walczyc o utrzymanie bez baraży wiec nie przejmuj się
Zawsze wieRni ŚWIĘTOCHŁOWICE

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#3 Post autor: wolfik » 5 maja 2004, o 00:19

radzion gratuluje meskej decyzji, pewnie nie byla łatwa, tez uwazam że to wszystko nie ma sensu, jakby nawet znowu zaczeło sie dobrze dziac w tym klubie to jaka mamy pewnosc że sytuacja sie nie powtórzy :roll:

Viro

#4 Post autor: Viro » 5 maja 2004, o 00:32

ja szanuje zdanie Radziona znamy sie dobrze
ale odejscie teraz byloby wielu ludziom na reke to moje zdanie
i to jest najlatwiejsza decyzja, ale wiem ze Radzion bedzie nam pomagal jak tylko go poprosimy
pozdRo

Awatar użytkownika
Adi-Żory
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#5 Post autor: Adi-Żory » 5 maja 2004, o 00:35

Mam takie same zdanie jak Viro.;)
PozdRawiam.

f@n

#6 Post autor: f@n » 5 maja 2004, o 00:46

ku*** ale kaszana :!: popierdoliło sie troszke,ale pamiętaj radzion nasze serca są niebieskie na zawsze.to jest więcej jak przyjaźń.
ch** że sie tak stało wiele osób żałuje ale nie można teraz strzelać z dupy.
naszemu Ruchowi potrzebni są normalni kibice którym zależy na wizerunku,wynikach i ogólnie na wszystkim.
przypomnij sobie prezentacje piłkarzy,turnieje i inne fajne akcje.
prosze cie w imieniu forumowiczów w imieniu kibiców nie fisiuj i nie odchodź z forum bo będzie lipa.
RUCH TO MY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pozdRo

Awatar użytkownika
amra
Kontakt:

#7 Post autor: amra » 5 maja 2004, o 00:46

:evil: ty już wiesz co Radzion!!
[b][size=167][color=blue] NASZYM HONOREM JEST NASZ KLUB[/color][/size][/b]

[img]http://img55.imageshack.us/img55/7136/naforum0tp.jpg[/img]
[img]http://img233.imageshack.us/img233/1124/narod5zv.jpg[/img]

partyzant

Re: MOJE OSWIADCZENIE

#8 Post autor: partyzant » 5 maja 2004, o 06:52

radzion pisze:jako ze od wczoraj w stosunku do mojej osoby sa jakies pretensje,nie wim dokaldnei o co, chcialem cos wyjasnic i oswiadczyc:L
Zle sie dzieje wsrod kibicow Ruchu... Moderatorzy rezygnuja a na forum nie mozna juz mowic otwarcie o tym co sie dzieje z klubem bo posty odnoszace sie do zaistnialej sytuacji sa kasowane.

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#9 Post autor: radzion » 5 maja 2004, o 08:03

lysy, tak tylkodlawyjasneinia: oczywiscie toco zrobilo stowarzyszenie niemoze sie zmarnowac,ale JA nie jestem czlonkiem stwarzyszenia!!!

poza tym chcialem jeszcze dodac tutaj tyle: ze nigdy nie zbanowalem tutaj nikogo z ruchu,

poza tym nie chce brac odpowiedzialnosci!za to co inni ludzie tuttaj pisza!!wszysscy tutaj jechali po PF ale ku.. tylko mnie sie dostalo! znowu do mnie sa pretensje owszystko!
tyle wtemacie,wiecejsie nie ebde wypowiadac

F@N1920

#10 Post autor: F@N1920 » 5 maja 2004, o 08:14

hyhyh znowu mnie Radzion uwzglednil :) napisze tak jak muetraz pisze na gg :) ze tak latwo nie da sie tego tak zucic radzion wedlug mnie ty to cale czyales nie ujmujac tu innym z NU ale jego rezygnacji przyczynili sie na 70% ludzie z tego forum ktorzy zawsze musza nazekac !!!!!!!!!!!!nie bylo by waszego nazekania Radzion by zostala sprawa by ucichla i za jakis czas znowu by bylo git
gdziesz jzu pisalem ale to zostalo usuniete ze za niedlugo zaczniecie marudzic na inny temat niz PF i co mam racje teraz dopierdlalacie sie do stowarzyszenia i ludzie dzialajacych tam a sami nic nie robicie orocz tego ze kupujecie bilet na Ruch jak juz gdzies pisal Viro ludzie z PF zrobili duzo wiecej niz nie jeden z was a co ja pisze nie jeden wszyscy nie liczas NU oraz Stowarzyszenia taka jest prawda i to was najbardziej boli !!!!!!!!
pozdRo Radzion )

Awatar użytkownika
Slawko
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#11 Post autor: Slawko » 5 maja 2004, o 08:49

F@N1920 pisze:nie bylo by waszego nazekania Radzion by zostala sprawa by ucichla i za jakis czas znowu by bylo git
gdziesz jzu pisalem ale to zostalo usuniete ze za niedlugo zaczniecie marudzic na inny temat niz PF i co mam racje teraz dopierdlalacie sie do stowarzyszenia i ludzie dzialajacych tam a sami nic nie robicie orocz tego ze kupujecie bilet na Ruch jak juz gdzies pisal Viro ludzie z PF zrobili duzo wiecej niz nie jeden z was a co ja pisze nie jeden wszyscy nie liczas NU oraz Stowarzyszenia taka jest prawda i to was najbardziej boli !!!!!!!!
pozdRo Radzion )
sprawa by ucichla :?: ta sprawa nie moze ucichnac dlatego zeby to juz sie nie powtorzylo. Ale jakby to wszystko ucichlo to by bylo pf na reke.

moze sie myle ale wszyscy chwala prace NU i Stowarzyszenia a jada tylko na polglowkow z pf.
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.

Gość

#12 Post autor: Gość » 5 maja 2004, o 08:53

Slawko tępy jesteś czy jak? Jedziesz na PF odbija się to na stowarzyszeniu i NU :!: Czy wy naprawdę jesteście aż tacy tępi :shock:

F@N1920

#13 Post autor: F@N1920 » 5 maja 2004, o 08:56

111111
Ostatnio zmieniony 6 maja 2004, o 23:50 przez F@N1920, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Slawko
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#14 Post autor: Slawko » 5 maja 2004, o 09:08

F@N1920 pisze:tak slawko to moze tearz ty zastapisz radziona????? i bedziesz zadupiac zalatwiac rozne zeczy przychodzic na szpil 6 godzin wczesniej zeby wszytsko ustawic na mecz wyjazdowy bedziesz nosic zeczy zwiazane z ultras????co bierzesz to na siebie??? napewno nie bo tacy jak mysla ze kupia bilet na Ruch i juz sa prawdziwymi kibicami Ruchu !!!! i jak sie cos stanie to mysla ze maja najwiecej do powiedzenia ludzie smieszycie mnie
Ok, to z calego serca przepraszam, dzieki ze mnie wyprowadziles z bledu caly czas myslalem ze jestem prawdziwym kibicem.
Wale to wszystko, robta co chceta.
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.

Gość

#15 Post autor: Gość » 5 maja 2004, o 09:13

Slawko nie rozśmieszaj mnie... walisz to wszystko :?: hmmm... a co ty dotąd robiłeś że nagle to walisz :?: Że to wali to może napisać Amra, Viro, Radzion. Bolek, MIg, Niebieska, Radzion, Fuhr, Niebieski_78 albo ja... ale napewno nie TY :!: Nie stwiaj się w szeregu z tymi co chcą i robią :twisted:

ODPOWIEDZ