neutralny temacik

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Viro

#16 Post autor: Viro » 4 maja 2004, o 23:41

My jako Stowarzyszenie staramy sie robic wszystko co najlepsze dla klubu , pilkarzy i kibicow
nie wiem czy to dostrzegacie czy nie ale dalej bedziemy robic swoje
przyjelismy 1 stanowisko i tak zostanie
ja znam wielu ludzi z forum i wielu ludzi zna mnie tutaj nie jestem napewno osoba anonimowa i z kazdym moge swobodnie porozmawiac
ale ja nigdy nikogo nie obrazalem na forum i nigdy nie bede, a tym bardziej jezeli chodzi o kibicow mojej druzyny
narazie jedyny spyru zdeklarowal sie i juz wyslalem mu info na pw
a wam brak odwagi , checi bo pisac kazdy potrafi ale zastanowmy sie co zrobic
bo vanahara to nie ty zapierdalaes caly tydzien za oprawa, nie Ty siedziales od 10 rano w klubie i przygotowywales wszystko , tez nie Ty pomogles nam chcby w 1 rzeczy, ale piszesz , ze to ja nie czuje powagi sytuacji
mysle , ze czuje ja bardziej niz Ty i wielu z Was wypowiadajacy sie na tym forum , bo zal mi 3 pkt, zal mi naszego stadionu ,, zal mi tych co za***rdalali za oprawa
ale coz mam zrobic stalo siei napewno nie bede jechal po ekipie z PF bo niejedna osoba z was nawet nie zdaje sobie sprawy ilu z nich zrobilo cos dobrego dla klubu , nie jeden z was nawet nie ma o tym pojecia , a jedno wydarzenie rzuca na to wszystko cien

Awatar użytkownika
amra
Kontakt:

#17 Post autor: amra » 4 maja 2004, o 23:41

Zgadzam sie w 100% z Niebieska- PF miała swoje kilkadziesiąt minut :cry: (niestety nie tylko nasza).
Teraz czas na wszystkich kibiców - pokażmy że w tak trudnych chwilach jesteśmy z naszym kochanym klubem i kibicami !!!!!!!!!!!
To ze łaża na RUCH przeszło 20 lot :twisted: nauczyło mnie wiele ale wiem że zawsze po tym jak jest cięzko wszyscy deklarują że to pi***olą, nie mają po co łazić itp ( dwa spadki do drugiej ligi itp)a potem co prosty przykład - (chociaż historia :twisted: ) - 87 rok na stadionie po spadku ok 2,5 tys - 89 w momencie robienia mistrza 35 tysięcy - oficjalnie 25tyś.
To była nasza siła - siła kibiców RUCHU - ta siła wciąż tam jest niktórych do dzisiej widza teroz z bajtlami.Jak ktoś napisoł ta ekipa mogłaby ro***bac niejednego z tych co lotali po murawie- bo rozpierdalała najlepszych :twisted: w swoich czasach zawsze bez sprzetu.
Obrażanie sie nawzajem nic nie zmieni wręcz przeciwnie.
Nasze forum jest monitorowane przez żądnych sensacji pismaków i różnych "publicystów" oraz "czworonogi" .
Moje zdanie takie - kochosz RUCH - to przidź jak otworzom stadion jedynym protestem (jak juz chcecie protestować) niech bedzie przyjście na stadion i udowodnienie ilu RUCH mo kibiców a nie wzajemne bluzganie
[b][size=167][color=blue] NASZYM HONOREM JEST NASZ KLUB[/color][/size][/b]

[img]http://img55.imageshack.us/img55/7136/naforum0tp.jpg[/img]
[img]http://img233.imageshack.us/img233/1124/narod5zv.jpg[/img]

Awatar użytkownika
Schlesien
Kontakt:

#18 Post autor: Schlesien » 4 maja 2004, o 23:42

Ja jestem za tym aby pokazac, ze kibice Ruchu nie maja nic wspolnego z ta banda idiotow. A to, ze ktos jedzie na wyjazd lub macha balonikiem to nic nie znaczy. Najlepsze argumenty to te zeby powiedziec cos PF w twarz? Nikt normalny przeciez tego nie zrobi, bo z nimi sie nie da rozmawiac. Kto bedzie ryzykowal zyciem?

A mnie zastanawia jedno... jak Viro ktory nie jest moderatorem usunal posty? No chyba, ze juz nie jest.

Co do usuwania postow, to Stowarzyszenie nie jest od cenzurowania forum. Macie swoje podforum a jak cos sie komus nie podoba to moze ustali sie to z moderatorami i adminem? Za niedlugo bede sie musial pytac pani sprzataczki czy moge usunac jakiegos glupiego posta :!:

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#19 Post autor: vahanara » 4 maja 2004, o 23:49

Niebieska pisze:A więc tak: to Viro zamknął i pousuwał tematy, ale zrobił to w imieniu Nas wszystkich obecnych dzisiaj na zebraniu Stowarzyszenia. Decyzję podjęlismy jednogłośnie i była ona od początku do końca przemyślana. Każdy liczył się z podobnymi reakcjami na Forum i to się sprawdziło. .
Droga Aniu, tak jak Ci pisałem na spotkania pewnie przychodził nie będę ale jest wiele innych sposobów pomocy stowarzyszeniu z których chcę skorzystać. Szanuję Waszą (stowarzyszenia) pracę ale :
forum internetowe to miejsce swobodnego wyrażania opinii. Swobodnego i szczerego bo w dużej mierze anonimowego. To forum nie jest własnością ani Vira, ani stowarzyszenia, ani nikogo innego. To jest miejsce gdzie wielu kibiców Ruchu chce i może (mogło!!!???) wyrazić swoje zdanie. Może kontrowersyjne ale swoje...
Odpowiedź na pytanie po co to wszystko (te bluzgi i wyzwiska) jest banalna:
Po to żeby te pi***olone sk***ysyny, żeby cały świat wiedział że Ruch ma całe rzesze prawdziwych kibiców którzy nie zgadzają się z tą chorą ideologią stada zakompleksionych baranów
Każda władza deprawuje a władza absolutna deprawuje absolutnie...

qweRty

#20 Post autor: qweRty » 4 maja 2004, o 23:59

od kiedy Stowarzyszenie ma władze nad forum a Viro uprawnienia administratorskie??!!

Awatar użytkownika
amra
Kontakt:

#21 Post autor: amra » 5 maja 2004, o 00:06

Nic dodac nic ująć niektóre wasze posty - takie jak Schlesiena pokazują że ci co siedza przed kompem nie różnią się w swoich zachowaniach od tych co rozjebali stadion- bo oni zranili a ci co piszą ino jątrzą rany i dobijaja nasz klub. :cry:
[b][size=167][color=blue] NASZYM HONOREM JEST NASZ KLUB[/color][/size][/b]

[img]http://img55.imageshack.us/img55/7136/naforum0tp.jpg[/img]
[img]http://img233.imageshack.us/img233/1124/narod5zv.jpg[/img]

Awatar użytkownika
Schlesien
Kontakt:

#22 Post autor: Schlesien » 5 maja 2004, o 00:08

Viro pisze:napewno nie bede jechal po ekipie z PF bo niejedna osoba z was nawet nie zdaje sobie sprawy ilu z nich zrobilo cos dobrego dla klubu
I dlatego, ze cos zrobili to moga to wszystko teraz ro***erdolic :?: Zastanow sie co piszesz...

MiG29

#23 Post autor: MiG29 » 5 maja 2004, o 00:10

Prawdziwi kibice ??
A gdzie panowie byli, jak trzeba coś było zrobić?? Jak był protest? Jak Wychodząwszyscy przed meczem? Jak bluzgają na słabo grajacych piłkarzy? Jak trzeba było przed Walnym Zebraniem przyjść? Jak trzeba po cos jechać? Jak trzeba coś załatwić?

Na razie cały świat widzi, ze sie kłócimy, nic wiecej.

Przyjdźcie do mnie i odpowiedzcie mi na pytania. Ja nie bije, żeby było jasnosć, bo ja na biciu sie nie znam.

A głupimy tekstami o Stowarzyszeniu to dajecie dupy na mexa. Już wiem od dawna, ze wiekszość kibiców tylko potrafi pisać,zawsze niezadowolonych, zawsze lepiej wiedzących. Znależliście sobie winnego - Viro i Stowarzyszenie. Mozecie pojeżdzić po nas, wtedy wzrosną wasze morale, jako kibiców, wzrosnie wasze poczucie spełnienia misji wobec "Ruchu"

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#24 Post autor: vahanara » 5 maja 2004, o 00:11

I tak na zakończenie. Gwoli ścisłości to kibice przychodzą na mecz po to żeby zobaczyć dobry mecz a nie pokaz fajerweków. To tylko dodatek. Jesli druzyna odpier...a kaszane to nawet najlepszy pokaz ultrasów tego nie zrekompensuje. Jeśli natomiast zespół gra taki mecz jak np. z Pogonią to uwierzcie mi że wystarczą podniesione do góry szaliki i spiewający (cały) stadion. Za tym tęskie i tego wszystkim serdecznie życzę.

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#25 Post autor: vahanara » 5 maja 2004, o 00:23

MiG29 pisze:
A głupimy tekstami o Stowarzyszeniu to dajecie dupy na mexa. Już wiem od dawna, ze wiekszość kibiców tylko potrafi pisać,zawsze niezadowolonych, zawsze lepiej wiedzących
Czy Ty masz jakiś kompleks??? Chorobę odziedziczoną od Pattona?
Gdzie tu ktoś do ciężkiej cholery wyjeżdża na stowarzyszenie???
Jeśli już to stowarzyszeniem sie ktoś zasłania...

A Pattona - gwoli wyjasnienia - przywołuje bo mi utkwił w pamięci ciągłym narzekaniem na to jak to nikt go (nas) stowarzyszenia, nie lubi i atakuje i wogóle...

Viro

#26 Post autor: Viro » 5 maja 2004, o 00:24

Schlesien nie dopisuj rzeczy , ktorych jie powiedzialem, napisalem bo probojesz wlozyc w moje usta dziwne slowa, ktore nie padly

my jestesmy tu Ty jestes daleko, na Tobie sie nie skupia nic , zadna fala krytki itd, no moze z wyjatkiem forum bo nie masz kontaktu na zywo z nami
ale To my rozmawiamy z kibicami miedzy innymi z PF a pozniej jeden z was razem z drugim pisza je*** tych je*** tamtych a fala krytki skupia sie nie na Was a na nas bo jestescie anonimowi
nie rozumiesz tego??
juz prosciej tego nie potrafie napisac

qweRty
uprawienia mam od czasu jak na nasze forum byl atak jakis kretynow i caly dzien i noc kasowalismy tematy mozliwe ze pamietasz

morris do Ciebie kieruje ta sama odpowiedz co do Schlesiena
to napewno nie byla dobra decyzja ale wydaje mi sie ze najlepsza bo dyskusja tego nie szlo nazwac
teraz mamy dyskusje

KK
Kontakt:

#27 Post autor: KK » 5 maja 2004, o 00:31

Odcinam sie od tego wszystkiego - mam dosc!
Jazda z komentarzami ze strony klubu (+ cenzura)
Ostatnia jazda na forum za sprawa sygnalow wiadomo kogo (+ cenzura)
Uzasadniona krytyka ze strony kibicow

Komentarze przebolalem... Ale to co sie dzieje teraz... Juz nie chodzi tylko o forum, ale o kazda moja wypowiedz. Przepraszam wszystkich kibicow Ruchu, ale nie bede w pojedynke ryzykowal zdrowiem.

Na pewno jednak nie wycofam sie. Tak byloby najprosciej. Trzeba przezyc ten czas i odbudowywac nasz klub...
Amra dobrze godo, ale w moim odczuciu 5-6 tysiecy ludzi do konca roku na CIchej nie zobacyzmy.

Moim jedynym marzeniem jest juz tylko utrzymanie sie...

Viro

#28 Post autor: Viro » 5 maja 2004, o 00:44

wszyscy twierdza , ze to moja decyzja z wykasowaniem tematu w ktorym 95% postow to same bluzgi
moze tak byc , ze to moja decyzja mi to nie przeszkadza , nigdy nie chcialem zadnej cenzury na forum itd . zawsze bylem przeciwny banowaniu i nikogo nie zbanowalem, ale zawsze bgylem przeciwny bluzganiu wzajemnemu na siebie i czy to chodzilo o nas kibicow Ruchu czy bluzganiu z innymi klubami
Krzysiu tez czasem zastanow sie co napiszesz
nie kazdy musi sie zgadzac z moim zdaniem i to rozumiem
ale swoimi postami nie pomagacie ani sobie ani nam jako kibicom Ruchu ani nikomu a wrecz przeciwnie pogarszacie tylko cala zaistniala sytuacje
pewnie zaraz ktos napisze, ze forum jest po to czy po tamto, ze kazdy ma prawo wypowiedziec sie i wogole
jasne wypowiadajcie sie piszczcie , ze to czy tamto sie wam nie podoba, ale bez bluzg panowie
bo kolejny raz to podkreslam wielu z was jest daleko inni sa anonimowi i nikt was nie zna
my jako Stowarzyszenie dalej bedziemy robic swoje
dzis na zebraniu ustalilismy , ze pomozemy w odbudowie stadionu , a raczej tego co damy rade zrobic czyli ploty itd. czy ktos z was jest gotowy zaoferowac swoja pomoc???

MiG29

#29 Post autor: MiG29 » 5 maja 2004, o 00:46

Vahanara - choroby to sie szukej u siebie. To, co piszesz, tylko mnie utwierdza w tym, co napisałem w poprzednim poscie. My podjeliśmu taką decyzję, bo ktoś musiał tu zrobić porządek. I generalnie wali mnie wasza opinia.

No i gwoli ścisłosci Patton nie jest w Stowarzyszeniu i nigdy nie był.

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#30 Post autor: vahanara » 5 maja 2004, o 00:55

MiG29 pisze:Vahanara - choroby to sie szukej u siebie. To, co piszesz, tylko mnie utwierdza w tym, co napisałem w poprzednim poscie. My podjeliśmu taką decyzję, bo ktoś musiał tu zrobić porządek. I generalnie wali mnie wasza opinia.

No i gwoli ścisłosci Patton nie jest w Stowarzyszeniu i nigdy nie był.
Co do Pattona to pomyliłem z NU. Fakt przepraszam ale reakcje identyczne.

Co do porządków na forum - Załóż sobie swoje forum i tam rób porządek.

Nie interesuje mnie co bądź kto Cię wali...

ODPOWIEDZ