neutralny temacik
- vahanara
- Kontakt:
neutralny temacik
Jakby kto chciał pogadać o pogodzie albo o kursie Cu na giełdzie w Londynie to niech tu pisze. Nie będziemy rozmawiać o tym co nas boli, bulwersuje etc., bo to przeciez do niczego nie prowadzi.
Pozdro dla władnych...
Pozdro dla władnych...
Każda władza deprawuje a władza absolutna deprawuje absolutnie...
-
- Kontakt:
Viro o czym ty mowisz (patrz: kilka osob z sektora "10")Viro pisze:przyjdz i powiedz tym ludziom to prosto w twarz , zza monitorka kazdy jest madry
Osobiscie mam dosc wszystkiego. Docieraja do mnie pewne sygnaly i nie wiem czy nie dac sobie spokoj z tym wszystkim. Tylko tak byloby najprosciej...
Mam nadzieje ze wytrwamy wszyscy (piknicy, NU, stowarzyszenie, pilkarze...) i odbudujemy renome naszego klubu i naszych kibicow.
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Viro a kto powiedział że musze powiedzieć komuś coś prosto w oczy? Gdzie ja teraz mam kogoś szukać? Dyskusja ( w zasadzie kłutnia ) trwałaby jeszcze przez jakiś czas, i co z tego? A tobie było najłatwiej wszystko pokasować i teraz siedzisz sobie dumny ze swojej władzy. Masz do tego prawo bo jest to twoje forum. Ale nie tędy droga
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
- wolfik
- Kontakt:
vanahara i spyru po 1 to nie jest moje fotum
po 2 tak jak mowi Mig tylko nakrecasz spirale i dalej brniemy bez celu
mam pytanie czemu nikt nie poda z was jakiegos planu odbudowy klubu, jakiejs rady na to co sie stalo??
tylko jedziecie i wyzywacie
czemu nikt z Was nie potrafi przyjsc na zebranie Stowarzyszenia??
dzis kazdy powiedzial co go boli , doszlismy do porozumienia zajelismy wspolne stanowisko i ustalilismy co robic dalej
bo najlatwiej byloby teraz wycofac sie albo jechac po wszystkich z gory na dol
po 2 tak jak mowi Mig tylko nakrecasz spirale i dalej brniemy bez celu
mam pytanie czemu nikt nie poda z was jakiegos planu odbudowy klubu, jakiejs rady na to co sie stalo??
tylko jedziecie i wyzywacie
czemu nikt z Was nie potrafi przyjsc na zebranie Stowarzyszenia??
dzis kazdy powiedzial co go boli , doszlismy do porozumienia zajelismy wspolne stanowisko i ustalilismy co robic dalej
bo najlatwiej byloby teraz wycofac sie albo jechac po wszystkich z gory na dol
Ja powiem jedno: ciężko bedzie odbudować renome naszego ukochanego klubu!!! Widziałem ojca z synkiem (może okolo 10 lat), ktory widział naszych p****** PF!!!!!!!!!!!!!
Musimy mozolnie,powoli ale dążyć do naszego celu!!!Czyli 1.utzrymanie bez barazy w II lidze 2.Powrot do I ligi 3.na Cichą musi przychodzic ZAWSZE 0kolo 5-6 tys luda!!!!!!!!!!!!ze spiewem na ustach
Musimy mozolnie,powoli ale dążyć do naszego celu!!!Czyli 1.utzrymanie bez barazy w II lidze 2.Powrot do I ligi 3.na Cichą musi przychodzic ZAWSZE 0kolo 5-6 tys luda!!!!!!!!!!!!ze spiewem na ustach
- vahanara
- Kontakt:
Przykro że nie widzisz powagi sytuacji. Dojrzała ona do tego że trzeba mówić ciulom i debilom kim są. Uwierz że moje wyzwiska nie dotyczą ludzi. Ta banda idiotów z ludźmi niema nic wspólnego. Tym bardziej przykre że admin nie dorósł do swojej roli. To jest forum kibiców Ruchu a nie czyjś prywatny folwark.Viro pisze:vanahara mozesz mowic co Cie boli ale czu musisz przy tym jechac na innych od ciuli i debili??
czy musisz wyzywac ludzi??
myslisz , ze jestes anonimowyy na necie i nikt Cie nie zna i czujesz sie mocny
przyjdz i powiedz tym ludziom to prosto w twarz , zza monitorka kazdy jest madry
pozdRawiam
Nie czuje się w net-ie anonimowy. Doskonale wiesz że nikt naprawdę anonimowy w net-ie nie jest.
Przyjdę i stanę przed grupą sprzedajnych ścierw i powiem im prosto w twarz :" wy je***e sk***ysyny". I co!??? Któryś z nich zrozumie ???
pf (ci z murawy) są bandą sk***ysynów. Codziennie wielu z nich (bądź im podobnych) spotykam, kozaczą w grupach. Kiedy ktoś chce ich minąć to przechodzi na drugą stronę ulicy, ale wystarczy że idę sobie z moim niemałym pieskiem i już są posrani jak przedszkolaki...
Każda władza deprawuje a władza absolutna deprawuje absolutnie...
-
- Kontakt:
A więc tak: to Viro zamknął i pousuwał tematy, ale zrobił to w imieniu Nas wszystkich obecnych dzisiaj na zebraniu Stowarzyszenia. Decyzję podjęlismy jednogłośnie i była ona od początku do końca przemyślana. Każdy liczył się z podobnymi reakcjami na Forum i to się sprawdziło.
To co stało sie wczoraj nigdy nie powinno mieć miejsca, nikt z Nas tego nie neguje, a tym bardziej nie broni uczestników zajść, ale wzajemne bluzgi nic tu nie zmienią i czasu nie cofną. Zresztą od początku stałam na tym stanowisku. Im szybciej przestaniemy rozpamiętywać przeszłość a zajmiemy się przyszłością tym lepiej dla Nas, dla klubu, dla wszystkich. To Ruch jest teraz najważniejszy, to on zasługuje na Naszą uwagę. Co kogo boli, frustruje, można powiedzieć jak najbardziej, na pryw., gg, spotkaniach, nikt nikomu nie broni wyrażania własnych opinii, tylko po co w kółko wałkować te same przekleństwa odmieniane przez różne przypadki czy to do czegoś prowadzi
PozdRawiam i zachęcam do działania Nas Wszystkich w imieniu Nas Wszystkich, w jedności siła.
A teraz idę spać, bo dzisiejszej nocy, prawie nie zmrużyłam oka.
To co stało sie wczoraj nigdy nie powinno mieć miejsca, nikt z Nas tego nie neguje, a tym bardziej nie broni uczestników zajść, ale wzajemne bluzgi nic tu nie zmienią i czasu nie cofną. Zresztą od początku stałam na tym stanowisku. Im szybciej przestaniemy rozpamiętywać przeszłość a zajmiemy się przyszłością tym lepiej dla Nas, dla klubu, dla wszystkich. To Ruch jest teraz najważniejszy, to on zasługuje na Naszą uwagę. Co kogo boli, frustruje, można powiedzieć jak najbardziej, na pryw., gg, spotkaniach, nikt nikomu nie broni wyrażania własnych opinii, tylko po co w kółko wałkować te same przekleństwa odmieniane przez różne przypadki czy to do czegoś prowadzi

A teraz idę spać, bo dzisiejszej nocy, prawie nie zmrużyłam oka.
Ostatnio zmieniony 7 maja 2004, o 00:30 przez Niebieska, łącznie zmieniany 1 raz.
bardzo proszę o głosy: http://kfotoksiazka.nazwa.pl/fotokniha1 ... e=0000.jpg, za każdy głos bardzo dziękuję głosować można raz dziennie do końca października
szkoda że po wejściu do Unii nastały znowu czasy cenzury....
...forum to jest miejsce do powiedzenia co go boli.
ludzie na 10 mówili..i kilku oberwało. z nimi nie ma dyskusji. po prostu trzeba ich weliminować ze stadionu.
jest monitoring, są zdjęcia, sa świadkowie-do ciupy
Viro-jak chcesz nazwać ludzi, którzy są grabarzami Naszego klubu?!
nie będa mądry i nie powiem tego w twarz im.
pozdro vanahara
...forum to jest miejsce do powiedzenia co go boli.
ludzie na 10 mówili..i kilku oberwało. z nimi nie ma dyskusji. po prostu trzeba ich weliminować ze stadionu.
jest monitoring, są zdjęcia, sa świadkowie-do ciupy
Viro-jak chcesz nazwać ludzi, którzy są grabarzami Naszego klubu?!
nie będa mądry i nie powiem tego w twarz im.
pozdro vanahara
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Viro to napisz mi prosze kiedy są spotkania Stowarzyszenia. Chętnie przyjde, o ile czas pozwoli, i porozmawiamy. Może będe mógł w czymś pomóc. Zdaje sobie sprawe że bluzganie na siebie do niczego nie prowadzi, ale każdy o zdrowych zmysłach zajmie takie stanowisko jak ja i vahanara. I nie czarujmy sie że tak nie jest, bo tym, o których cały czas piszemy, nie leży dobro klubu na sercu. I tego jest żal
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
-
- Kontakt:
hmm... pozwolę sobie wyrazic swoje zdanie na temat tego co sie wydarzyło - chodzi mi nie o zdanie na temat zdarzen na meczu, ale o skasowanie postów na ten temat.
otóż drogi Viro, uważam że to co zrobiłeś nie jest fair. rozumiem, że to być może nie była do końca Twoja decyzja, rozumiem że wywierane były na Ciebie jakies naciski, rozumiem że uznałeś takie własnie działanie za najlepsze.
ale... chyba jednak zbłądziłeś - w poniedziałek wydarzyła sie jedna z najsmutniejszych (o ile nie najsmutniejsza) sytuacja w długiej historii naszego klubu. skasowanie postów na temat tego co wieloma osobami wstrząsnęło, wielu skutecznie zraziło do Ruchu, na temat czegoś, co może na długi czas odbijac sie w Chorzowie czkawką, oznacza próbę ucięcia łba sprawie, uznania że nie stało się nic specjalnego, nie ma o czym mówić i próbe przejścia nad tym do porządku dziennego.
dyskusja która wywiązała sie przez te ostatnie 2 dni, choc zawierała dużo złości, oskarżeń, wylgaryzmów itp., wynikała z rozgoryczenia i w głównej mierze troski o Ruch zdecydowanej większości osób tu wypowiadających się. że do niczego nie prowadziła to już inna sprawa, ale takie urywanie łba sprawie nie jest sposobem, tym bardziej, że wypowiadający sie tutaj nie przekraczali pewnych nieprzekraczalnych granic, nie rzucano ksywami, nie wklejano zdjęć itp. itd.
tak się moim zdaniem nie robi, ale to tylko moje skromne zdanie, z którym oczywiści nie trzeba sie zgadzać.
pozdrawiam.
otóż drogi Viro, uważam że to co zrobiłeś nie jest fair. rozumiem, że to być może nie była do końca Twoja decyzja, rozumiem że wywierane były na Ciebie jakies naciski, rozumiem że uznałeś takie własnie działanie za najlepsze.
ale... chyba jednak zbłądziłeś - w poniedziałek wydarzyła sie jedna z najsmutniejszych (o ile nie najsmutniejsza) sytuacja w długiej historii naszego klubu. skasowanie postów na temat tego co wieloma osobami wstrząsnęło, wielu skutecznie zraziło do Ruchu, na temat czegoś, co może na długi czas odbijac sie w Chorzowie czkawką, oznacza próbę ucięcia łba sprawie, uznania że nie stało się nic specjalnego, nie ma o czym mówić i próbe przejścia nad tym do porządku dziennego.
dyskusja która wywiązała sie przez te ostatnie 2 dni, choc zawierała dużo złości, oskarżeń, wylgaryzmów itp., wynikała z rozgoryczenia i w głównej mierze troski o Ruch zdecydowanej większości osób tu wypowiadających się. że do niczego nie prowadziła to już inna sprawa, ale takie urywanie łba sprawie nie jest sposobem, tym bardziej, że wypowiadający sie tutaj nie przekraczali pewnych nieprzekraczalnych granic, nie rzucano ksywami, nie wklejano zdjęć itp. itd.
tak się moim zdaniem nie robi, ale to tylko moje skromne zdanie, z którym oczywiści nie trzeba sie zgadzać.
pozdrawiam.