[13 kolejka] Ruch Chorzów-Jagiellonia Białystok
-
- Kontakt:
[13 kolejka] Ruch Chorzów-Jagiellonia Białystok
Wydowo mi sie ze im pryndzyj zacznymy tym lepij.
Licza oczywiście na wygrano i połny stadion ,pora wyśmiynito wiync spotkejmy sie na Cichyj!!!
Licza oczywiście na wygrano i połny stadion ,pora wyśmiynito wiync spotkejmy sie na Cichyj!!!

NIEBIESKIE PANEWNIKI !!!
- Zip
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Niestety takie passy zawsze sie koncza , oby nie z nami.
Napewno to nieslychanie wazny moment , na du*** siedzi nam Legia a tuz za nimi czai sie Lech i Belchatow.
Jak chcemy utrzymac pierwsza trojke to bezwzglednie dwa ostatnie mecze w rundzie u siebie nalezy wygrac.Powiem wiecej , trzeba tez nie przegrac na Lechu a raczej we Wronkach.
Przypominam , ze Jagiellonia zdobyla w tym sezonie 20 pkt !
Na koniec to skonczcie juz z tymi glupawymi ankietami.Jaki to ma sens ?
Napewno to nieslychanie wazny moment , na du*** siedzi nam Legia a tuz za nimi czai sie Lech i Belchatow.
Jak chcemy utrzymac pierwsza trojke to bezwzglednie dwa ostatnie mecze w rundzie u siebie nalezy wygrac.Powiem wiecej , trzeba tez nie przegrac na Lechu a raczej we Wronkach.
Przypominam , ze Jagiellonia zdobyla w tym sezonie 20 pkt !
Na koniec to skonczcie juz z tymi glupawymi ankietami.Jaki to ma sens ?
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
-
- Kontakt:
Oby Niedzielan wrócił do zdrowia i Straka z pogrzebu... To wtedy tylko zwyciestwo bo w koncu gramy na CICHEJ!!
KIBICUJ Z MYŚLĄ O TYM, ŻEBY TWOJA DRUŻYNA WYGRAŁA, NIE ŻEBY TAMTA PRZEGRAŁA!!!
REBELIA Pub & Restaurant
REBELIA Pub & Restaurant
-
- Kontakt:
Straka z Nykielem wrócą, Andrzej też powinien wrócić do pełni zdrowia, gramy u siebie, z Jagą, która nie radzi sobie na wyjazdach i dodatkowo we wtorek o 20:15 gra w Gdyni Puchar Polski, więc dodatkowa jazda autokarem, możliwe, że zagrają dogrywke
no po prostu nie wyobrażam sobie innego wyniku jak zwycięstwo
Styknie mi te 1:0 

-
- Kontakt:
- pawlik82
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- choRzowsko1920
- Kontakt:
- olo1920
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Moim zdaniem Ruch i Jaga to drużyny na podobnym poziomie i podobnie zbudowane, czyli solidni gracze z jedną dwoma gwiazdami. Obie drużyny tracą bardzo mało bramek.
Ponieważ drużyny stanowią podobną siłę, mam nadzieje, że decydującym czynnikiem będzie swój plac i to nie u nas się Jaga przełamie na wyjeździe.
I właśnie gra u siebie będzie głównym czynnikiem, który spowoduje, że zdobędziemy w tym meczu 3 punkty.
Najważniejsze co by zagrali wszyscy najlepsi
Ponieważ drużyny stanowią podobną siłę, mam nadzieje, że decydującym czynnikiem będzie swój plac i to nie u nas się Jaga przełamie na wyjeździe.
I właśnie gra u siebie będzie głównym czynnikiem, który spowoduje, że zdobędziemy w tym meczu 3 punkty.
Najważniejsze co by zagrali wszyscy najlepsi
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
Ja też sądzę, że wygramy po bardzo wyrównanym i trudnym meczu. Jaga to dobra drużyna o podobnym do naszego potencjale, posiadająca tak jak my dobrego, ambitnego trenera. Będzie fajny mecz. I mam nadzieję, że dobre humory po jego zakończeniu.
[ Dodano: Wto 03 Lis, 2009 ]
Podobno trener nam się pochorował, leży w łóżku i bierze antybiotyki
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo
-
- Kontakt:
mie tyz zmoglo grypsko ale w niedziela byda choc ze spiy wym u mie moze byc ciyzko. Ale 3 punkty pewneWitek46 pisze:Ja też sądzę, że wygramy po bardzo wyrównanym i trudnym meczu. Jaga to dobra drużyna o podobnym do naszego potencjale, posiadająca tak jak my dobrego, ambitnego trenera. Będzie fajny mecz. I mam nadzieję, że dobre humory po jego zakończeniu.
-
- Kontakt: