[12 kolejka] Legia - Ruch, sobota 31.10, godz. 18.30

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ

Jaki wynik padnie w meczu 12 kolejki Legia - Ruch

Wygra Legia
25
13%
Będzie remis
52
26%
Wygra Ruch
122
61%

Liczba głosów: 199

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Rickenn10
Kontakt:

#286 Post autor: Rickenn10 » 31 paź 2009, o 22:02

Brak Niedzielana bylo widac bardzo dobrze ...To tylko pokazuje ze jest dla nas wartosciowy i jest motorem napedowym :) bylo widac chocby byli troche zagubieni i nie bylo takiej szybkosci jak wczesniej

_pnwk_
Kontakt:

#287 Post autor: _pnwk_ » 31 paź 2009, o 22:05

Szpilu napewno szkoda,ale wkurwio mie strasznie jak ftoś tu pisze "cieniasy" i "kasa z Taurona im w gowach poprzewracała" i tym podobne teksty.Wiadome jes ze w Farszafie zawsze zle nom sie grało,do tego absyncjo 3 waznych chopow zrobioła swoje,gowy do gory i za tydziyn 3 punkty zostajom u nos.Niy lyjcie juz tyj uryny bo niy wypado,Mie za Ruch niy ma gańba!!! pyRsk
Obrazek
NIEBIESKIE PANEWNIKI !!!

seba
Kontakt:

#288 Post autor: seba » 31 paź 2009, o 22:06

chopy dość tego lamyntu dostali my po zici i koniec.nasze chopcy przegrały w warszawie bo niy było tam nos-kibiców :P teroz na szpil z Jagą Cicho 6 musi być foll termin dobry niedziela, :hyhy: po szpilu wczas w chałpie spodziywom sie dużo bajtli i co najmnij 10000 kibiców.DO BOJU NIEBIESCY :hyhy:
niy potrzebna mi jest k.... niy potrzebna mi dziewczyna.Moja miłość to Ruch Chorzów ukochana ma drużyna

valderama
Kontakt:

#289 Post autor: valderama » 31 paź 2009, o 22:07

A ja jak słysze te marudzenie na wszystkich poza Niedzielanem to wracam do postow sprzed tygodnia - dwóch i nie wiem czy się smiac czay płakać :/

chorzowski_rsl
Kontakt:

#290 Post autor: chorzowski_rsl » 31 paź 2009, o 22:08

najslabszy nasz mecz w ty rundzie,szkoda bo Legia tez slabo wchuj,byla szansa na punkty,a tak dwa gupie bledy i niema nic
NRŚL GANG

Witek46
Kontakt:

#291 Post autor: Witek46 » 31 paź 2009, o 22:12

Po pierwsze z porażki nie robię problemu. Przegraliśmy na Legii, która jest czołową drużyną Ekstraklasy i ciągle to oni oglądają nasze plecy.
Po drugie: graliśmy poważnie osłabieni i uważam, że w pełnym skłądzie wygralibyśmy ten mecz.
Po trzecie: błąd popełnił Fornalik - był nadmiernym optymistą, chyba należało zagrać bardziej defensywnie (ale mądry Polak po szkodzie).
Po czwarte: Niedzielan, to nie jest tylko jeden z 11 zawodników. To nie jest wyłącznie dobry napastnik. To dobry duch drużyny. Bez niego jesteśmy ciągle zespołem z poprzedniego sezonu. I to jest największy problem jaki dziś zauważyłem.
Po piąte, drobne bardzo szczegółowe:
Stawarczyk - słabo, ale nie grał na swoim miejscu,
Grodzicki - fatalnie i to jest ważne. Pamiętacie co mówił Szczęsny - "ukryty błąd drużyny" - dziś to była prawda
Nowacki - dobrze, ale przez 20 minut i zgasł,
Scherfchen, Zając - czekamy na formę,
Grzyb - największe rozczarowanie, taki doświadczony walczak, a zesrał się jak zobaczył Pałac Kultury. dziś musiał być podstawowym ogniwem, a był cieniem
Sobiech - no chłopie musisz zejść na ziemię, bo bez Niedzielana nie masz papierów na granie,
Janoszka - brawo! Najlepszy chłop w Ruchu, jedyny który pokazał, że ma "to coś" co powoduje, że jest się piłkarzem.
A teraz trzeba wyciągnąć wnioski, wygrać z Jagą, pokonać Lecha, Koronę i Wisłę i będzie OK. :oczami:

_pnwk_
Kontakt:

#292 Post autor: _pnwk_ » 31 paź 2009, o 22:19

szogun pisze:Janoszka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wy***rdalaj!!!!!!

To jest w porzondku Ja? NIY ku*** TO NIY JEST W PORZONDKU !!!!
Zawsze mi Oupa powtarzoł take przisłowie "jak biyda to do żyda a po biydzie pi***ola Cie Żydzie" A tu przikład jak szczeli to ura bura szef podwóra a jak roz zespoł zagro gorzi to juz ku**y ch**e itp Gańba!!!
Obrazek
NIEBIESKIE PANEWNIKI !!!

Bronn
Kontakt:

#293 Post autor: Bronn » 31 paź 2009, o 22:22

Zgadzom sie z Fornalikiym. I połowa gorszo, II lepszo. Gorole tys niy boły dobre ino mioły przewaga w I połowie. Nowacki niy nadaje sie na I skład, wyraźny boł brak Niedzielana. Dalij mom II pozycja. Terozki trza wygroć z Jagom i sie na nij umocnić.

pedro1920
Kontakt:

#294 Post autor: pedro1920 » 31 paź 2009, o 22:24

Moim zdaniem po tym meczu mozna stwierdzic ze nie mamy druzyny klasowej czyli ktora potrafi dobrze grac mimo wypadniecia ze skladu 2-3 zawodnikow Nie mamy co sie pchac do pucharow jesli boimy sie grac w Warszawie z Legia - Zaraz mi ktos powie ze sie nie balismy ja widzialem ze chlopki sa "posrani" nie widzialem tej pewnosci jak w meczu z Polonia i determinacji. Bez 3 dobrych wzmocnien bedziemy sredniakiem - i nie mowcie ze robie tragedie po jednym meczu.

Powody przegranej brak straki ! naszego serca ! pewnie Niedzielana tez ale mysle ze Niedzielan by nam wiele nie pomogl bo my przegralismy mecz w srodku pola .

a tak apropo to Legia tez nie miala wszystkich zawodnikow

Awatar użytkownika
ch-R

#295 Post autor: ch-R » 31 paź 2009, o 22:24

MalowanyPtak pisze:
szogun pisze:Janoszka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wy***rdalaj!!!!!!

To jest w porzondku Ja? NIY ku*** TO NIY JEST W PORZONDKU !!!!
Zawsze mi Oupa powtarzoł take przisłowie "jak biyda to do żyda a po biydzie pi***ola Cie Żydzie" A tu przikład jak szczeli to ura bura szef podwóra a jak roz zespoł zagro gorzi to juz ku**y ch**e itp Gańba!!!
Janoszkoa trzymoł dość poziom nie wiem czymu szogun tak pedzioł na ecika.
Mahatma Gandhi

Naj­pierw cię ig­no­rują. Po­tem śmieją się z ciebie. Później z tobą wal­czą. Później wyg­ry­wasz.

Katun
Kontakt:

#296 Post autor: Katun » 31 paź 2009, o 22:25

Witek46 pisze: Janoszka - brawo! Najlepszy chłop w Ruchu, jedyny który pokazał, że ma "to coś" co powoduje, że jest się piłkarzem.
Zastanawiałem się, czy tylko ja oglądałem inny mecz niż szogun, który zj***ł Janoszkę parę postów wyżej, a to przecież (oprócz Zająca- ten facet widział na boisku tyle, co cała reszta razem wzięta) najlepszy piłkarz dziś.

Awatar użytkownika
tomello
Kontakt:

#297 Post autor: tomello » 31 paź 2009, o 22:28

[quote="Bzzyk"]Nowacki, Stawarczyk, Zając, Scherfen to nie chlopy ktore nadaja sie do gry w pierwszym skladzie.

Stawarczyk do mie nojlepszy z naszych.
mozna go czynscij wpuszczac.

Czechowice-Dz.
Kontakt:

#298 Post autor: Czechowice-Dz. » 31 paź 2009, o 22:29

Witek 46 popieram !!! Co do Janoszki to jak chłop nie nabierze troche więcej masy to nie ma co szukać w ataku :hyhy:
Początkowo (do 1572 r.), obszar dzisiejszego miasta znajdował się w granicach Księstwa Cieszyńskiego, następnie wchodził w skład państwa bielskiego, a w latach 1752-1848 Księstwa Bielskiego.

niebieskifanatyk
Kontakt:

#299 Post autor: niebieskifanatyk » 31 paź 2009, o 22:31

Na plus jedynie Sadlok...
Zając też już się pokazał z lepszej strony niż na Polonii i Otwocku.
Tak jak się spodziewałem, że z samym Sobiechem na szpicy nic nie zdziałamy no i tak się niestety stało...
Nowacki to jest dno dna... Błędem działaczy było pozostawienie go w Ruchu...
Mam nadzieje, że po tej rundzie już więcej nie będę go musiał oglądać w niebieskiej koszulce ...

valderama
Kontakt:

#300 Post autor: valderama » 31 paź 2009, o 22:33

J/W jak co nirktorzy zaczną krytykowac Niebieskich niech sie zastanowią i przypomna co mysleli, czuli,mówili czy w kończu pisali na tym forum. Ludzie to jest Piłka- sport - sytuacja w której czynniki niezalezne od samych piłkarzy mają ogromne znaczenie ... Wygrał zespół lepszy ale nie znaczy to, że zespół Ruch nalezy tak źle oceniać. Zauwazmy gdzie bylismy rok temu, a gdzie jestesmy teraz ... ogarnijcie sie :zdegustowany:

ODPOWIEDZ