Oby ta umowa była przedłużona na dłużej

a tak OT..
http://www.rig.katowice.pl/upload_i//Dz ... TAURON.jpg
Myśle,że fajnie sie wkomponuje w Naszą koszulke

ps.
RudaSlaska7, zmień sobie podpis

oni sa liderym sprzedaży my bydymy za niydługo liderym ekstraklasy...malpa pisze:
GRUPA TAURON jest drugim pod względem wielkości producentem energii elektrycznej w Polsce oraz liderem sprzedaży.
Zatem bydaChudy81 pisze:Tobie, Tommemu i tym którzy się załapiąScypion pisze:sobietommy tauzen pisze:a komu te browce postawisz?Chudy81 pisze:synki ciśnienie większe jak przed najważniejszymi szpilami, stawiam 2 kastle piwa przed szpilem z Jagą w Sajomarze jak to będzie Tauron lub ktoś jego pokroju.
zwróć uwagę na datę linku, który wpisałem, jak jesteś dociekliwy, to poszukaj co wówczas mówił Klimek (to był jeden z momentów, kiedy dało sie wyczuć, że zmienia zdanie - jakby otrząsnął się po klapie reportera). Paterman wówczas był w szczytowym momencie swoich wizji, dlatego pisałem, że z tym Patermanem to jest moim zdaniem odwracanie uwagi.tommy tauzen pisze:zeby w czechach handlowac niy trza do champions league awansowaćscaneRboy pisze:pocztytajcie to:
http://biznes.interia.pl/news/tauron-za ... ch,1380308
podejrzewam, że to dlatego umowa do końca rozgrywek. Im zależy, żeby się pokazać w europie.
Podejrzewam, że jeśli zagramy w pucharach, to przedłużenie umowy będzie formalnością, jeśli nie, to sorry.co niy zmiynio faktu ze dlasza współpraca bydzie uzależniono od sukcesów sportowych
Jakie pol roku???? Dwa miesiace!jurek pisze:Chopy wy sie tak niy rozgrzywejcie bo sie spolicie i zas nom forum siednie.
Niy wiemy za jaki piniondz my sie sprzedali i nic o umowie poza tym ze INO na pol roku.
Dejcie sie pokoj i po lekku poczekejcie bo sie spijecie a potym bydzie4 epny kac !!
Czyli tylko do konca roku kalendarzowego. Bardzo mnie to martwi, ten Tauron jest fest sprytny, Ruch jest w gazie, wszystkie mecze do konca na canal+. Obawiam sie, ze jak wyniki siada, to i Tauron nie przedluzy umowy!niebiescy.pl pisze:Aktualna umowa obowiązuje do końca tegorocznych rozgrywek.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot], grhoak i 64 gości