sponsor strategiczny Ruchu
-
- Kontakt:
- Chudy81
- Kontakt:
Tobie, Tommemu i tym którzy się załapiąScypion pisze:sobietommy tauzen pisze:a komu te browce postawisz?Chudy81 pisze:synki ciśnienie większe jak przed najważniejszymi szpilami, stawiam 2 kastle piwa przed szpilem z Jagą w Sajomarze jak to będzie Tauron lub ktoś jego pokroju.

Nie ważne w jakim świata miejscu, ważne że Ruch mam w mym Niebieskim SeRcu.
-
- Kontakt:
Mnch jestes pewien , ze polityczne uklady tutaj nie mialy znaczenia ? Bo ja nie.
Ale mam to gdzies.Byle tylko dostac teraz ladna kase , wzmocnic zespol i podpisac dlugoterminowa od przszlego sezonu.
Ale mam to gdzies.Byle tylko dostac teraz ladna kase , wzmocnic zespol i podpisac dlugoterminowa od przszlego sezonu.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
- jurek
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ja Scypion, "kumate" i inksze bluemany bydom zas lotac po szpil placu i wymachiwac reklamami sponsora w przerwie i bydzie akcja na dupny plus. To sie sponsor ucieszy ze go wszyndize w telewizji i gazetach widac :-)Scypion pisze:No fajnieTeraz trzeb zerobic wsyztsko zeby ta wspolpraca zostala przedluzona na dluzszy czas. Kibice tez maja na to wplyw, wiecie o czym godom
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
bez paniki w tym roku niy bydzie WDŚjurek pisze:Ja Scypion, "kumate" i inksze bluemany bydom zas lotac po szpil placu i wymachiwac reklamami sponsora w przerwie i bydzie akcja na dupny plus. To sie sponsor ucieszy ze go wszyndize w telewizji i gazetach widac :-)Scypion pisze:No fajnieTeraz trzeb zerobic wsyztsko zeby ta wspolpraca zostala przedluzona na dluzszy czas. Kibice tez maja na to wplyw, wiecie o czym godom

Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!
-
- Kontakt:
Na stronie podali "Aktualna umowa obowiązuje do końca tegorocznych rozgrywek".jurek pisze:Chopy wy sie tak niy rozgrzywejcie bo sie spolicie i zas nom forum siednie.
Niy wiemy za jaki piniondz my sie sprzedali i nic o umowie poza tym ze INO na pol roku.
Dejcie sie pokoj i po lekku poczekejcie bo sie spijecie a potym bydzie4 epny kac !!
Nie wiem jak to odbierać czy do czerwca 2010 czy ino do końca 2009 (czyli raptem na 6 meczy?) Poczekajmy na więcej informacji!
-
- Kontakt:
Koniec tegorocznych rozgrywek jest w Czerwcu.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
- jurek
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
rozgrywki koncza sie wraz z wylonieniem zwyciescow i przegranych a to chyba dopiero po 30 kolejkach i ew. barazach :-)Popek pisze:Na stronie podali "Aktualna umowa obowiązuje do końca tegorocznych rozgrywek".jurek pisze:Chopy wy sie tak niy rozgrzywejcie bo sie spolicie i zas nom forum siednie.
Niy wiemy za jaki piniondz my sie sprzedali i nic o umowie poza tym ze INO na pol roku.
Dejcie sie pokoj i po lekku poczekejcie bo sie spijecie a potym bydzie4 epny kac !!
Nie wiem jak to odbierać czy do czerwca 2010 czy ino do końca 2009 (czyli raptem na 6 meczy?) Poczekajmy na więcej informacji!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
pocztytajcie to:
http://biznes.interia.pl/news/tauron-za ... ch,1380308
podejrzewam, że to dlatego umowa do końca rozgrywek. Im zależy, żeby się pokazać w europie.
Podejrzewam, że jeśli zagramy w pucharach, to przedłużenie umowy będzie formalnością, jeśli nie, to sorry.
podejrzewam, że to dlatego umowa do końca rozgrywek. Im zależy, żeby się pokazać w europie.
Podejrzewam, że jeśli zagramy w pucharach, to przedłużenie umowy będzie formalnością, jeśli nie, to sorry.
- mpapmp
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
zeby w czechach handlowac niy trza do champions league awansowaćscaneRboy pisze:pocztytajcie to:

Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!
-
- Kontakt:
No na taką informacje czekałem
"Czołowe miejsce na koszulkach chorzowskich piłkarzy zajmie logo Tauron Polska Energia. "
ALE ALE ALE OOOOO!!!!!! NASZ RCH Chorzów TYLKO ON!!!!!!!!

ALE ALE ALE OOOOO!!!!!! NASZ RCH Chorzów TYLKO ON!!!!!!!!
Ostatnio zmieniony 30 paź 2009, o 11:19 przez Wojtas-28, łącznie zmieniany 1 raz.
KIBICUJ Z MYŚLĄ O TYM, ŻEBY TWOJA DRUŻYNA WYGRAŁA, NIE ŻEBY TAMTA PRZEGRAŁA!!!
REBELIA Pub & Restaurant
REBELIA Pub & Restaurant
- viRo_BJJ
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
na dzien dzisiejszy to bardzo dobra informacja - mamy solidna druzyne, solidnego sponsora o Ruchu pisze sie duzo i dobrze - trzeba przedluzyc kontrakty dokupic 3-4 wartosciowych graczy i sukcesywnie wprowadzac mlodziez do skladu i co najwazniejsze zapewnic spokoj trenerowi w wykonywaniu jego pracy a bedzie dobrze:)) po latach 'tulaczki' jest szansa na cos wiecej niz tylko przecietnosc 

JIU JITSU ZNACZY MIEKKA SZTUKA - JESTESMY MIECZAKAMI, KTORZY LEJA TWARDZIELI
RODOWICI KATOWICZANIE KS RUCH CHORZOW
RODOWICI KATOWICZANIE KS RUCH CHORZOW