Transmisje Canal+Sport
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
O fest , akurat ten we Wronkach ? Bez kibicow gosci , bez klimatu.
Wolalbym jakby ten sobie darowali a puscili nas z Wisla w " nastepnej rundzie ".
Ale jak to prawda to jest sie z czego cieszyc i tak.
Wolalbym jakby ten sobie darowali a puscili nas z Wisla w " nastepnej rundzie ".
Ale jak to prawda to jest sie z czego cieszyc i tak.
Ostatnio zmieniony 29 paź 2009, o 11:39 przez jugador, łącznie zmieniany 1 raz.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
, Nie, kasę dostaje się jedynie za c+, aczkolwiek gospodarz meczu zarobi zdecydowanie więcej na sprzedaży reklam na banerach reklamowych. (przy dobrym meczu jeszcze pokazywanym w telewizji otwartej można z tego wyciągnać około 300 tyś zł ) ! niestety ta kasę zgarnie Lech, my za to mamy najlepszą reklamę od wielu wielu lat. swoją drogą jest to chyba pierwsze pokazywanie meczu drużyny ekstraklasy ze Śląska w otwartej telewizji w meczu ligowym od blisko.... kilkunastu lat!!!tommy tauzen pisze:ale za to chyba dodatkowyj kasy niy ma?? chyba ino prestiżchodzi mi oczywiście o TVP
takie tam
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
dziwne ze dwa takie mecze wlasnie sa z udziałem lecha 
a niy były czasym WDŚ 2008 pokazywane?? już niy pamietom ale przynajmniyj była godka że byda ale niy pamiytom czy były...

a niy były czasym WDŚ 2008 pokazywane?? już niy pamietom ale przynajmniyj była godka że byda ale niy pamiytom czy były...
Ostatnio zmieniony 29 paź 2009, o 11:57 przez Thoth, łącznie zmieniany 2 razy.
Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!
-
- Kontakt:
Cieszy takie cos oko. Gramy dobrze i gramy na nosie tym mozniejszym.
PS mnie sie chyba zdaje ze w tamtym sezonie na otwarcie mialbyc mecz Wisła - Ruch ale skonczylo sie to fiaskiem z opznieniem startu rozgrywek.
PS 2 Chyba ze nasz rzecznik na dobre "znajomosci"

PS mnie sie chyba zdaje ze w tamtym sezonie na otwarcie mialbyc mecz Wisła - Ruch ale skonczylo sie to fiaskiem z opznieniem startu rozgrywek.
PS 2 Chyba ze nasz rzecznik na dobre "znajomosci"

Ostatnio zmieniony 29 paź 2009, o 11:58 przez Daniel__20, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
muszą sobie pofolgować za to ze stadion świeci pustkamitommy tauzen pisze:dziwne ze dwa takie mecze wlasnie sa z udziałem lecha

takie tam
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Bzzyk pisze: Dziala we Wronkach sektor gości? Jak tak to mogliby tam dac zakazza race
Prorok czy co?

Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
W sobotę, 21 listopada CANAL+ Sport przeprowadzi transmisję ze szlagierowego meczu Ekstraklasy Lech Poznań - Ruch Chorzów. Spotkanie w całości zostanie zaprezentowane w paśmie odkodowanym. Dzięki temu mecz będą mogli obejrzeć także ci widzowie, którzy na co dzień nie mają dostępu do oferty stacji. Oprócz wszystkich abonentów CYFRY+ spotkanie zobaczą również posiadacze własnych anten satelitarnych oraz widzowie wybranych sieci kablowych.
Będzie to już trzecie spotkanie, które CANAL+ zaprezentuje w paśmie odkodowanym (Free-to-air). W ubiegłym sezonie stacja transmitowała w ten sposób inne hity Ekstraklasy, Legia Warszawa - Lech Poznań i Lech Poznań - Wisła Kraków.
21 listopada, już od godz. 16:30 kibice będą mogli uczestniczyć w obszernym, półgodzinnym wstępie do meczu Lecha z Ruchem. W przerwie i po spotkaniu zobaczą też wszystkie wywiady oraz analizę ekspertów. Po godzinie 19:00 sygnał zostanie ponownie zakodowany i będzie docierał wyłącznie do abonentów CANAL+.
źródłó: ASInfo/inf za pilkanozna.pl
Będzie to już trzecie spotkanie, które CANAL+ zaprezentuje w paśmie odkodowanym (Free-to-air). W ubiegłym sezonie stacja transmitowała w ten sposób inne hity Ekstraklasy, Legia Warszawa - Lech Poznań i Lech Poznań - Wisła Kraków.
21 listopada, już od godz. 16:30 kibice będą mogli uczestniczyć w obszernym, półgodzinnym wstępie do meczu Lecha z Ruchem. W przerwie i po spotkaniu zobaczą też wszystkie wywiady oraz analizę ekspertów. Po godzinie 19:00 sygnał zostanie ponownie zakodowany i będzie docierał wyłącznie do abonentów CANAL+.
źródłó: ASInfo/inf za pilkanozna.pl
historiaruchu.pl
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt: