[12 kolejka] Legia - Ruch, sobota 31.10, godz. 18.30
-
- Kontakt:
[12 kolejka] Legia - Ruch, sobota 31.10, godz. 18.30
Coś w tym tygodniu nie spieszno z otwarciem nowego tematu. No to zaczynamy. Mój typ: remis.
-
- Kontakt:
Re: [12 kolejka] Legia - Ruch, sobota 31.10, godz. 18.30
moze dlatego, ze jest jeszcze mecz PPWitek46 pisze:Coś w tym tygodniu nie spieszno z otwarciem nowego tematu. No to zaczynamy. Mój typ: remis.
tak jak pisze L.G
JAK NIE POPEŁNIYMY GRZECHU GŁÓWNEGO POLSKIEJ LIGI (wyjscie na mecz z Legia, Wisla i Lechem z pełnymi gaciami) to bydzie dobrze
Ostatnio zmieniony 26 paź 2009, o 12:49 przez 19aRtuR20, łącznie zmieniany 1 raz.
- L.G
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Przedewszyski czeba wylyż do nich na pełnyj koorwie,z wiarom we własne możliwości,Legia bydzie faworytym ale yno bezto ze media tak chcom,richtich faworytami somy My.Pojakymu?a po takymu ze momy nojlepszo obrona w lidze a Legia dupny problym ze skutecznościom, a my stwarzomy sytuacje i umiymy je wykorzystać a warszafiokow jak sie mocnij i krocyj prziczimie to nic niy grajom i tak muszymy zagrać.Wierza w 3 pkt

NIEBIESKIE PANEWNIKI !!!
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
2 bramki Warzycha 2 bramki Mikulski i Chorzów jest.... 
dwa nastympne wyjazdy tj legia i lech pokoża na co stykać w tym sezonie, jeśli wygromy a jest to możliwe bo legia mimo wygranyj z korona i lech mimo wygranyj z wisła niy sa w najlepszyj formie, jesli niy dej Boże przegromy wisła odskoczy na sporo ilośc punktów co raczyj juz niy bydzie do odrobiynio i pozostanie gra o niższe cele... także ino zwyciestwo!!!

dwa nastympne wyjazdy tj legia i lech pokoża na co stykać w tym sezonie, jeśli wygromy a jest to możliwe bo legia mimo wygranyj z korona i lech mimo wygranyj z wisła niy sa w najlepszyj formie, jesli niy dej Boże przegromy wisła odskoczy na sporo ilośc punktów co raczyj juz niy bydzie do odrobiynio i pozostanie gra o niższe cele... także ino zwyciestwo!!!
Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!
-
- Kontakt:
panowie, mam propozycje. Wpisujcie w Waszych komentarzach na końcu:
"+" jeśli macie dostęp do meczy w CANAL+
"-" jesli nie macie dostępu do tych relacji.
Chodzi mi o to, że (wiem po sobie), że jak miałem C+, to miałem bardzo dobrą orientację co się dzieje w innych klubach, jak grają, jakich mają zawodników, jakie mamy w związku z tym szanse. Teraz się przeprowadziłem i C+ nie oglądam, dlatego na tego typu tematy żadko się wypowiadam, bo po prostu nie wiem. Gazetom po prostu nie wierzę.
-
"+" jeśli macie dostęp do meczy w CANAL+
"-" jesli nie macie dostępu do tych relacji.
Chodzi mi o to, że (wiem po sobie), że jak miałem C+, to miałem bardzo dobrą orientację co się dzieje w innych klubach, jak grają, jakich mają zawodników, jakie mamy w związku z tym szanse. Teraz się przeprowadziłem i C+ nie oglądam, dlatego na tego typu tematy żadko się wypowiadam, bo po prostu nie wiem. Gazetom po prostu nie wierzę.
-
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Zip
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- ObeRschlesien
- Kontakt:
Tez taki obstawiom ale jest jeszcze jedyn zawodnik KieruzelWitek46 pisze:Sadlok na prawą obronę i Stawarczyk na środek… taki może być pomysł trenera

-
- Kontakt:
ja Legia razi skutecznoscia ale stwazo se tyla sytuacji z innymi druzynami ze zawsze cos szczeli( przinajmij u siebie) .Jednak z Nasza obrona im leko niy pojdzie a w napadzie cos czuja ze Andrzej im klupnie ze 2 tory. Przipomniol o sobie Mieciel a jo se tyz przipomniol jak nos kiedys na Cichyj zalatwil nozycami. Cza se na chopa dac pozor! 

- m-p
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Lutz
- Kontakt: