UWAGA!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
ishateR

UWAGA!

#1 Post autor: ishateR » 1 maja 2004, o 22:18

to dla tych co nie wiedza :P (znalazlem na stronie :P )

"UWAGA!!! Bilety na mecz z ŁKS, zarówno te rozprowadzane w przedsprzedaży, jak i w dniu meczu nie będą wejściówkami firmy "Transcom". Oznacza to, że wejście na stadion i kontrola będzie odbywała się tak, jak przed zamontowaniem czytników, czyli poprzez targanie biletów przy bramkach wejściowych"

ps. z czym do Uni ? :roll:

kurczak1920

#2 Post autor: kurczak1920 » 1 maja 2004, o 22:59

ciekawe czym to spowodowane. możliwości są chyba trzy:

1. Rogala za coś nie zapłacił
2. Rogala kupił jakiś tępy sprzęt co dur sie wieszo i kupowanie biletów trwa za długo i narazie zawieszono ten sposób wejścia na stadion
3. Rogala w trosce o kibiców na mecz z Łks-em wrócił do starych biletów, aby nie robiły się korki przed wejściem. (sam w to nie wierza)

Według mnie najbardziej prawdopodobny jest scenariusz drugi choć i pierwszy znając rogale jest możliwy.

Awatar użytkownika
Goscioo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#3 Post autor: Goscioo » 1 maja 2004, o 23:37

kurczak1920 pisze: 1. Rogala za coś nie zapłacił
2. Rogala kupił jakiś tępy sprzęt co dur sie wieszo i kupowanie biletów trwa za długo i narazie zawieszono ten sposób wejścia na stadion
3. Rogala w trosce o kibiców na mecz z Łks-em wrócił do starych biletów, aby nie robiły się korki przed wejściem. (sam w to nie wierza)
tez w to nie wierze ale stawiam na 3 8)

Awatar użytkownika
Slawko
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#4 Post autor: Slawko » 2 maja 2004, o 10:12

A ja stawiam na opcje nr. 4 - Nasz Wspanialy Prezes chce w ten sposob zaprotestowac przeciwko nowym technologiom w Unii Europejskiej i wraca do tradycji :D

P.S. ch... z biletami Niebiescy jedzcie z k... :D :D :D :wink:
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.

Ganol
Kontakt:

#5 Post autor: Ganol » 2 maja 2004, o 11:33

mi tez najbardziej podoba sie 4 propozycja w koncu NAJWAŻNIEJSZA JEST TRADYCJA
Zawsze wieRni ŚWIĘTOCHŁOWICE

Niebieska
Kontakt:

#6 Post autor: Niebieska » 2 maja 2004, o 12:03

A ja powiem tak, awaria sprzętu komputerowego jak najbardziej, ale jest jeszcze coś, co według mnie spowodowało tą [b]nagłą[/b] niewydolność ([b]rzeczywistą lub urojoną[/b]) systemu, kto był na ostatnim spotkaniu Stowarzyszenia, ten wie o czym mówię. Jednym słowem, moim zdaniem, Rogala znów znalazł sposób, żeby zrobić przekręt i Nas wyrolować. Trzeba zrobić z tym panem porządek i to jak najszybciej, zanim znów coś wywinie, już czas przejść do kontrataku. Nie ma na co czekać, trzeba zrobić to o czym rozmawialiśmy. To jest jedyna szansa. ROGALA MUSI ODEJŚĆ :!: :!: :!:

PS. Ci którzy pisali o dobroci Rogali, to chyba w cudzysłowiu, tak mi się zdaje, bo jeśli nie, to ja nie wierzę w to co przeczytałam :shock: :lol:

miedza

to jest przekręt przyspawanego!

#7 Post autor: miedza » 2 maja 2004, o 12:17

O biletach - będzie jak dawniej, rzesza na stadionie będzie niepoliczalna... "Mecz obserwuje 5000 widzów". Nikt przyspawanemu nie udowodni, że na szpilu było o 1000 ludzi więcej... Moim zdaniem to tylko o to chodzi...
Swego czasu usłyszałem, że cena biletów wzrosła o 1 zł, gdyż ten 1 zł jest przeznaczony na Klub Kibica... Wiecie już kto kogo oskubał?

Awatar użytkownika
Konrad
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#8 Post autor: Konrad » 2 maja 2004, o 12:27

No to już oficjalnie bezczelnie pan prezes nawiązuje do swojej aferalnej sld/sdpl - ja pierd..., że nie ma bata na tego człowieka :evil: Ale chamstwo!!
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#9 Post autor: Patton » 2 maja 2004, o 17:42

Czas na "Blitzkrieg" - rogala je***j sie w leb oszuscie!!!! Niebieska - kazdy wie o co chodzi :? Pozdrawiam!!
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Awatar użytkownika
Rejon
Kontakt:

#10 Post autor: Rejon » 2 maja 2004, o 20:28

jo już kupił bilet stoi na nim "jesien 2000" i sztympel ŁKS Łódź

Kuba.

Re: to jest przekręt przyspawanego!

#11 Post autor: Kuba. » 2 maja 2004, o 20:44

miedza pisze:O biletach - będzie jak dawniej, rzesza na stadionie będzie niepoliczalna... "Mecz obserwuje 5000 widzów". Nikt przyspawanemu nie udowodni, że na szpilu było o 1000 ludzi więcej... Moim zdaniem to tylko o to chodzi...
Swego czasu usłyszałem, że cena biletów wzrosła o 1 zł, gdyż ten 1 zł jest przeznaczony na Klub Kibica... Wiecie już kto kogo oskubał?

w 100% sie zgadzam . Może "nasz" przyspawany nie ma na benzynke do swojego skromnego samochodziku .

Przecież to jawny Wał ...... choc ostatnio w Polsce wiele ich ..... pewnie i ten pozostanie nie zauważony .

Przy tym rozdzaju biletów wydaje MI sie ze na szpilu .... wg. rogalika nie bedzie wiecej niż 3.000 ludu.

KRYSTIAN ROGALA Z CHORZOWA NIECH wy***rdala

miedza

żartujesz?

#12 Post autor: miedza » 2 maja 2004, o 22:34

Rejon pisze:jo już kupił bilet stoi na nim "jesien 2000" i sztympel ŁKS Łódź
Ja rano idę po bilet.. Jak zobaczę tam jakąś chujową datę - nie będę się pi***olił, tylko w pierwszy roboczy dzień zgłaszam tem "wałek" w PZPNie, w US (choć tam przyspawany ma swych doradców), albo pójdę jeszcze wyżej... Nie będzie nam ku*** jakiś Bin Laden rozpierdalał klubu do końca... Mówię serio.

ODPOWIEDZ