chyba w Grecjisimonsays pisze:ale bych lol jakby Pan Paterman pewnego dnia je***l w stol workiem srebrnikow i pedziol, ze buduje stadion. A jego mitycznie brzmiace obietnice stalyby sie prawda. ale bych lol...

Ty byś loł Simon, a jo by sie popłakoł ze śmiychu ze samego siebie : jak jo móg w to niy wierzyćale bych lol jakby Pan Paterman pewnego dnia je***l w stol workiem srebrnikow i pedziol, ze buduje stadion. A jego mitycznie brzmiace obietnice stalyby sie prawda. ale bych lol...
ciebie się już synek czytac nie do! nonstop jakieś marudzenie o zarządzie. podsłuchujesz to czy tamto na trybunie to weź sie kup bilet na prosto i będziesz spać spokojnie. co ty wiesz co się dzieje w klubie??? o tym wiedzą nieliczni i napewno nie dzielą się tą wiedzą na forum! ku*** jego mać! jesteśmy wiceliderem, chwalą nas wszyscy którzy o piłce wiedzą wiele, piłkarze mówią o dobrej atmosferze ale do ch*** pana ty mówisz tu wp***dolić swoje trzy grosze! idź się dychnij, albo dupnij coś obcego bo zalatujesz mi na fest malkontenta! ( żabola)Co robią działacze? Co robi Klimek ,Sobstyl,Patereman,Smagorowicz????????Klimka w Polsce nie ma, Sobstyl (???)Nie wypowiadam się bo obiecałem.W przyszłym tygodniu walne zebranie akcjonariuszy a nikt o tym w klubie nie mówi.
Jak długo jeszcze profesjonalizm piłkarzy będzie w cieniu bezradności działaczy??????Czym będą tłumaczyć jak na koniec sezonu nadal nie będzie sponsora? Serce na zicherce też już miało być tymczasowe.Bede upierdliwy jak zwykle ale wczoraj słyszałem jak na trybunie osoba związana z Ruchem(nie zostałem upoważniony do podania nazwiska,ktoś kto dla Ruchu oddaje serce i nigdy nie było wątpliwości ,że jest cały czas z naszym klubem :
"Oni chyba czekają na mannę z nieba albo cuda a teraz można zrobić interes jakiego nie zrobimy już na wiosnę"
Zakładając, że budżet Piasta to 6 baniek (pewnie jest troszkę więcej), to 40% to jest 2,4 mln.jaca22 pisze: Oglądam Piast -legia. Piast ma nowego sponsora na koszulkach-MARTIFER .Bogatą firmę która poważnie wzmocniła budżet klubu.Mówi się nawet o wzroście przychodów o 40 %.Dogadują się także z Coca Colą ,która ma zamiar zainwestować w klub. U nas cisza jak makiem zasiał.
Poza tym Piast gra dla nas bo jest 1-0
ale jo nie godom że działania zarządu są w pełnym zakresie w porządu! widze minusy ale nie sądze że jest potrzeba nontop o tym pieprzyć fleki! są wyniki sportowe to dajmy spokój ludziom od zarządzania bo nas kibiców gówno to obchodzi! jo ida na szpil i chca wygranej bez względu na kasa! chyba każdy tak chce pra?Ja, Scouser jo tyz je zabskie szczewo malkontent, ino jo uwazom, ze jak sie w takiyj sytuacji niy widzi minusow zarzadzania to jak wbijanie noza w plecy...
mosz racja i tak to wyglondo niestetyjaca22 pisze:Piłkarze robią swoje.Trenerzy też. I nie ma dyskusji. Co robią działacze? Co robi Klimek ,Sobstyl,Patereman,Smagorowicz????????Klimka w Polsce nie ma, Sobstyl (???)Nie wypowiadam się bo obiecałem.W przyszłym tygodniu walne zebranie akcjonariuszy a nikt o tym w klubie nie mówi.
Jak długo jeszcze profesjonalizm piłkarzy będzie w cieniu bezradności działaczy??????Czym będą tłumaczyć jak na koniec sezonu nadal nie będzie sponsora? Serce na zicherce też już miało być tymczasowe.Bede upierdliwy jak zwykle ale wczoraj słyszałem jak na trybunie osoba związana z Ruchem(nie zostałem upoważniony do podania nazwiska,ktoś kto dla Ruchu oddaje serce i nigdy nie było wątpliwości ,że jest cały czas z naszym klubem :
"Oni chyba czekają na mannę z nieba albo cuda a teraz można zrobić interes jakiego nie zrobimy już na wiosnę"
P.S.
Oglądam Piast -legia. Piast ma nowego sponsora na koszulkach-MARTIFER .Bogatą firmę która poważnie wzmocniła budżet klubu.Mówi się nawet o wzroście przychodów o 40 %.Dogadują się także z Coca Colą ,która ma zamiar zainwestować w klub. U nas cisza jak makiem zasiał.
Poza tym Piast gra dla nas bo jest 1-0
100% racji do tego zdania.Lutz pisze:niy zawodzo im, to że kiedyś dupnie bomba i kopacze wylezom na szpil w takich treskach jak ŁKS ( ostatni mecz) niy zawodzo im, że pryndzy czy późni bez nowego , abo radykalnie przbudowanego stadionu bydymy w czorny rzici, niy zawodzo im nic ........... som my na drugim platzu, fajnie gromy i krytyce niy podlego nic, bo je fajnie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 61 gości