[10 kolejka] Ruch Chorzów - Lechia Gdańsk
- tedeus63
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
tedeus63 pisze:jutro wszyscy na szpil
DOKŁADNIE o to chodzi....
jeden wacek, czy łopaty, czy traktorek, kaloryfer czy ptaszek wie co... boisko będzie przygotowane, że mucha nie siada. Wszyscy na szpil jedziemy na pełnej k**wie.
ps. ja bym się nawet cieszył, gdyby był śnieg i zima... można by zamknąć gęby tym, którzy twierdzą, że bojkotu wczoraj nie było, a winna jest pogoda... Ale ważniejsze od tego wszystkiego - łopat, bojkotu PZPNu i wszystkiego innego JEST ZWYCIESTWO, MY ROBIMY TO, CO DO NAS NALEŻY:
DOPING DOPING DOPING
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
hehe , to juz za chwile murawa znowu nie bedzie biala : )
Nie zeby mnie to cieszylo ale chce Wam uswiadomic , ze to nie jest takie proste.
Jakkolwiek , wszyscy na mecz !
Nie zeby mnie to cieszylo ale chce Wam uswiadomic , ze to nie jest takie proste.
Jakkolwiek , wszyscy na mecz !
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
- ObeRschlesien
- Kontakt:
Również jutro Lechię Gdańsk podejmuje Ruch. Dziś "Niebiescy" sprawdzą boisko w trakcie wieczornych zajęć. Od kilku miesięcy pod murawą na Cichej są już położone rurki, którymi zimą popłynie ciepła woda. Popłynie, bo rozruch instalacji zaplanowano na połowę listopada. Chyba, że będzie uzasadniona potrzeba, aby stało się to wcześniej. Na razie takiej, w ocenie chorzowskiego MORiS-u, nie ma. - Murawa jest aktualnie zielona. Śnieg został z niej usunięty za sprawą lekkiego ciągnika i specjalnych szczotek - tłumaczy Wojciech Krzystanek, zastępca dyrektora ośrodka, który jest administratorem obiektu przy Cichej. Inna sprawa, że uruchomienie podgrzewania ma sens na 3-5 dni przed spotkaniem. Dodatkowo wiąże się z niemałymi kosztami.

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Wy tu szkamrocie chocby tako instalacja po wlaczeniu w 20 minut sprawiala ze murawa jest zielono. To trzeba 4-5 dni tak wiec trza ja by bylo zalaczyc w niedziela a wtedy pogoda byla dobro. Do tego to sa koszta wiync jak widac murawa jest zielono i byly by to piyniondze wywalone w bloto. Nom sie dziwice a wczoraj bogaty PZPN oszczedzol piyniondze i kozol wlaczyc murawa dziyn przed meczym i dlatego wyglondalo jak wyglondalo na boisku
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- woj
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ruch Chorzów - Lechia Gdańsk (piątek, 20:00)
BIAŁOŃSKI: "Niebiescy" są wiceliderem, co się zowie i zrobią wszystko, by i po tej kolejce wszyscy poza Wisłą oglądali plecy Ruchu. Typ: 1.
MIELCARSKI: Trener Waldemar Fornalik znalazł wspólny język z chłopakami. Lechia ostatnio wywiozła punkt ze Śląska, z Bytomia. Teraz będzie jej trudno. Ruch to u siebie groźna drużyna i ma szansę na dłużej pozostać w ścisłej czołówce tabeli. Typ: 1.
KOŁTOŃ: Przekonuje mnie atak Niedzielan - Sobiech. Pasują do siebie, jak dawniej Niedzielan z Rasiakiem. I znowu zapewnią gospodarzom trzy punkty. Typ: 1.
WOŁOWSKI: Długo nie mogłem uwierzyć w siłę Ruchu, ale tym razem stawiam na wicelidera. Typ: 1.
tak typuja fachowcy na interi .. niy mogiymy zawiesc muszom byc 3pkt
BIAŁOŃSKI: "Niebiescy" są wiceliderem, co się zowie i zrobią wszystko, by i po tej kolejce wszyscy poza Wisłą oglądali plecy Ruchu. Typ: 1.
MIELCARSKI: Trener Waldemar Fornalik znalazł wspólny język z chłopakami. Lechia ostatnio wywiozła punkt ze Śląska, z Bytomia. Teraz będzie jej trudno. Ruch to u siebie groźna drużyna i ma szansę na dłużej pozostać w ścisłej czołówce tabeli. Typ: 1.
KOŁTOŃ: Przekonuje mnie atak Niedzielan - Sobiech. Pasują do siebie, jak dawniej Niedzielan z Rasiakiem. I znowu zapewnią gospodarzom trzy punkty. Typ: 1.
WOŁOWSKI: Długo nie mogłem uwierzyć w siłę Ruchu, ale tym razem stawiam na wicelidera. Typ: 1.
tak typuja fachowcy na interi .. niy mogiymy zawiesc muszom byc 3pkt
- 19r20
- Kontakt:
- ch-R
Jutro wszyscy na szpil bez wyjątków raz że trzeba wspomóc grajków dwa udowodnić LATAWCOWI że pogoda nie była powodem małej ilości kibiców na Śląskim w środe.
ps. są peleryny deRbowe , kto ma ten ma
)
ps. są peleryny deRbowe , kto ma ten ma

mała uwaga nie woda a glikol , to specjalna substancja przypominająca galaretkę . Nie żebym sie czepiał ale taka różnica , przy mrozie wode by rozsadziło ( nie wode a rurkiDZIES.10.NA pisze:Od kilku miesięcy pod murawą na Cichej są już położone rurki, którymi zimą popłynie ciepła woda.

Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
-
- Kontakt:
Marcin Zając będzie w meczowej kadrze ???? Fajnie by było żeby skopiował rajd z tamtego sezonu xD
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10,91 ... _1_0_.html
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10,91 ... _1_0_.html
niebieski