Aluminium - RUCH
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Troche zmienili sklad na stronie aluminium:
Franke, Balul, Cecot (46 - Fornalik), Mosór, Szyndrowski, Bartos( 85 - Jarczyk), Błażejewski, Malinowski, Plewko, Śrutwa, Suker (75 - Lindner).
I jak zwykle full kartek: Mosór, Plewko, Śrutwa, Błażejewski
A z relacji wynika, ze Franke zagral dobry mecz, ladny start 2 mecze 0 puszczonych bramek, oby tak dalej
Gratulacje dla calego zespolu, teraz juz bedzie lepiej :)
Franke, Balul, Cecot (46 - Fornalik), Mosór, Szyndrowski, Bartos( 85 - Jarczyk), Błażejewski, Malinowski, Plewko, Śrutwa, Suker (75 - Lindner).
I jak zwykle full kartek: Mosór, Plewko, Śrutwa, Błażejewski
A z relacji wynika, ze Franke zagral dobry mecz, ladny start 2 mecze 0 puszczonych bramek, oby tak dalej
Gratulacje dla calego zespolu, teraz juz bedzie lepiej :)
- m-p
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Konrad
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wygraliśmy, mamy 3 punkty i to się liczy!!
Oczywiśnie nie chcę psioczyć,ale po wspaniałym meczu z Pogonią, liczyłem,że nasi zagrają troszeczkę lepiej. Martwi mnie,że z outsaiderem Niebiescy przez ponad połowę meczu bronili się. Mam nadzieję jednak, że z ŁKSem zagramy o niebo lepiej i pewniej. Brawa dla młodego Franke- oby tak dalej.
:!!!!: :!!!!: :!!!!:
Oczywiśnie nie chcę psioczyć,ale po wspaniałym meczu z Pogonią, liczyłem,że nasi zagrają troszeczkę lepiej. Martwi mnie,że z outsaiderem Niebiescy przez ponad połowę meczu bronili się. Mam nadzieję jednak, że z ŁKSem zagramy o niebo lepiej i pewniej. Brawa dla młodego Franke- oby tak dalej.
:!!!!: :!!!!: :!!!!:
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!
- radzion
- Kontakt:
no fajnie ze chopcy zas wygrali, teroz nic ino czekac na szpil z lksem, kupa ludzi, doping jak zpogonia do tego oprawa, i mom nadzieja ze 3 punkty!!
aha, zas wieksozsc zespolow grala pod nos, piast zas sfalol, arka rozbiot w belchatowie (1-6), szkoda ze tloki nie zremisowaly ale tyz jest dobze, wazne ze my bydmy zdobywac punkty
aha, zas wieksozsc zespolow grala pod nos, piast zas sfalol, arka rozbiot w belchatowie (1-6), szkoda ze tloki nie zremisowaly ale tyz jest dobze, wazne ze my bydmy zdobywac punkty
-
- Kontakt:
Konrad odpowiem Ci tak, jasne, że apetyt rośnie w miarę jedzenia. Ale ja od kilku sezonów właśnie meczy z tzw. outsiderami boję się najbardziej, bo właśnie takie mecze, w których nikt nie wyobrażał sobie innego wyniku jak zwycięstwo Ruchu, kończyły się porażkami lub remisami w fatalnym stylu, a te, przed którymi każdy zdrowo myślący kibic Ruchu wziąłby remis w ciemno niejednokrotnie zaskakiwały i kończyły się zdobyciem kompletu punktów. Ruch gra, przynajmniej moim zadniem o wiele lepiej z drużynami, z czołówki, które coś sobą reprezentują, nie wiem czy tak było zawsze, bo latka lecą i pamięć już nie ta co kiedyś
, ale jest to moim skromnym zdaniem pewna prawidłowość już od jakiegoś czasu.
PozdRawiam

PozdRawiam

- vahanara
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Lutz
- Kontakt:
- Adi-Żory
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Własnie dobiłem do domku , mecz tak sobie :? jednak 3pkt.niezmiernie cieszą!!!barmki niestety nie widzialem bo dojechalismy pod koniec pierwszej połowy
ale ogólnie warto było!ps.cieszy postawa naszego bramkarza który bornił o wiele pewniej i popisał sie kilkoma naprawde dobrymi interwencjami!!!teraz na Łks po 3pkt 8)