Sparingi lato 2009
- vinc84
- Kontakt:
-
- Kontakt:
K…wa, można przegrać i 4:0. Nie wiemy jak było i co się działo. Trudno, trzeba iść do przodu. Ale hasła w stylu "jacyś tam słowacy" mnie po prostu osłabiają. Ci "jacyś tam słowacy" też grali sparing i też ćwiczyli. I spuścili nam lanie. I obawiam się niestety, że "ci jacyś słowacy" wygrali by z nami 8 razy na 10 także na poważnie. Więc może więcej szacunku, bo dopiero wychodzimy na dupków z taką gadką i takim wynikiem.spyru pisze:Nie no ja rozumiem, że przerwa w rozgrywkach, że sparing, ale są jakieś granice. Śmierdzi mi to gwiazdorstwem. Z drugiej strony lepiej że upokorzyli ich jacyś tam słowacy niż któraś z drużyn ligowych.
Tak czy owak troche wstyd.
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- tuRin
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- ObeRschlesien
- Kontakt:
Ja i napewno na plac wylecieli byvinc84 pisze:wedlug mnie pilkarzy nic nie tlumaczy dali se wpakowac 4 gole i to sie liczy.
i pomyslec ze dzsiej grali by my z Lechia.
Piotr Stawarczyk
Marcin Nowacki
Marcin Zając
Pavol Baláž
Daniel Feruga M.E
Bartosz Flis M.E
Piotr Kieruzel M.E
Krzysztof Nykiel
Patryk Stefański M.E
Ja pier** sparing a wy sam gorzyj sie spinocie choby szczewa i inne gady na roznych portalach porazka

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Czy to czasem z tą Dukla nie wygraliśmy za Duszana 4:1 ?
Zresztą mniejsza o to, skłaniam sie ku wnioskowi, że nasi zmiennicy to cioty bez jaj, skoro sparing ma być ich szansą na udowodnienie trenerowi, że jest w błędzie sadzając ich na ławie, a oni odpuszczają to nie mam słów.
Choć nie wiem, nie widziałem, bo być może odpuścili akurat ci, którym się wydaje, że maja monopol na pierwszy skład.
Jedno jest pewne. Zawodnik Ruchu nawet sparingów nie odpuszcza. Wstyd !!!!

Zresztą mniejsza o to, skłaniam sie ku wnioskowi, że nasi zmiennicy to cioty bez jaj, skoro sparing ma być ich szansą na udowodnienie trenerowi, że jest w błędzie sadzając ich na ławie, a oni odpuszczają to nie mam słów.
Choć nie wiem, nie widziałem, bo być może odpuścili akurat ci, którym się wydaje, że maja monopol na pierwszy skład.
Jedno jest pewne. Zawodnik Ruchu nawet sparingów nie odpuszcza. Wstyd !!!!

-
- Kontakt:
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
To nie pelna 11 ale nie bede rozmywacbluefil pisze:Tylko, ze to podstawowy sklad tracil bramki na poczatku. Ogolnie dobrze. Niech sie im w glowach nie przewraca!Daniel__20 pisze:Tylko na to wychodzi ze lawke to my mamy bardzo kiepska chodz szeroka.Mozliwe rowniez ze trenowali jakis nowe elementy gry. Wszystko wyjdzie w lidze

Pozdro
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
A co ma brak serca na klatach w sparingu do opcjonalnego czegos innego w lidze.
Ni chooj ek nie moge tego zlozyc w jedna calosc : )
Ni chooj ek nie moge tego zlozyc w jedna calosc : )
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.