Remes Puchar Polski 2009/10
-
- Kontakt:
- _BiADACZ_
- Kontakt:
- 19wiRek20
- Kontakt:
Hahaha, chyba oni nie wiedzą co to ekstraklasaRYMEK
Ruch jest do ogrania.Jako ciekawostka jeden z komentarzy na 90minut.pl
Cytat:
START hehe z RUCHEM SUUPPERRR INWAZJA heheheheh pozdRo Widzew

Typy z 90minut:
Piast Gliwice - Pogoń Szczecin 0:1
Arka Gdynia - Jagiellonia Białystok 3:0
Start Otwock - Ruch Chorzów 0:5
Zagłębie Sosnowiec - Stal Stalowa Wola 1:0
Dolcan Ząbki - Korona Kielce 1:3
Lechia Gdańsk - Odra Wodzisław Śląski 3:0
Legia Warszawa - Cracovia 1:2
Bytovia II Bytów - Wisła Kraków 1:7
Ostatnio zmieniony 6 paź 2009, o 20:18 przez 19wiRek20, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- BlueMen
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Najbardziej nie lubię lekceważenia rywala. Mało to sportowe i nieraz już widziałem głupie miny takich pewniaków. Kibice nie muszą gębą dowodzić, kto jest lepszy, większy i silniejszy. To wszyscy wiedzą. Teraz tylko piłkarze muszą to spokojnie udowodnić na boisku i awansować dalej.
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo
- kodak1920
- Kontakt:
Przekonałą sie o tym Legia grając z nami w 1/2 RPP:)Witek46 pisze:Najbardziej nie lubię lekceważenia rywala. Mało to sportowe i nieraz już widziałem głupie miny takich pewniaków. Kibice nie muszą gębą dowodzić, kto jest lepszy, większy i silniejszy. To wszyscy wiedzą. Teraz tylko piłkarze muszą to spokojnie udowodnić na boisku i awansować dalej.
-
- Kontakt:
te glupie miny mieszkają około 10 km od nosWitek46 pisze:Najbardziej nie lubię lekceważenia rywala. Mało to sportowe i nieraz już widziałem głupie miny takich pewniaków. Kibice nie muszą gębą dowodzić, kto jest lepszy, większy i silniejszy. To wszyscy wiedzą. Teraz tylko piłkarze muszą to spokojnie udowodnić na boisku i awansować dalej.
-
- Kontakt:
dokladnieWitek46 pisze:Najbardziej nie lubię lekceważenia rywala. Mało to sportowe i nieraz już widziałem głupie miny takich pewniaków. Kibice nie muszą gębą dowodzić, kto jest lepszy, większy i silniejszy. To wszyscy wiedzą. Teraz tylko piłkarze muszą to spokojnie udowodnić na boisku i awansować dalej.
niektorzy nie wiedza, ze w sporcie najwazniejsze jest respekt dla przeciwnika
nawet jezeli teoretycznie jest duzo slabszy
juz nei pamietaja jak nasz golily potegi jak Drweca...
born and bred Blue!
KS RUCH CHORZOW
Górny Śląsk
KS RUCH CHORZOW
Górny Śląsk
-
- Kontakt:
-
Witek46 pisze:Najbardziej nie lubię lekceważenia rywala. Mało to sportowe i nieraz już widziałem głupie miny takich pewniaków. Kibice nie muszą gębą dowodzić, kto jest lepszy, większy i silniejszy. To wszyscy wiedzą. Teraz tylko piłkarze muszą to spokojnie udowodnić na boisku i awansować dalej.
Ja mam troche inne odczucie my jako Kibice mozemy lekcewazyc ten caly OKS Otwock i rządać od naszych grajków rozjechania ich w pył....To nasi piłkarze nie mogą ich zlekceważyć i zagrać tak jakby grali z Wisłą Kraków!!
Ostatnio zmieniony 6 paź 2009, o 20:30 przez Roni2580, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
jak My ich lekcewazymy to co powiycie o tymWitek46 pisze:Najbardziej nie lubię lekceważenia rywala. Mało to sportowe i nieraz już widziałem głupie miny takich pewniaków. Kibice nie muszą gębą dowodzić, kto jest lepszy, większy i silniejszy. To wszyscy wiedzą. Teraz tylko piłkarze muszą to spokojnie udowodnić na boisku i awansować dalej.
http://www.oksotwock.pl/forum/viewtopic ... c&start=60
- MiSieK.
- Kontakt:
Rano sobie gdybałem że fajnie było by trafić na taki egzotyczny Start Otwock i jaka niespodzianka
Są spore szanse żeby ten mecz wygrać i awansować do 1/4 PP dla Startu już sam awans do 1/8 jest sukcesem.
Co do wyjazdu to Otwock jest 25 km od Warszawy wiec już jest ciekawie martwić może tylko pora rozegrania meczu bo stadion Startu nie ma oświetlenia a pod koniec października dosyć szybko robi się ciemno więc przypuszczam że mecz może być rozegrany około godziny 13:00

Są spore szanse żeby ten mecz wygrać i awansować do 1/4 PP dla Startu już sam awans do 1/8 jest sukcesem.
Co do wyjazdu to Otwock jest 25 km od Warszawy wiec już jest ciekawie martwić może tylko pora rozegrania meczu bo stadion Startu nie ma oświetlenia a pod koniec października dosyć szybko robi się ciemno więc przypuszczam że mecz może być rozegrany około godziny 13:00